Uređenje prostora kupatila podrazumeva nabavku najboljih sanitarija, pločica, kao i bavljenje svim potrebnim instalacijama. Kako je u pitanju prostorija koja se svakodnevno koristi, bitno je da prostor bude u svakom trenutku funkcionalan i uređen sa osvrtom na kvalitet, otpornost i dopadljiv dizajn. Tuš kabina danas se nalazi u najvećem broju kupatila, kao tip sanitarije koji pokazuje ogroman broj dobrih strana i daje odličnu korisnost svakoj kvadraturi.

U poređenju sa svim drugim opcijama kao što su raznovrsni tipovi kada, odlikuje ih kompaktnost, stil i uslužnost dugi niz godina, zbog čega se i preporučuje kao moderno rešenje u gotovo svim vrstama enterijera.

Kvalitet konstrukcije, funkcije i trajanje bez promena karakteristika

Moderna tuš kabina kao osnovno svojstvo ima jednostavnost i kvalitet konstrukcije, koja se sastoji iz samo nekoliko delova. To obezbeđuje istovremeno i jednostavnu montažu postavljanjem donjeg dela u odabranoj dimenziji i gornjeg koji se sastoji iz providnog ili matiranog stakla sa ručkama.

Vrlo je pouzdano i bezbedno rešenje jer, bez obzira na odabrane dimenzije i oblik, izgrađena je od kombinacije plastike, stakla, akrila, metala i drugih elemenata uz izraženu protivkliznost, čvrstoću i snagu konstrukcije koja se ne lomi. Posebno zbog toga što je konstrukcija jednostavna i podrazumeva fiksiranje, ne dolazi do pokreta i pomeranja delova, koji bi uzrokovali oštećenja.

Karakteristično za ovakav tip sanitarija u modernom vremenu jeste da su mnogo više od prostora za tuširanje i tok vode, radi održavanja higijene, već su i prava oaza relaksacije. Brojne funkcije pored tuširanja različitim vrstama tuševa – sa ili bez savitljivog creva, „kape“ i drugih modela, kao što su efektna rasveta, hidromasažna svojstva, slušanje muzike i udobno sedenje, obezbeđuje inovativna tuš kabina. Uz jednostavno postavljanje u ugao ili drugo mesto kupatila, lako održavanje sredstvima za čišćenje, može se koristiti dugi niz godina.

 

 Ušteda prostora, dizajn i fizička svojstva koja daju maksimum benefita

Za svaku kvadraturu u kupatilu tuš kabina je sjajan izbor, kao rešenje koje odlično štedi prostor. Zbog toga što se montira u ugao kupatila ili na drugo mesto u zavisnosti od odabranog oblika, zauzima čak samo 80 centimetara prostora. Estetski, dostupni su polukružni i zaobljeni modeli, četvrtasti i pravougaoni, pa kupovina zavisi od kvadrature kupatila i slobodnog prostora, kao i želja samih korisnika.

Dizajn tuš kabina obuhvata danas i izbor odgovarajuće dubine donjeg dela za tuširanje, pa tako mogu imati svega nekoliko centimetara visine, ili čak više desetina, poput atraktivnog džakuzija, sa prostorom za sedenje i nizom hidromasažnih funkcija. Staklo obezbeđuje zaštitu prostora od vode i vlage, a takođe sprečava i isparavanja u celom kupatilu.

Uz sve što je već navedeno, tuš kabina može da bude veoma povoljna, što uz funkcionalnost, kompaktnost dizajna i uštedu prostora ne zahteva izdvajanje visokih suma novca vlasnika prilikom kupovine, kao ni za montažu i održavanje.

Tuš kabina je odličan izbor za kupatilo u domu, kao rešenje koje daje fantastičnu uštedu prostora, novca i angažovanja prilikom ugradnje i redovnog održavanja. Zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih i čvrstih materijala vrlo je otporan tip sanitarije koji pruža bezbednost i sigurnost upotrebe, kao i dugovečnost bez promene estetike, funkcija i drugih karakteristika.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *