Prijava za startap

Inovacioni biznis centar Zlatibor je i ove godine na raspolaganju svima koji imaju ideju ili viziju o pokretanju sopstvenog biznisa. IBC Zlatibor početnicima pruža podršku i predstavlja jednu vrsta vodiča na putu ka samostalnom poslovnom uspehu.

Ostvarite benefite koji se putem javnih poziva, konkursa i projekata nude. Podsticaju su su brojni i do njih je mnogo jednostavnije doći koristeći stručnu pomoć, iskustvo i kapacitete našeg Centra čija je misija podrška pokretanja sopstvenog posla i privrednog razvoja.

Inovacioni biznis centar će raspisati konkurs za start ap preduzeća, a pre toga poziva sve zainteresovane za pokretanje sopstvenog biznisa da se prijave putem linka ili da se jave u našim prostorijama, Miladina Pećinara 2 na Zlatiboru.

Pružićemo svim zainteresovanima više informacija o mogućnostima za realizaciju ideje i da se kroz dalji proces ostvari uslov za apliciranje za bespovratna podsticajna sredstava opredeljena budžetom Opštine Čajetina. Poziv za zainteresovane traje do 1. marta 2023. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *