Dizajniranje proizvoda od kože zahteva izradu određene grupe modnih aksesoara, među koje spadaju novčanici, torbe, kaiševi, rančevi, jakne, pantalone i obuća.

Svaki od navedenih detalja ima svoju upotrebu pri čemu je dizajniranje kožnih materijala uvek predstavljalo imperativ. Bez obzira na žensku ili mušku kožnu kolekciju, svaki model može biti unikatan ali i univerzalan za svaku priliku. Ukoliko cenite jedinstveni stil, odraz elegancije i dugotrajan kvalitet onda su proizvodi od kože pravo rešenje. Birajte modele aksesoara koji su svojim dizajnom uvek moderni. 

Kožni novčanik kao neizostavan modni detalj žene i muškarca

Dobri kožni novčanici klasičnog spoljašnjeg dizajna uvek su u modi. Ipak, najveći imperativ kod odabira kožnih novčanika, predstavljen je unutrašnjom funkcionalnošću, odnosno dovoljnim broj pregrada za papirni i metalni novac sa karticama. Usled primene elektronskog sistema plaćanja, češća je upotreba kartica za lakši transfer novca, pri čemu su pregrade u novčanicima ključne za njihovo nošenje. 

Najlepši kožni novčanici  sa prelepim teksturama, najčešće se sreću u braon i crnoj boji. Najpraktičniji su pravougaoni oblici novčanika, namenski nošeni u kožnoj torbi ili džepu. Trudite se da novac koji slažete u novčanik bude ravnomerno raspoređen, odnosno klasiran na sitne i krupne novčanice. 

Kvalitetni kožni novčanici izrađeni od brojnih kožnih materijala

Osnovni tip kožnog materijala predstavlja sirova koža koja u sebi sadrži zavidan broj vlakana odgovornih za gustinu materijala. Najčešće se upotrebljava goveđa sirova koža za oblaganje spoljašnjih slojeva kožnih novčanika. Sirova goveđa koža odoleva fizičkim i mehaničkim promenama, pri čemu je boja materijala veoma postojana. 

Unutrašnji deo goveđe ili teleće kože, smatra se pravim izvornim kožnim materijalom. Navedeni tip se najčešće upotrebljava za izradu kožnih novčanika vrhunskog kvaliteta. Ono što umanjuje sam kvalitet prave kože jeste skidanje spoljašnjeg sloja, što može dovesti do odolevanja na pojedine fizičke i mehaničke promene sredine. 

Zastupljena je primena veštačkog tipa kože koji pripada primeni sintetičkih materijala opisanih kao veoma manje rezistentnim u odnosu na pravu kožu. U odnosu na pravu kožu, sintetički materijali se lakše proizvode a krajnja obrada je jednostavnija. Proizvodi od veštačke kože poput novčanika, savršeno se kombinuju uz svaki moderan dizajn, što ih izdvaja među autentične proizvode. 

Prilagodite željeni oblik i boju kožnih novčanika

Uopšteni odabir boje i oblika kožnog novčanika, najčešće zavisi od pratećeg aksesoara prema kojem se uklapa moderan dizajn. U pojedinim slučajevima razvijena su mišljenja za primenu pravila koja privlače moć bogatstva. Ipak, celokupan sadržaj kožnog novčanika opisuje njegovu upotrebu ali i unutrašnjost ispunjenu novcem. 

Sledite oblik novčanika koji savršeno prati upotrebu i nošenje. Kvalitetan novčanik skladnog oblika, predstavlja veoma važan element kojim se privlači novac. Najčešće se primenjuju pravougaoni ili čak kvadratni novčanici za žene. Na osnovu dostupnih kožnih materijala, dezena i slojevitosti, sledi modifikacija spoljašnjeg izgleda. 

Odabir boja takođe zahteva primenu u skladu sa odevnom kombinacijom ili lepom tašnom. Ukoliko ste ljubitelj feng šui saveta, sledite odabir boja prema navedenom modelu. Najčešće se primenuje crna, crvena, braon ali i zelena varijanta boje. Svaki tip feng šui modelu simboliše određeni prirodni element, koji energetski privlači priliv novca. Ukoliko sagledamo navedeni model, pored saveta koje nam pruža, neophodan je radni doprinos za stalni priliv novca. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *