Ljudi koji stalno rade na sebi, stalno traže nove načine da unaprede svoje sposobnosti i mogućnosti. Raditi na sebi ne znači samo učiti, napredovati u poslu, sticati nove veštine, menjati fizički izgled i ostalo. Raditi na sebi znači i pozabaviti se svojim mentalnim stanjem.

Jedino ako smo mi dobri sa samim sobom, onda smo dobri i sa ostalima i onda možemo i da napredujemo i da se usavršavamo. Kada se ne osećamo dobro, kada smo tužni, uplašeni, nesrećeni, teško je pokrenuti se i teško nam je da bude dobri i za druge. Zato svaka promena kreće od one unutrašnje.

Anksioznost i depresija

Ovo su prilično ozbiljana stanja, sa kojima se danas susreće veliki broj ljudi. Anksioznost i depresija ne dolaze odjednom, već se javljaju nakon perioda i perioda nezadovoljstva, perioda ljutnje, loših i toksičih veza i odnosa. Nije kod svih isti okidač tj. uzrok nastanka ovih stanja, niti su isti simpotmi, ali ono što je svima zajedničko je da je borba teška. Zato pre svega treba da se obratite stručnom licu. Sasvim je u redu da potražite pomoć. Svakako u obzir dolaze i druge metode, koje mogu da vam pomognu, a tu je između ostalog i theta healing. Ova drevna metoda pomogla je mnogima, pa isto tako može pomoći i jednom delu vaše ličnosti da se umiri i da se osvestite šta je to što vas muči i da nastavite dalje. Više o theta healingu i kako vam može pomoći možete pročitati ovde.

Raskid sa dečkom/devojkom

Raskid nekada može biti veoma bolan i da u potpunosti na neko vreme poremeti normalan ritam, bilo da su u pitanju muškarci ili žene. Dakle, kada sa nekim nešto planiramo, vidimo sebe sa njim ili njom doživotno i kada se sve to u jednoj sekundi sruši, onda mislimo da ne postoji izlaz i da je to sada to, da više neće biti sreće za nas i da smo osuđeni na samoću i nesreću. Međutim, to nije tako. Rešenje uvek postoji, a to što mislite da nećete naći sreću je vaše ograničavajuće uverenje, koje ćete vrlo brzo spoznati u toku procesa theta healinga. To znači da ćete shvatiti zašto vas to uverenje vodi, šta mu je prethodilo i kada ga jednom prihvatite, biće vam lakše. Dakle, tokom theta healinga ući ćete duboko u sebe i dobićete odgovore koje tražite.

Stalni konflikti sa ljudima u okruženju

Kada smo stalno u svađi sa nekim, to može da bude vrlo frustrirajuće za nas. Dakle, držanje negativne energije u nama samima, može mnogo da nas košta. Zato bi najbolje bilo da probate da shvatite šta je uzrok toj vašoj ljutnji, zašto privlačite samo nezgodne situacije i kako da mirniji ulazite u svaku konverzaciju. I u ovom slučaju , uz pomoć theta healinga, doći ćete do značajnih odgovora.

Nedostatak samopouzdanja

Kada shvatite da vam fali samopouzdanja, onda krećete da rešavate to pitanje. Mnogi i nisu svesni da nemaju samopouzdanje, te onda i ne znaju gde je problem. Nije problem u nedostaku samopouzdanja, nego u konfliktu koji nosite u sebi i pitanju zašto mislite da niste dovoljno dobri. Dakle, tu mogu da se kriju razne dileme, od toga da li dovoljno volite sebe, da li cenite sebe i kako se na kraju krajeva ponašate prema sebi. Nedostatak samopouzdanja i opšta nesigurnost lako se rešavaju putem theta healinga.

Nedostatak motivacije

Motivacija se uvek mora obnavljati. Niko nema doživotnu i potpunu motivaciju. Motivacija je ono što nas pokreće i što nam daje snagu da nastavimo. Međutim, nekada kao da je nema. Može se pronaći, samo je potrebno da sagledate sve životne aspekte u ovom trenutku, a kroz proces theta healinga saznaćete i mnogo više nego što ste očekivali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *