Jedan prekrivač, verovali vi nama na reč ili ne, može da ima milion primena. Prekrivači su posebni iz više razloga. Uvek su nekako tu kada su nam najpotrebniji i bez njih ne možemo čak ni leti. Lepim prekrivačima uvek se radujemo i uvek smo u potrazi za jednim više, kao da ih već nemamo dovoljno. Ukoliko ne znate, želimo da vam otkrijemo koliko to namena može da ima jedan prekrivač. Da, baš onaj koji odavno niste izvadili iz ormara. Možda je baš sada vreme za to. 

DEKORACIJA GARNITURE 

Ako vam je garnitura oštećena, slaba ili jednostavno pohabana i stara, a vi niste u poziciji da priuštite sebi drugu, onda je jedino rešenje prekrivač. To nije investicija velika, ali je to investicija u vašu sreću i mir. Prekrivači su tu da prostor učine još lepšim mestom za život. Mogu biti različitih boja, dimenzija i oblika i zato može da se prilagodi bilo kojoj garnituri. Zimi preporučujemo da to bude deblji prekrivač, dok leti treba da se izabere neki koji i te kako hladi. 

DEKORACIJA BRAČNOG KREVETA

Ovim istim prekrivačem, može se dekorisati i bračni krevet. I to poput onog što ste viđali u hotelima. Dakle, na samom kraju kreveta možete složiti prekrivač i staviti ga po horizontali kreveta, kako bi ulepšao i dodao boje samoj sobi. Prekrivač može da bude deokrativnog karaktera samo na kraju kreveta, može da bude i na celom krevetu i tako da od sobe pretvori za trenutak jednu malo drugačiju sobicu. 

PREKRIVAČ ZA GLEDANJE FILMOVA 

Kada zahladni, kada je kiša, kada jednostavno želimo da se ušuškamo tu je prekrivač. On nikada neće „skupljati prašinu“ jer je previše koristan. Mnogima je pokrivanje prekrivačima navika, rutina. Ovaj osećaj budi u nama lepu energiju i uspomene i dopušta nam da uživamo u svakom sekundu filma. 

PREKRIVAČ ZA FOTELJU 

Prekrivač može da posluži i kao dekoracija za staru fotelju. Pošto stare fotelje uglavnom imaju neke braon i zelene nijanse, onda savetujemo da izaberete nešto sasvim svetlo i nežno ili eventualno blago šareno, a to sve zavisi od vašeg enterijera. Sa bež i nude tonovima nikada nećete pogrešiti. Ovo ujedno znači da je prekrivač dao sasvim drugačiju notu vašoj fotelji i da još dugo nećete morati da kupujete novu. 

NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA 

Prekrivač isto tako može biti deo novogodišnje dekoracije. Može se naći ispod jelke, zajedno sa poklonima, može stajati direktno ispod jelke i da na njemu budu naređani paketići. Može stajati pored kamina, na stolici. Tih dana čarolija se duplira, pa tako u skladu sa ambijentom i vaš prekrivač može postati čaroban. 

DEKORACIJA DVORIŠTA 

Verovali ili ne, prekrivač može da bude i deo dekoracije dvorišta. Ovde pre svega mislimo na klupice i stolice koje se nalaze u dvorištu. Ukoliko su stare i zarđale, jedan prekrivač može rešiti sve. Uz pomoć prekrivača možete da organizujete u samom vašem dvorištu piknik, ali ga možete poneti i sa vama na piknik. Samo zamislite kako će vam doživljaj biti bolji. Još ukoliko je prekrivač dovoljno kvalitet, onda možete sprovesti celodnevni piknik. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *