Nakon surovih zimskih temperatura i meseci u kojima se kosa štitila kapama i šalovima, ne iznenađuje činjenica da većina žena proleće i prve zrake sunca dočeka sa beživotnom, suvom kosom bez sjaja. Ovo je period godine kada frizeri profesionalnih salona trljaju ruke iščekujući žene koje posežu za preskupim tretmanima regeneracije kose i obnavljanja vlasi. Ipak, kvalitetna i delotvorna nega koja rezultate daje već nakon prvog tretmana više nije rezervisana samo za frizerske salone. Zahvaljujući Kérastase proizvodima, luksuz profesionalnih rezultata milioni žena mogu priuštiti sebi i u svom domu. Ovaj pariški brend već 50 godina osvaja tržište kvalitetnim i bogatim proizvodima za negu kose. Među njima su najpopularnije Kérastase maske za kosu, upravo zbog inovativnih sastojaka i bogate nege koji pružaju već nakon jedne upotrebe. 

Svaki tip kose zaslužuje vrhunski tretman

Svaki frizer praktikuje drugačiji način tretiranja kose, ali se svi slažu da je dubinska nega ključna za zdrav izgled i jaku dlaku. Dok su šampon i regenerator proizvodi koji deluju u trenutku i kratkotrajno poboljšavaju izgled kose, maska za kosu je proizvod koji dubinski prodire u vlas i dugoročno je leči. Upravo sa ovom idejom su i birani sastojci svake Kerastase maske za kosu. Uz to, ovaj brend ne veruje u univerzalne proizvode. Naime, svaki tip kose zahteva posebnu vrstu nege kako bi njegova jedinstvenost zasijala u punom sjaju i u svakom smislu. Zato su Kérastase maske posebno namenjene dubinskoj nezi teško oštećene, kovrdžave, plave ili izrazito guste kose. Svaki od ovih tretmana dolazi sa naročitom kombinacijom sastojaka koji kosu neće dodatno opteretiti, već je adekvatno nahraniti i pružiti onaj nezamenjivi osećaj zdravlja i sjaja sa kojim svaka žena napušta frizerski salon. Međutim, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu, Kerastase maska za kosu se ne zadržava samo na osećaju, več je kosa vidno preporođena i taj efekat se ne gubi prvim sledećim pranjem. Ove maske za kosu napravljene su od hanljivih sastojaka bogatih vitaminima.

Spoj tradicije i nauke u službi lepote svake žene

Kérastase maske za kosu se izdvajaju i po kvalitetu sastojaka. Naime, naučni tim ovog francuskog brenda je našao način da tradicionalne sastojke spoji sa inovativnim, patentiranim jedinjenjima, kako bi svaki tretman dao jednako savršen rezultat. Tako se u maskama namenjenim dubinskoj hidrataciji mogu pronaći kombinacije prirodnih ulja kamelije, argana, kukuruza ili prakaksija, koja intenzivno hrane i obnavljaju dlaku. Kerastase maske za kosu imaju i posebne komplekse, kao što je Sisteme Capture Advanced u tretmanu namenjenom farbanoj kosi, stemoksidin u maski za tanku u oštećenu kosu ili abestin u maski koja hidrira i sprečava kovrdžanje kose. Takođe, jedinjenja kao što su lipidi, proteini, glukoza, vitamin E i ekstrakt irisovog rizoma će vratiti sjaj i definiciju kovrdžavoj kosi, a ojačati dlaku hemijski tretirane kose. Uz to, Kérastase maske za kosu su bogate hijeluronskom kiselinom, koja vraća prirodni balans dlaci. Zahvaljujući blagim, ali i dalje vrlo efektivnim sastojcima, Kérastase maske za kosu se mogu koristiti i dva puta nedeljno, i to celom dužinom dlake, od korena do vrhova. Pravilno izbalansirana formula neće delovati samo na vlasi, već će nežno negovati kožu glave, kako bi kosa bila regenerisana iz samog korena.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *