Približava se 18. rođendan važnog slavljenika, a vi ne znate šta biste mogli da kupite kao poklon za proslavu odrastanja. Ne treba zaboraviti da je najvažniji poklon naklonost i ljubav, ali i da slavljenik treba osetiti tog dana koliko je cenjen i voljen od strane porodice i prijatelja. 

U traganju za savršenim poklonom treba se voditi željama, interesovanjima i sklonostima dotičnog slavljenika ili slavljenice. Treba znati da romantične duše vole simbolične i lepo upakovane poklone, dok kreativne ličnosti više vole nešto neuobičajeno što oslikava njihov karakter. Kada poklon uspe da inspiriše tinejdžera koji je u prelaznom dobu i korača ka zrelosti budite sigurni da će bujica sentimentalnih momenata biti pred vama. To je ono što se želi postići. Ali, šta dovoljno značajno pokloniti?

Nakit iz zlatare i porodične relikvije 

Rođendan za svaku porodicu od izuzetne je važnosti. Tada, najčešće bake i deke poklanjaju slavljeniku nekakav nakit koji je deo porodične tradicije i od izuzetne važnosti. No, prikladan poklon jeste i nakit kupljen u zlatari. Kvalitetan ručni sat iz zlatare odličan je za svaku ambicioznu ličnost. Zlatare raspolažu najoriginalnijim komadima nakita raznolike boje zlata i poludragog kamenja koji su prilagođeni za mlade. Zlatne narukvice, lančići sa privescima, kajle, minđuše ili prstenje biće nesebičan poklon koji će izazvati mnoštvo pozitivnih osećanja. Zlatare su u fokusu kada je u pitanju proslava 18. rođendana jer svoje akcente stavljaju na atraktivan izgled mladih i kvalitet koji traje dugi niz godina. 

Interesantno putovanje 

Mladi su u današnjici veliki ljubitelji interesantnih putovanja. Pokloniti za 18. rođendan vaučer za putovanje sa plaćenim propratnim troškovima zaista je vredno pažnje. Svaki tinejdžer s vremena na vreme sanjari o nekom neuobičajenom kutku sveta, o metropolama, ostrvima, izletima na jahti i tako dalje. Slavljeniku možete uplatiti aranžman na primer u Rio De Ženeiro, Kušadasi, Kavos ili bilo gde na zemaljskoj kugli ka čemu srce čezne. 

Plaćen kurs 

Mnogo je mladih kojima je učenje veština od velike važnosti nasuprot pukom provođenju i dosadnim zabavama u diskoteci. Za sve one željne znanja plaćeni kursevi biće idealan poklon. To mogu biti kursevi kuvanja, slikanja, fotografisanja, učenja stranog jezika, ali i časovi vezani za učenje novih i neklasičnih aktivnosti poput jahanja, skijanja, sviranja instrumenta i svega onoga što spada u polje interesovanja jednog osamnaestogodišnjaka. 

Sportska oprema 

Ljubitelja sportova je mnogo. Mladi ljudi u današnjici ne samo da prate sport i vatreno navijaju već žele zahvaljujući treninzima postići što lepši spoljašnji izgled. Odličan poklon za punoletstvo za one kojima je stalo do zdravlja i sporta može biti određena sprava za vežbanje, karta za utakmicu omiljenog kluba, ali i godišnja pretplata za teretanu.

Polaganje vožnje

U današnjici polagati vožnju nešto je što nije svakom novčano dostupno, pa je to idealan poklon za sve one mlade kojima finansijska situacija ne dopušta određene aktivnosti koje će biti važne za budući život.  

Muzički instrument

Još jedan u nizu originalnih poklona za mlade svakako je muzički instrument. Pokloniti kvalitetnu gitaru, klavir ili neki drugi instrument nekome za 18. rođendan čini se kao ispunjenje snova i put ka sticanju talenta koji će svakome izmamljivati osmeh. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *