zurke u Beogradu

Decenijama se svetski magazini, blogovi, televizijske emisije, bave provodima i uzavrelim noćima u srpskoj prestonici. Liste koje govore o popularnosti evropskih gradova Beograd stavljaju iznova i iznova na vrh lista kada je u pitanju posećenost, ali i želja za posećivanjem.

Glavni razlog želje da se Beograd poseti, kod mlađe populacije, jeste noćni provod. Da se dobar glas daleko čuje dokaz su brojni turisti iz Amerike, Australije, Velike Britanije, koji iznova i iznova, i to u proširenom sastavu dolaze u srpsku prestonicu kako bi još više uživali. Posebno noćni provod postaje popularan i dobar u letnjem periodu, jer splavovi učine svoje i dodaju određenu magiju, a mi smo izdvojili neke od najistaknutijih razloga zašto stranci vole noćni provod u Beogradu.

Koje beogradske splavove stranci najviše vole?

Da li ste znali da su Last klub i River jedno od omiljenih mesta većine turista koji dolaze u Beograd da uživaju u noćnim provodima i kojima se noćni izlasci nalaze među prvima na spisku za putovanje? Jedni su od posećenijih splavova, a svi razlozi navedeni do sada utiču upravo na njihovu popularnost. To su mesta koja stalni klaberi nikako ne zaobilaze, jer su žurke uvek savršene i traju do same zore.

Kada posetite splav River u Beogradu, postajete deo ekskluzivne grupe ljudi koji znaju gde se nalazi prava zabava. Ovo je mesto gde ćete biti viđeni, gde ćete upoznati najlepše devojke i momke Beograda. River splav je izbor broj jedan čak i za naše poznate ličnosti. Sa prvim toplim letnjim danima kreće luda žurka koja traje sve do kasne jeseni.

Zamislite sebe kako uživate u autentičnom enterijeru, kreiranom od strane čuvenog arhitekte Đorđa Geca, koji stoji iza klubova Mladost, Ludost i Brankow. Palme i tropski detalji, u kombinaciji sa vrhunskim osvetljenjem i ozvučenjem, čine Lastu gradskim splavom koji ne zaostaje za onima u svetskim metropolama.

Pokretačka energija i moderni enterijeri

Nešto šta se ne može nikako poreći jeste činjenica da svako mesto za provod u Beogradu donosi poseban vajb, određenu energiju koja navodi da se pokrenete, pa čak i ako ne volite toliko pesmu i igranje. U jednom momentu svi igraju, vesele se, a to je ono što stranci nemaju prilike da vide, pa takva energija osvaja i navodi ih da se opet vrate. Ljubaznost, predusretljivost, posebno prema ljudima koji nisu sa istog govornog područja, čini da se turisti osete posebnima, a to je osećaj koji se nikada ne zaboravlja.

S obzirom na to da dolaze uglavnom iz veoma razvijenih i bogatih zemalja, stranci uživaju u raskošnim enterijerima, modernom izgledu i udobnosti, komforu. Sva beogradska mesta, od kafana, preko klubova do splavova, to i nude. Ako svemu tome pridodamo najlepše devojke i momke u Evropi, najbolje odevne kombinacije, često i iznad modernog, onda je logično da će ih celokupna slika oduševiti i razoružati bilo koju predrasudu koja je možda postojala.

Odličan izbor muzike i pristupačnost

Dobra strana provoda u Beogradu jeste to što se može pronaći mesto za svačiji ukus, a to je veoma važno onima koji dolaze iz dalekih zemalja. Uvek mogu da pronađu mesto na kojem se pušta upravo ono što vole, u čemu uživaju, a dalji razvoj situacije je uobičajeno takav da uživaju u domaćoj muzici koju do kraja večeri i te kako nauče, pa već sledeće večeri traže reprizu domaćih hitova.
Veoma važan razlog zašto je Beograd jedan od prvih izbora Evropljana, najpre, jeste prisutpačnost kada govorimo o cenama. U odnosu na njihove standarde, veoma je pristupačan u većini izdataka koje imaju, od smeštaja, prevoza, pa sve do plaćanja u restoranima i klubovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *