Zeleni sok od žita nemet

Svi smo gledali crtani film “Asteriks i Obeliks” koji se zasniva na čarobnom napitku koji im daje veliku snagu. Da li biste voleli da takav sličan napitak zaista postoji?

Tokom poslednjih 20 godina uverili smo se da zeleni sok od spelte možemo porediti sa čarobnim napitkom iz crtaća. Sok od spelte iskustva su veoma pozitivna i sada ne možemo zamisliti jutro bez čaše našeg čarobnog napitka.

Za sok od spelte saznali smo slučajno tokom borbe protiv raka, a ovo saznanje nam je promenilo kompletan život. U nastavku teksta saznajte kako je sve počelo, kako smo saznali za sok od zelenog žita i kako može pomoći u lečenju raka.

Početak borbe protiv leukemije

Sa opakim bolestima prvi put u našoj porodici susreli smo se davne 2002. godine kada su našem unuku dijagnostifikovali rak krvi, odnosno leukemiju. Bili smo u šoku, delovao je potpuno normalno i bio je put energije.

Nakon ove zakasnele dijagnoze morali smo hitno da krenemo sa medicinskim merama i lečenjem u Segedinu u Mađarskoj. Bio je to dug i uspešan put do ozdravljanja. Nakon duge borbe i posvećenosti lekara naš unuk više nije imao simptome leukemije.

Bili smo jako srećni narednih nekoliko godina, ali zlo ne da mira. Nakon par godina ponovo je pronađen rak, ovog puta u obliku tumora na testisima. Odavde počinje naša priča sa zelenim sokom od spelte, odnosno zelenog žita.

Kako smo saznali za zeleni sok od spelte

Nakon saznanja da nas očekuje i drugo poluvreme utakmice protiv najljućeg neprijatelja, bili smo jako iznenađeni jer niko to nije očekivao.

Odmah smo se bacili u akciju, prikupljali smo novac za lečenje u inostranstvu koje je bilo jako skupo. Prodali smo gotovo sve što smo u tom trenutku imali, potražili smo pomoć u mnogim državama i institucijama i uspeli smo da prikupim dovoljno novca za novo lečenje.

Tada je pred nama bila još jedna duga i teška godina. Tokom lečenja rezultati su bili sve bolji, ali su lekari insistirali da se lečenje nastavi pomoću radioterapije. Znali smo da je to možda jedino rešenje koje može totalno izlečiti ovu bolest, ali isto tako znali smo i da je jako rizičan potez.

Počeli smo da tražimo neko drugo rešenje i tada dolazimo do informacije da postoji neki zeleni sok od spelte koji može pomoći. Dosta smo čitali, istraživali i raspitivali se kod stručnjaka u vezi ovog soka i odlučili smo da odmah nabavimo veće količine.

Kako sok od spelte može pomoći u borbi protiv raka?

Rak (karcinom) predstavlja odbrambeni mehanizam koji naš organizam stvara kada u krvi nema dovoljno kiseonika i kada se stvori kisela sredina. Zbog nezdravog načina života koji većina nas vodi, odnosno loše ishrane i nedovoljno aktivnosti, dolazi do istiskanja kiseonika u krvi i tada se stvara kisela sredina.

Uz zdraviju ishranu, izbacivanje namirnica i sokova koji dovode do kiselosti (brza hrana, slatkiši i drugi rafinirani šećeri, gazirani sokovi, alkohol), malo fizičke aktivnosti stvorićete alkalnu sredinu u kojoj je gotovo nemoguće stvaranje raka.

To je tako u teoriji, ali da li je to stvarno tako u praksi? Današnje namirnice nisu kao što su nekada bile, moderan način ugrajanja je uticao na manjak nutrijenata u njima i zato morate potražiti neki dodatak ishrani koji će to nadomestiti.

U tome leži tajna ovog čarobnog napitka, jer on sadrži sve ono što je potrebno vašem organizmu da stvori alkalnu sredinu i održava sve važne procese u organizmu. Kompleks nutrijenata koji se nalazi u soku od zelenog žita stvoriće dobar odbrambeni mehanizam koji neće dozvoliti stvaranje raka.

Uz pomoć terapija, ishrane, fizičke aktivnosi i speltinog soka naš unuk je pobedio utakmicu protiv opake bolesti. Danas živi potpuno normalan i zdrav život.

Svi benefiti soka od zelenog žita

Ovaj dodatak ishrani se ne koristi samo u borbi pritiv raka, naprotiv, preporučuje se svima da piju kako bi se što bolje osećali. Neki od pozitivnih efekata konzumiranja zelenog soka od spelte su:

  • jačanje imuniteta,
  • detoksikacija organizma,
  • povećanje vitalnosti (reguliše telesnu težinu i smanjuje umor),
  • poboljšanje crevne flore,
  • regulisanje kompletne krvne slike.

Proizvodnja zelenog soka od splete

U tim trenucima zeleni sok od spelte nabavljali smo iz Mađarske, ali došlo je do selidbe radnje u drugu zemlju i više nismo mogli da vršimo nabavku. Tada smo doneli odluku da se upustimo samostalno u proizvodnju ovog napitka.

Sada već davne 2006. godine zvanično smo počeli proizvodnju soka od spelte prvenstveno zbog našeg unuka, a zatim smo počeli i da prodajemo kako bi i drugima pomogli.

Sok se pravi od mladih izdanaka zelenog žita koji se uzgaja potpuno organski bez ikakvih preparata. Nakon 8 dana čuvanja u specijalnim uslovima temperature i svetlosti zeleno žito se selektira i provlači kroz prese. Zatim se vrši hladno ceđenje, jer jedino tako neće izgubiti važne sastojke. U sok se dodaje laneno seme koje je bogato omega 3 masnim kiselinama, sipa se u kalupe i zamrzava na minus 30 stepeni.

Gde možete kupiti zeleni sok spelte?

Sok od spelte dolazi u obliku zaleđenih kuglica, u jednom pakovanju imate 36 kuglica, dovoljno za mesec dana. Veoma jednostavno se priprema, par kuglica rastvorite u malo negazirane mineralne vode i popijete ujutru na potpuno prazan stomak, odmah nakon ustajanja iz kreveta.

Zeleni sok od žita

Na našem sajtu možete videti sve informacije vezane za sok i našu proizvodnju. Imate mogućnost online poručivanja, a pogledajte i prodajna mesta naših distributera. Nadamo se da će ovaj napitak doneti još ovakvih pozitivnih priča.

Sok možete poručiti na sajtu eliksirvitalnosti.com kao i druge prirodne suplemente. Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno pozovite 061 2103555 biće nam drago da podelimo naša iskustva sa vama.

2 Replies to “Sok od SPELTE ISKUSTVA – Napitak koji nam je pomogao da pobedimo najtežu bolet”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *