Gradski prevoz, taksi ili iznajmljivanje automobila: šta izabrati kada se nađete u drugom gradu?

Sezona odmora je počela. Peroni autobuskih i železničkih stanica, kao i terminali na aerodromima vrve od turista. Jedno od pitanja koje se nameće kada stignete u drugi grad jeste i kako da od stanice stignete do hotela. Informatička revolucija donela je mnoge promene pa i u ovoj sferi. Pre nekoliko decenija imali ste jedan gradski kombi ili prevoz koji je razvozio putnike od aerodrama ili bus stanice do motela ili hotela. Bilo je tu i nekoliko taksi stanica, ali su to mogli priuštiti samo imućniji. Danas je to malo drugačije pa posetioci imaju više opcija na raspolaganju.

Ukoliko ste u poseti nekom drugom gradu možete koristiti gradski prevoz, pozvati taksi ili iznajmiti vozilo.

Gradski prevoz spor, taksi se ne isplati

Gradski prevoz je jeftiniji, ali dosta kruži. Autobusi su puni, a u letnjim mesecima, klime uglavnom ne rade, pa je u vozilu izuzetno vruće. Taksi vozilo je bolja opcija, jer se vozite sami i ne morate da stajete na svakom stajalištu. To vam štedi vreme, pa ćete brže stići do željene adrese. Loša strana jeste što morate čekati prvo slobodno vozilo koje će doći po vas. To čekanje može da potraje, što opet ne valja posebno kada je napolju toplo, a vi ste stigli, umorni ste, jer ste prethodno putovali i sve što želite jeste dauđete u sobu i odmorite se.

Rešenje koje se nameće kao najpogodnije za sve turiste jeste iznajmljivanje vozila, poznatije i kao rent a car. Ova vrsta usluge postaje sve popularnija i kod nas, dok se u svetu koristi već decenijama.

Iznajmljivanje vozila čini boravak prijatnijim

Rent a car pruža pre svega komfor i udobnost. Ekonomičnije je, što je još jedan od razloga što se sve više turista odlučuje za ovu vrstu prevoznog sredstva. Iznajmljivanje vozila je jednostavno, jer se sve može završiti u nekoliko koraka. Na sajtu rent a car agencije može se naći formular za rezervaciju. Prilikom rezerviranja uplaćuje se i depozit. Vi odlučujete koje vozilo želite, na osnovu vaših potreba. Možete iznajmiti i vozilo bez vozača.

Profesionalizam i odgovornost prema poslu

Firma Ar rent a car jedna je od beogradskih firmi koja pruža uslugu iznajmljivanja automobila. Pored ove usluge, nude i uslugu iznajmljivanja kampera prvobitno namenjenu produkcijskim kućama i svima koji se bave tom vrsta posla. Profesionalni vozači, dobro opremljen vozni park, odgovornost i posvećenost poslu najbolje opisuju rad ove firme. Iz godine u godinu broj klijenata se povećava, što je dodatni podstrek da kompanija nastavi sa usavršavanjem.

Rentiranje automobila je dostupno tokom cele godine, a ne samo u letnjim mesecima. Rent a car vam olakšava boravak u svakom gradu, jer ne morate da žurite i konstantno gledate u sat da li ćete stići na autobus. Jednom kada iznajmite vozilo vi određujete vreme polaska i dolaska.

Rezervišite vozilo na vreme

Još jedna beogradska firma koja pruža ovu vrstu usluge zove se Stars. Rent a car usluge pružaju tokom cele godine. Vozilo možete rezervisati nekoliko dana unapred pre dolaska u Beograd. Na ovaj način izbeći ćete čekanja, jer će vaše vozilo već biti na stanici, spremno. Sve informacije koje se odnose na rent a car Beograd ali i druge usluge koje firma nudi možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *