Neborela krema

Kako se rešiti bora? Nisu sve metode delotvorne, ali evo šta jeste. Ispričaću vam sada kako sam se ja rešila bora i podočnjaka kao od šale!

Koliko god godina da imaš, nikad nisi spreman za bore. Ja imam drugarice koje su i starije od mene pa im je lice besprekorno i mladoliko. Znam i one devojke koje su bore dobile u dvadesetim. Međutim, ne znam baš ni jednu koja je presrećna što ih ima i koja ne bi da ih se reši.

Ja lično, nisam mogla baš ni da prihvatim bore kao normalne. Meni su jako smetale. Ma izluđvale su me.Neke stvari u životu izvučeš na šarm i osmeh. Sa borama nije bilo tako. Nasmejem se, a one se još više istaknu! Posebno su mi bile problematične one bore oko očiju – te su se prve i javile.

Da li je i vama poznat onaj osećaj kada se ujutru pogledate u ogledalo i samo vam te bore privlače pažnju? Pa pokušate prstima da zatežete i prisećate se kako je to izgledalo pre nego što su se tu stvorile?  Tako sam ja počinjala moja jutra.Što sam više gledala, to sam više uviđala kako mi je koža na licu –  ostarila. Postala je opuštenija, istanjila se nekako i nije baš jedra i sveža kao što je bila. Ispod očiju je bila toliko tanka da mi se činlo da je providna i da zato imam ogromne tamne podočnjake.

Vidite, ja dobro znam kako je to kada lice počne da stari! Znam i kako izgleda kada si jednostavno ljubomoran na to što neko tvojh godina izgleda mlađe od tebe.

Ali…

Isto tako znam i kako se rešti bora i sada ću vam otkriti moju tajnu.

Zove se Neborela.

Šta je Neborela?

Neborela je krema protiv, bora, podočnjaka i fleka na licu. Zapravo krema koja se bori protiv svih znakova starenja kože.

Ne verujete da sam ovom kremom uspela da se rešim bora?

Odmah da vam kažem da nisam jedina! Verovatno je ni ja ne bih probala da nisam videla da ona to zaista može. Pre svega, pitala sam moju prijatljicu Isidoru kako to da ona nema bore, a starija je od mene. Ona mi je priznala da ih je imala, ali je na vreme reagovala i nabavila Neborelu.

„Šta je Neborela?” pitala sam je u čudu.

Ona mi je objasnila da je to krema i pokazala mi odmah na telefonu sajt na kojem može da se naruči: https://neborela.com/

Pogledala sam o čemu se radi i odmah naručila. Videla sam da ova krema ima sve što meni treba – em eliminiše bore, em zateže opuštenu kožu, em uklanja podočnjake i fleke.

Drugim rečima, Neborela podmlađuje kožu i vraća je u ono stanje koje sam ja besomučno pokušavala da povratim prstima svako jutro ispred ogledala.

Evo kako je to bilo.

Moje Neborela iskustvo

Koristila sam Neborela kremu protiv bora redovno . Mazala sam je ujutru i uveče u tankom sloju. Baš mi je prijala i koža mi je bila mekana i baršunasta posle nje i osećala sam da odmah zateže moje lice.

Za  4-5 nedelja otrpilike ja sam videla da su bore oko mojih očiju drastično smanjile, a sada su i sasvim nestale. Koža je čvršća, zategnuta i nije više onako tanka kao što mi je delovala. Naravno, da su i moji podočnjaci nestali, a ja izgledam… pa podmlađeno! Nemam drugu reč da to opišem.

Moram da vam priznam da sam bila radoznala kako će da deluje na baš baš zreloj koži. Zato sam je dala i mojoj mami da je koristi. Ona je žena u godinama i na njenom licu, pored opuštenosti bilo je i nekih tamnih fleka. I znate šta? Bore još nisu sasvim nestale, jer su njene baaaaš duboke, ali se definitivno vidi razlika. No dobro, ima još vremena da je koristi! Ali fleke  – one nestale su sve do jedne.

Nedavno sam srela jednog prijatelja kojeg odavno nisam videla. Rekao mi je da blistam i da nikad nisam bolje izgledala. Sjajno sam se osećala zbog tog komplimenta i iskreno želim da se i vi tako osećate. Zato i delim ovo moje iskustvo sa Neborela kremom sa vama.

A sada ću vam otkriti i ono najvažnije!

Gde kupiti Neborelu?

Može li se Neborela kupiti u radnjama?

Ima li da se nađe Neborela u apoteci?

To me uvek pitaju moje drugarice kada im pričam o ovom proizvodu. Zato ću vama odmah rešiti tu nedoumicu.

Neborela krema protiv bora kupuje se isključivo preko interneta i za sada se ne može naći u apotekama i radnjama. No to nije razlog da odustanete od kupovine. Naprotiv! Lakšu kupovinu nisam obavila u životu!

Kako naručiti Neborelu?

Kada odete na njihov sajt, tamo samo popunite svojim podacima formu koja je na sajtu. Ja je tako kupujem i posle 2-3 dana moja omiljena krema Neborela stigne mi na kućnu adresu. Iskreno, to mi je i lakše nego da je tražim po radnjama.

Vidite, postoji jako jednostavan način da se rešite bora. Moj vam je savet da počnete odmah da koristite ovu kremu čak i pre nego što bore nastanu. Prirodna je i efikasna i svaka žena treba da je ima. A za razliku od nekih skupih tretmana koji peglaju bore – Neborela ne boli!

Probajte! Naručite Neborela kremu protiv bora na sajtu https://neborela.com/.

Uverićete se, kao i ja, da je jako lako podmladiti lice i rešiti se bora!

I ne čuvajte to kao tajnu! Kada uspete, ovako kao ja, onda kažite svima!

PR

One Reply to “Neborela krema mi je izbrisala bore i podočnjake”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *