Priprema hrane

Organizovanje raznovrsnih proslava lakše je i brže kada se pruži odgovarajuća pomoć i podrška. Dan slave predstavlja važno obeležje svake porodice, za koji se priprema izobijle jela i trpeza za ponos i užitak sa najmilijima. Ketering za slavu zadužen je da sve bude besprekorno organizovano, uz ukusne specijalitete i prave poslastice, a neznatan trošak.

Ketering za slavu usluga je koja štedi i vreme i novac ljudi, a daje pravu dragocenost – dovoljno sati provedenih sa dragim ljudima, a ne uz sudove, kuvanje i raznovrsne mirise iz kuhinje. Dok se nadahnuća verskih obeležja uvek poštuju, bogata trpeza pruža uživanje gostiju bez osećaja stresa da li je sve dovoljno začinjeno, zapečeno i pripremljeno prema predviđenoj recepturi. 

Vreme raspoloživo za porodicu, rodbinu i prijatelje

Osnovnu prednost koju daje ketering za slavu, jeste prava dragocenost u vidu raspoloživog vremena koje će se za krsnu slavu provesti sa dragim ljudima. Umesto da se nekoliko dana unapred kupuju potrebne namirnice, pripremaju jela, kontinuirano crpe izvori struje, održava higijena i sudova, uz odličan ketering može se svako prepustiti relaksaciji i biti rasterećen kada gosti dođu. 

Priprema obroka zahteva dosta vremena, može biti stresno i zamorno, a nekada čak i ne ispuniti želje u pogledu ukusa, izgleda i aranžiranja. Zbog svega toga, ketering za slavu je odličan izbor, koji pruža mogućnost porudžbine željenih hladnih i toplih predjela, salata, glavnih jela, specijaliteta sa roštilja, pečenja, poslastica i mnogo toga drugog po želji poručioca. Činjenica da će se dobiti proveren ukus uz inovativno aranžiranje stvoriće osećaj opuštenosti, pa će se i vreme provedeno sa porodicom kvalitetnije provesti, uz osmeh i radost.

Ketering obezbeđuje najukusnije obroke za sjajno zadovoljstvo

Ketering za slavu može biti raznovrstan i prilagođen ukusu svakog poručioca. U skladu sa željama i potrebama gostiju, bira se meni, koji obuhvata više jela. U zavisnosti od toga da li je post, ili da li gosti poste određeni vremenski period, mogu se odabrati namirnice i jela koja će ih učiniti potpuno sitim i zadovoljnim. Profesionalni ketering za slavu nema konkurenciju u pripremi specijaliteta i poslastica, što znači da će se dobiti provereni ukusi, uvek atraktivno i unikatno aranžiranje, kao i izobilje raznovrsnih aroma, koje će izazvati oduševljenje. Istovremeno, u dogovoru sa poručiocima, obroci se mogu aranžirati na licu mesta od strane ketering firme, ili dostaviti na adresu u pakovanjima, a zatim će vlasnici razvrstavati i servirati po želji. 

Moderan izbor iz bogatih menija jesu kanapei, kombinacije predjela „na čačkalicu“, drvenim okretnim ovalima, kao i pojedinačni slani i slatki specijaliteti koji se privlačno ređaju u promotivna pakovanja. Pored toga, ketering za slavu aranžira se u zavisnosti od vrste jela, načina posluženja po principu „švedskog stola“, ili postavljanja direktno na sto ispred gostiju. Sve to, može unapred da se dogovori i u skladu sa tim organizuje način pakovanja jela, transporta i isporuke, čak i postavljanja i raspoređivanja od strane profesionalaca.

Brz tempo života koji je često i više nego ispunjen poslovnim obavezama, ne ostavlja dovoljno vremena za samostalnu pripremu obroka za različite događaje, među koje se ubrajaju i krsne slave. Zbog toga je ketering za slavu odličan izbor, koji daje potrebno vreme za bavljenje drugim pripremama, kao i slobodne sate i sate za sedenje i uživanje sa gostima za poseban dan, pa je preporuka da svi odaberu vrhunske usluge pripreme jela kojima će biti višestruko zadovoljni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *