Na reklamni materijal u vidu privezaka, šolja i upaljača smo svi navikli. U svakom slučaju i taj reklamni materijal može da izgleda veoma dobro i da bude originalan ukoliko se osmisli na pravi način.

Pored ovih sitnica postoje i mnoge druge stvari koje se mogu poklanjati vašim zaposlenima, kao i vašim poslovnim partnerima, ali i deliti potencijalnim potrošačima vaših dobara ili usluga.

Vrlo je važno imati uvek originalan reklamni materijal, jer će vas u nekim slučajevima po tome i raspoznavati. U saradnji sa velikim poznavaocima ove teme iz firme Zeppelin, nudimo vam par ideja, koje mogu da vam reše mnoge nedoumice kada je ovo pitanje po sredi.

Gedžeti

Šta nam je važnije u 21. veku od gedžeta? Šta nam je interesantije od gedžeta? Pa retko šta. Toliko smo povezani sa tehnologijom da nam se nekada čini da nikako ne možemo da se udaljimo čak i na par minuta od nje. Dakle, postali smo pravi zavisnici. Međutim, upravo ta tehnologija može da nam bude i u većini slučajeva jeste veoma korisna. Ukoliko biste vaš reklamni materijal usmerili na ovo usrećili biste mnoge kojima u ruke dođe neki gedžet sa logom vaše firme. Što korisniji i interesantniji gedžet to će ga sve više u društvu i samostalno koristiti i na različitim mestima, te će se vaš logo i pojam o vašoj kompaniji i te kako proširiti. Da li su u pitanju bežične baterije, punjači, USB-ovi, držači za mobilne telefone, mini zvučnici, bežične slušalice, držači za mobilni koji se koriste u automobilima, pametni satovi, notesi sa punjačem, pametne maske za telefon, lampe i još mnogo mnogo toga. Naravno ovo sve zavisi i od toga koliki budžet imate, ali svakako ukoliko reklamni materijal poklanjate vašim zaposlenima onda bi trebalo da se potruditi da ih oduševite i samim tim i motivišete.

Majice sa natpisima

Kao vrlo interesantne izdvajaju se i majice sa natpisima. Ovo će dobro ispasti samo u slučaju da dobro poznajete vaše zaposlene ili u slučaju da pogodite ono što će se svideti baš svima. Otprilike bi na majici mogla da se nađe neka osobina i onda bi se mnogi u tome pronašli i vrlo rado i iz šale nosili te majice.

Takođe, naravno da možete da osmislite i neku drugu interesantnu poruku ili neki interesantan oblik, a sve u zavinosti od toga kakva je prilika.

Satovi i kišobrani

I na kraju nešto što može da bude takođe veoma korisno. Kišobrani, jer ide doba godine kada će nam i te kako trebati, a vrlo dobro znamo da kišobrane gubimo svako malo. Vrlo često ih zaboravljamo na poslu, a takođe dešava da ih i naše kolege često ponesu sa sobom, jer zaborave kako njihov kišobran izgleda. Zato treba da omislite personalizovane kišobrane. Vrlo je verovatno da će te kišobrane mnogo duže čuvati. Sa druge strane uvek će znati koji je čiji kišobran.

Interesantan poklon mogu da budu i satovi i to ne samo ručni, već i zidni satovi. Toje jedna veoma korisna stvar, na koju zaboravljamo, jer non stop pored sebe imamo telefone, ali bilo bi bolje da se malo odviknemo od toga. U skladu sa tim zidni satovi kao vrsta reklamnog materijala mogu da budu pun pogodak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *