Da bismo postigli sve svakodnevne aktivnosti, potrebni su nam razni pomagači. To su obično uređaji, kojima se služimo u različitim situacijama. Neki nam pomažu u održavanju lične higijene ili higijene prostorije, neki u pripremanju hrane, dok su neki namenjeni za poslovne obaveze. Koji god uređaj da koristimo, njegova vrednost u pomoći pri obavljanju svakodnevnih obaveza je neprocenjiva.

Naročito je značajna upotreba bele tehnike, bez koje ne bismo mogli zamisliti moderni način života. Prodaja bele tehnike u Srbiji vrši se na različite načine. Obično postoje specijalizovane ili onlajn prodavnice bele tehnike.

Kupci imaju veliki izbor uređaja na ovim mestima i mogu ih birati prema svojim potrebama i budžetu. Osim toga, česti su popusti bele tehnike, koji se obično organizuju tokom prazničnih ili sezonskih rasprodaja. Pored velikog broja prodavnica, različitih vrsta proizvoda i sniženja za njih, kupci će imati mogućnosti da izaberu onaj koji im je najodgovarajući.

Proizvođači i garancija

Što se tiče proizvođača bele tehnike, dostupnih na našem tržištu, postoji nekoliko poznatih i kvalitetnih brendova. To su: Samsung, LG, Bosch, Siemens, Gorenje, Beko, Candy, Electrolux, Vivax, Vox, Tesla, Hisense, Metalac, Dr. Beckmann, Midea i drugi.

U zavisnosti od proizvođača i modela ovih uređaja, obično se izdaje garancija od jedne do tri godine. Ukoliko se desi da se uređaj pokvari, postoje servisi za popravku i održavanje uređaja. Neki od tih servisa nude i popravku koja nije pokrivena garancijom za određeni uređaj.

Uvek je preporuka da birate kvalitetan bend i proverene proizvođače a u nastavku teksta ćemo vam dati par razloga zašto je naprimer dobro kupiti Philips parne stanice i šta ih razlikuje od konkurencije:

  1. Visokopritisna para: Philips parne stanice koriste  paru visokog pritiska koja prodire duboko u tkaninu, omekšava je i olakšava peglanje. Takođe,  para ubija bakterije i alergene, što čini peglanje zdravijim.
  2. Brzo zagrevanje: Philips parne stanice se brzo zagrevaju, što znači da se možete brzo pripremiti za peglanje. Na taj način uštedite vreme i olakšavate sebi život.
  3. Veliki kapacitet vode: Philips parne stanice imaju veliki kapacitet vode, što znači da možete dugo koristiti parnu stanicu bez prekida. To je korisno ako peglate velike količine rublja ili ako želite peglati duže vremena bez prekida.
  4. Jednostavan za upotrebu: Ove parne stanice su jednostavne za upotrebu i ergonomski dizajnirane, što olakšava rad i čini ga manje zamornim. Osim toga, mnogi modeli imaju automatsko isključivanje i funkcije samočišćenja, što olakšava održavanje i produžava životni vek uređaja.
  5. Širok izbor modela: Philips proizvodi različite modele parnih stanica, od osnovnih do naprednijih, što znači da postoji model za svakoga. Takođe, većina modela dolazi s različitim dodacima i funkcijama, poput sigurnosne brave za transport ili podešavanja jačine pare.
  6. Kvalitetan materijal: Izrađene od kvalitetnih materijala koji su izdržljivi i dugotrajni. To znači da će vaša parna stanica trajati duže i da ćete manje vremena i novca trošiti na popravke ili zamjene.

Ukratko, Philips parne stanice su dobar izbor za kupovinu zbog visokotlačne pare, brzog zagrijavanja, velikog kapaciteta vode, jednostavnog korištenja, različitih modela i kvalitetnog materijala. Ove karakteristike čine Philips parne stanice praktičnim i efikasnim uređajem za peglanje koji će olakšati vaš život i učiniti ga zdravijim.

Od čega zavisi prodaja bele tehnike u Srbiji?

Pošto postoji mnogo brendova bele tehnike, konkurencija je jedan od bitnih faktora, od kojeg zavisi prodaja bele tehnike u Srbiji. Neki od njih nude slične ili bolje proizvode po nižoj ceni, tako da je i to jedan od presudnih faktora, koji utiču na prodaju. Kupci se obično odlučuju za uređaje koji su pristupačniji, a osiguravaju dobar odnos cene i kvaliteta. U tome najviše odlučuje i ekonomsko stanje celokupnog stanovništva.

Kada se obavlja prodaja bele tehnike, kupci se oslanjaju na kvalitet uređaja. Traže se pouzdani, efikasni i bezbedni uređaji, koji će dugo trajati. Osim toga, tu je i energetska efikasnost i druge karakteristike, koje su kupcima bitne za određeni uređaj.

Poznato je da je marketing bitan za svaku prodaju, pa tako i za prodaju bele tehnike. Dobro organizovane marketinške kampanje mogu privući potencijalne kupce i povaćati prodaju. Tehnološke inovacije, takođe, mogu uticati na potražnju i prodaju bele tehnike. 

Pored svega, bitan uslov za prodaju je i osiguran servis za popravku i održavanje uređaja. To kupcima može biti veoma značajno, pogotovo kada se radi o kupovini uređaja sa najvišim cenama.

Kako na prodaju bele tehnike utiče mnogo faktora, proizvođači i prodavci su dužni da često prilagođavaju svoje proizvode potrebama kupaca. Na taj način poboljšavaju kvalitet proizvoda i svoje poslovanje.

Ono što je najvažnije, jeste da je prodaja bele tehnike u Srbiji široko rasprostranjena. Kupcima je na raspolaganju veliki izbor modela ovih uređaja, različitih proizvođača. Uz to, prilagođene su cene za sve kupce. Zahvaljujući tome, oni su u mogućnosti da, u skladu sa svim svojim potrebama, izaberu uređaj koji im najviše odgovara.

 

One Reply to “Prodaja bele tehnike u Srbiji”

  1. Ranije sam uvek gledala da kupim nešto domaće, zbog garancije i servisa. Istini za volju, neki od tih aparata zaista su bili trajni, tako da je i vredelo. Danas definitivno nije tako i sad gledam kvalitet, i najduži garantnin rok. A sve počne da se kvari onog momenta kad mu garancija istekne. Čula sam skoro da proizvođači ugrade kvar, tako da aparat takav i kupite. Svašta se dešava. Nisam skoro menjala belu tehniku, ali jesam rasvetu. Uzela sam Xenonlight, i nisam se pokajala. Odlične stvari po pristojnim cenama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *