Kuda u provod? Izgleda da se ova rečenica vraća, jer posle haosa sa pandemijom mere ipak ukazuju na to da će ovo leto biti prilično vrelo od igranja uz zvuke najboljih disk džokeja i najboljih bendova, pevača, svih onih kojih se i te kakao uželelo u prethodnom periodu koji traje već duže od godinu dana.

No, iako dugo nije bilo ničega, potvrdila se činjenica da ono šta je dobro ne može nikada da se zaboravi, a u ovom slučaju je to noćni život Beograda i njegovi splavovi.

Beogradski splavovi zajedno sa fantastičnim ljudima koji na njemu izlaze kako bi se rasteretili, uživali i opustili, pa sve tako do jutra, učinili su da skoro ceo svet sazna za grad koji ne miruje i nudi najbolje provode, pa hajde da se podsetimo gde to može ovog leta da se uživa i igra skoro da svitanja!

Splav Freestyler

Ne može da se priča o noćnom provodu, a da se ne spomene splav Freestyler kao kralj noćnog života srpske prestonice. Otkad je otvoren, a tome ima više od jedne decenije, splav Freestyler beleži samo sve veću publiku onih koji ga obožavaju i koji mu se rado vraćaju, bilo da su domaći ili strani. Zato će se i ovog leta uživati uz House Dico, R’n’B i HipHop hitove, uz najbolje koktele, profesionalnu uslugu i najbolje barmene, ali i najlepše ljude koji ovde dolaze. Leto počinje, a sa njim i „ludnica“ noćnog života koja kreće upravo sa savskog keja i ovog splava.

 

Splav Lasta

Ako se pomerimo malo dalje, na sajamskom keju, očekivaće vas ništa manje provoda koji se pamti, a za koji je zadužen splav Lasta. Ukoliko ste oni koji vole Brankow, Mladost i Ludost, a malo je onih koji ne vole ova mesta, energiju i provod u njima, onda ćete voleti letnju scenu na splavu Lasta koja dolazi upravo iz ovih klubova. Iako novijeg datuma po nastanku, splav Lasta je vrlo brzo postao popularan među ekipama koje vole odličan provod, opuštenu atmosferu i uživanje bez ikakvog pritiska, uz Dicko i Deep House zvukove. Ono što dodaje atmosferi jesu i česti nastupi popularnih beogradskih DJ-eva koji uvek premaše očekivanja i opravdaju svoju popularnost u prestonici.

Svemu tome dodaje i sam izgled splava, jer je prostor takav da ume da odvede van granica i preko okeana, budući da moderno opremljen splav spojen uz tropske elemente čini da sve izgleda nestvarno i zaista fantastično.

 

Tagujte se

A vreme je da se tagujete i na Tagu! Splav Tag, kao i Lasta, nudi mogućnost uživanja i odmora tokom dana, a onda i vrelog noćnog provoda tokom noći. Ono šta ga izdvaja, osim toga da je jedan od najnovijih koji je nastao, jeste to da su vlasnici preneli atmosferu svoje kafane na splav na savskom keju. Splav Tag je za sve one koji uživaju u House i R’n’B žurkama, ali se zažele i muzike 90-ih godina, domaćih zvukova, a ovo je upravo mesto na kojem se nalazi miks svega. Zato, ako želite baš ovakav provod, splav Tag je taj koji ga pruža i ovog leta.

Za pisanje ovog teksta konsultovali smo sajt gdeizaci.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *