Registracija automobila

Zakon u Srbiji predviđa obaveznu registraciju vozila jednom godišnje ali kako se taj dan približava tako raste i strepnja da li će sve biti završeno brzo i bez problema.

Procedura nije komplikovana ali traži dosta vremena i angažovanja za koje neki nisu dovoljno spremni. Ukoliko sebe prepoznajete u toj kategoriji ovom prilikom upoznajemo vas sa ljudima iz agencije registracijaautomobila.rs koji vam mogu u velikoj meri olakšati postupak registracije vašeg automobila.

Bez obzira da li ste fizičko ili pravno lice oni vam stoje na raspolaganju za svaki vaš zahtev. Od tehničkog pregleda, preko obračuna i uplata taksi i administrativnih troškova pa sve do prikupljanje kompletne dokumentacije za registrovano vozilo.

Kod njih sve završavate na jednom mestu tako da štedite vaše vreme, a za one koji žele u potpunosti da prepuste registraciju svog automobila na raspolaganju je usluga po principu „ključ u ruke“.

Predstavnik agencije dolazi na vašu kućnu adresu po vašu punomoć, preuzima vozilo i na kraju registrovano vraća na isto mesto. Dakle, sve jednostavno, pouzdano i apsolutno bezbrižno.

OD TEHNIČKOG PREGLEDA DO REGISTRACIJE

Svojim klijentima agencija obezbeđuje asistenciju u svim fazama registracije, od tehničkog pregleda, preko regulisanja svih uplata do izdavanja registracione nalepnice kojom se postupak registracije završava.

Za svoje stare klijente agencija preuzima dalju brigu tako da će vam mesec dana pre isteka roka za sledeću registraciju poslati sms kao podsetnik. Sa punim poverenjem prepustite sve poslove registracije profesionalcima, a vi se opušteno posvetite vašim obavezama i poslovima.

REGISTRACIJA KOJA ŠTEDI VREME I NOVAC

Trošak registracije često dolazi u neželjeno vreme, ali kad je već tako gledajte da troškovi budu što manji. Mogućnost da obračun i uplatu osiguranja i administrativnih taksi završite na istom mestu gde obavljate i tehnički pregled značajno štedi vaše vreme ali i novac.

Tehnički pregled

Dovoljan je samo jedan dolazak kod nas u unapred zakazanom terminu.  Preporučujemo da na našem sajtu unapred proverite kalkulator registracije vozila sa tačnim iznosima troškova registracije za celu Srbiju. Kalkulator daje  mogućnost da izaberete određene  ponuđene dodatne pogodnosti kao i pakete naših usluga

Svim našim klijentima nudimo jednu još komforniju uslugu, a to je registracija vozila po principu „ključ u ruke“. U slučaju da se odlučite za ovu ponudu predstavnik agencije dolazi na vašu adresu, gde preuzima punomoć za registraciju i samo vozilo.

Nakon  uspešno završene registracije vozilo vam se vraća sa celokupnom dokumentacijom i registracionom nalepnicom na vetrobranu. Dok mi završavamo registraciju vašeg vozila vi se posvetite vašim obavezama i poslovima. Ukoliko želite agencija vam može obezbediti zamensko vozilo za vreme trajanja registracione procedure.

OSIGURANJE VOZILA I ZELENI KARTON

Za sve naše klijente obezbedili smo ugovore obaveznog osiguranja odgovornosti vlasnika i ovlašćenih korisnika motornih i priključnih vozila za štete pričinjene trećim licima, tj. osiguranja od auto-odgovornosti. Agencija već dugi niz sarađuje sa najvećom osiguravajućom kućom „Dunav osiguranje“ i sa potpunom sigurnošću vam garantuje pravi izbor za osiguranje vašeg vozila.

Za sve zainteresovane obezbedili smo i opcione dodatne premije kao što su pomoć na putu, osiguranje stakala, putno osiguranje ili kasko osiguranje.

A naravno u ponudi su i osiguranja za štete nastale  trećim licima u saobraćajnoj nezgodi u inostranstvu.  Ovo osiguranje poznatije kao zeleni karton izdaje se isključivo za registrovana vozila sa domaćim registracionim tablicama.

Za većinu zemalja članica EU zeleni karton nije potreban, ali u neke zemlje nije moguć ulazak vozilom bez važećeg zelenog kartona. Obavezno pribavite zeleni karton ukoliko je vaša destinacija neka od sledećih zemlaja: Albanija, Belorusija, Severna Makedonija, Rusija, Ukrajina, Moldavija, Turska, Izrael, Iran, Albanija, Tunis ili Maroko.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *