Bežične bubice su jedna od najnovije tehnologije kod nas i u svetu, koje se koriste već nekoliko godina u nazad i ispunjavaju različite svrhe veoma uspešno. Bežične bubice su mali prijemnici, koji se stavljaju u uho osobe koja želi tajnu ili diskretnu komunikaciju. Postoji više vrsta bubica, i kao što smo naveli mogu se koristiti u različitim prilikama.

Dimenzije i izgled bubice

S obzirom na to da su veoma male, u uhu čoveka su skoro nevidljive, jer su njihove dimenzije između 2 i 4mm. Isto tako, kako su veoma sitne i neprimetne, ne mogu se izvaditi rukom, već isključivo pincetom ili sličnom alatkom. Uglavnom se proizvode u boji kože, kako bi se njihova diskretnost povećala, i anatomskog su oblika, kako bi lako ušle u ušni kanal, bez bojazni da mogu povrediti bilo koji deo uha.

Svaka od bežičnih bubica sadrži malu antenu, preko koje komunicira odnosno stvara kontakt sa telefonom. Danas se bubice najčešće povezuju sa telefonom preko Bluetooth Sistema i tako olakšavaju komunikaciju u potpunosti. Najčešće se u komunikaciji Bluetooth bubica koriste teleofni određene marke kao što su Nokia i Jabra.

Bežične bubice, bez obzira na njihov izgled i veličino savrešeno funkcionišu i obavljaju svoj cilj, istko kao i slušalice sa žicom. Da bi bežična bubica funkcionisala, potrebno je da ima napunjenu bateriju u sebi i aktivirati je za rad. Vrlo su jednostavne i lake za korišćene za bilo koju svrhu tajnog ili diskretnog razgovora.

Magnetne bubice

Bežične bubice mogu biti magetne koje su takođe anatomskog oblika radi lakšeg sklizavanja u ušni kanal. Baterije kod ovih bubica traju i do tri sata. Niže su cene nego standardne odnosno ispod 20 e.

Magnetna Bluetooth bubica

Ove bežične bubice su trenutno jedno od boljih iz kategorija bubica. Bežično funkcionišu preko Bluetooth Sistema do udaljenosti od 7m. Baterija može trajati oko 3 sata.

Anatomska bubica

Ove bežične bubice odličnog su kvaliteta zvog savršenog zvuka koji proizvode. Takođe, imaju prednost malog predajnika, koji se može u potpunosti sakriti. Baterija traje oko 3 sata.

Anatomska Bluetooth bubica

Ove bežične bubice jedne su od najboljih bubica s obzirom na to da poseduju visok kvalitet zvuka. Takođe su u prednosti što se tiče dimenzija predajnika koje su veoma male i lako ih je sakriti. Ove bubice mogu izdržati do dva sata neprekidonog rada, a udaljenost od telefona može biti čak 7m. Ova vrsta bežične bubice je najviše korišćena kako poseduje odličan kvalitet i performance za svoju cenu.

Antiometač bežičnih bubica

Kako biste u potpunosti bili sigurni i bezbedni tokom korišćenja bežičnih bubica, savetujemo da nabavite antiometač za bubice. Kako se bežične bubice sve više koriste, na raznim mestim (naročito na fakutetima od strane studenata) u većini prostorija sada potoje tzv. ometači koji ometaju tok komunikacije bežične i Bluetooth veze i drugih signala koje odaju mobilni telefoni. Antiometači bežičnih bubica prekidaju tzv. ometanje i dopuštaju da signal i tok komunikacije teku bez problema. Antiometači takođe rade pomoću baterija, koje može trajati i do tri sata.

Za svaku od bežičnih bubica odnosno aktivan rad potrebno je ubaciti određenu bateriju, koja će svojim trajanjem omogućiti nesmetanu komunikaciju na svakom mestu. Baterija za bežične bubice se mogu kupiti kod prodavca bežičnih bubica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *