event centar

Rođendan, venčanje, rođenje, diplomiranje, krštenje, punoletstvo, momačko ili devojačko veče, odlazak u penziju ili godišnjica mature, povoda za slavlje ima mnogo i za sva je zajedničko što na jednom mestu, lepim povodom, okupljaju veliki broj slavljeniku ili slavljenicima dragih ljudi. Upravo taj čin okupljanja većeg broja ljudi i oranizovanja doborog provoda  i svega što spada u prateće elemente ostvarivanja ugođaja za sve njih ume da bude izvor briga i nedoumica. 

Razmišljanje o tome  da li će slavlje proteći u najboljem redu i da li će zamisao čitavog događaja biti u potpunosti sprovedena u realnost, kao i o tome koje je sve korake potrebno preduzeti kako bi na kraju i bilo tako, umeju da budu teret i uzrok stresa, pa je upravo zato proslava u Event Centru pravo rešenje za sve pomenuto. 

U dobrom Event Centru svaka proslava je poseban projekat

Glavna karakteristika dobre sale za proslave, one kojom bi slavljenici trebalo da budu zadovoljni i koja je čini dostojnom preporuke, je da mora da zadovoljava određene ugostiteljske standarde. 

Event Centar, sa druge strane, pomera standarde i ide korak dalje. Fleksibilnost u pristupu svakom klijentu je najvažnija karakteristika, i ona čini razliku između prosečnog i vrhunskog ugostiteljskog objekta, s jedne strane, i klasične, standardne proslave i događaja za pamćenje s druge strane. 

Organizovanje svake pojedinačne proslave kao posebnog i jedinstvenog projekta daje mogućnost da slavljenici sprovedu u delo ono što su zaista zamislili, da gosti budu zadovoljni uslugom i da se lepo provedu, da opšti utisak dana bude jedno dobro organizovano slavlje provedeno bez stresa, slavlje koje se izdvaja od drugih kojima ste imali priliku da prisustvujete, na kome je o najsitnijim detaljima vođeno računa, a ipak nosi lični pečat osobe ili događaja čijim povodom se organizuje. 

Savršena proslava od ideje do realizacije

Slika savršene proslave koja postoji u glavi slavljenika često predstavlja više idejno rešenje ili neki poseban koncept koji je negde već viđen ili možda samo plod mašte i  lične kreativnosti. Sprovođenje te ideje u delo je nešto sasvim drugo, i upravo tu na scenu stupa tim uigranih profesionalaca, čiji je zadatak da u onoj meri u kojoj je to i moguće te ideje i zamisli sprovede u delo. 

Naravno da većina tinejdžera želi da proslava njihovog punoletstva nadmaši nešto što su videli na društvenim mrežama ili da budući mladenci žele da dočaraju utisak koji su sa sobom doneli sa putovanja iz malog mesta na drugoj strani globusa. Iako je realnost nešto sasvim drugo, a mogućnosti koje imamo u njoj ograničene bužetom ili fizičkim karakteristikama prostora u kom se slavlje odvija, ipak je moguće prilagoditi prostor i posluženje  željama slavljenika, tako da oni budu zadovoljni i da ipak dobiju slavlje koje su zamišljali. 

Proslava u Event Centru upravo daje tu mogućnost, pri čemu će vam, na osnovu vaše zamisli, iskusno osoblje predočiti različite opcije njenog sprovođenja u delo, podsećajući vas pritom i na želje i potrebe različitog tipa gostiju i predočavajući vam kako su se neke od vaših zamisli do sada pokazivale u praksi. Izbor između različitih tipova materijala i boja tih materijala za dekoraciju, kombinacije prirodnih i veštačkih cvetnih aranžmana, skulpture od leda i čokoladne fontane, tematska garderoba za osoblje koje poslužuje hranu samo su neke od mnogih opcija ukoliko se odlučite za proslavu u Event centru. 

Sitni detalji prave veliku razliku

Ispunjavanje vaših želja i ostvarivanje vaših zamisli svakako je su prioritet, ali je ono što pravi razliku između svečane, zanimljive i posebne proslave i savršene proslave pažnja koja se poklanja svakom detalju, od početka do kraja, i upravo to i čini razliku i izdvaja profesionalne ugostitelje i vrhunske Event Centre. 

Za početak je bitna blizina i veličina parkinga. Bitno je da je prostoran i da ima dovoljan broj mesta za sve novopridošle goste, u tom slučaju dame neće biti osuđene na duže pešačenje u štiklama, pre nego što je slavlje uopšte i počelo. 

Zatim je tu ljubazna i topla dobrodošlica, kao i pomoć u pronalasku namenjenog mesta za sedenje ili pružanje bilo kakave neophodne dodatne informacije. Veličina, broj i stanje raspoloživih toaleta se možda ne čini kao najbitnija stavka, ali se na kraju uvek pokaže da je sa njima ista stvar kao i sa parkingom, jednako doprinose opštem utisku. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *