Kupovina kvalitetne i dugotrajne motorne testere način je da se u domaćinstvu, ali i za potrebe poslovanja, dobije alat zahvaljujući kojem će svaka aktivnost na otvorenom biti efikasno realizovana. Upravo ovakvi uređaji mogu biti namenjeni različitim poslovima tokom i izvan sezone, i jednostavno su nezamenjivi i bez konkurencije. 

Stihl motorne testere predstavljaju inovativna rešenja koja se zasnivaju na revolucionarnoj tehnologiji i neprekidnom razvoju ideja, koje se razvijaju gotovo čitav vek i uvek sa aspekta kvaliteta i unikatnosti. Nekoliko desetina hiljada modela koji su prodati potvrđuju kvalitet, vrhunski dizajn i dugovečnost korišćenja za osmehom zadovoljstva. 

Višestruka namena testera u brojnim oblastima održavanja i radova

U modernom vremenu dominiraju raznovrsna rešenja u brojnim životnim i poslovnim sferama, pa tako i kada su u pitanju inovativne testere. Konkretno, Stihl motorne testere su multifunkcionalne, a pojedini modeli imaju specijalnu namenu u datoj oblasti, kao što su privatne potrebe pripreme ogreva, zatim korišćenje u hortikulturi i poljoprivredi, šumarstvu, održavanju visokih grana i stabala, kao i mnoge druge potrebe. 

Specijalna varijanta testera namenjena je održavanju zelenih površina, parkova, dvorišta i bašta, na jednostavan način i uz kompaktan dizajn motora, sečiva, lanca i rukohvata. Takođe, važno je pomenuti da su Stihl motorne testere posebno na električni pogon kao stvorene za zanatske delatnosti, poput obrade drveta za izradu nameštaja, stolarije i mnoge druge precizne radove. 

Maksimalan stepen bezbednosti i radnih performansi

Vrhunske funkcije koje imaju Stihl motorne testere ogledaju se u primeni naprednih tehnologija i rešenja sa aspekta bezbednosti i poštovanja najviših standarda. Pouzdanost i sigurnost je veoma važna za svakog korisnika testera, jer se kretanje sečiva lanaca realizuje veoma brzo, i najmanji pokret mora biti sa osvrtom na bezbedno rukovanje i korišćenje zaštitne opreme – pre svega rukavica i naočara. 

Efikasnost testera ogleda se u visokom stepenu radnih performansi dugi niz godina, uz minimalan nivo potrošnje resursa, odnosno električne energije, baterija ili benzina, kao i neznatnu buku u okruženju. Tehničke karakteristike asortimana Stihl motornih testera odlikuju se snažnim elektromotorima, visokim kapacitetom presecanja granja, žbunja, šiblja i stabala, ekološkom zasnovanošću bez negativnih efekata u okruženju.

Kategorije testera u zavisnosti od tipa poduhvata i poslova

Prepoznatljive Stihl motorne testere mogu biti baterijske, električne, benzinske, specijalne i u obliku kvalitetnih rezača za visoke grane. Baterijske testere emituju nizak stepen buke, a sjajne su za održavanje dvorišta i bašte, bez kablova i korišćenja goriva. Sa druge strane, električne Stihl motorne testere imaju visok stepen snage, izdržljivosti i odlične su za kompleksnija sečenja, povremenu upotrebu i delatnosti poput zanata i poljoprivrede. 

Benzinske testere imaju pogonsko gorivo, emituju nizak stepen gasova i određeni nivo buke. Varijanta specijalnih testera savršen su izbor za sečenje granja, šiblja, grana stabala u parkovima, dvorištu i na zelenim površinama, periodično i prema potrebama.

Najbolje Stihl motorne testere sjajan su izbor za održavanje imanja, bavljenje šumarstvom, zanatima i poljoprivredom, dok su razvrstane u kategorije baš prema prvenstvenoj nameni. Profesionalni zadaci, nega drveća, čišćenje površina i odstranjivanje dotrajalih biljnih kultura, jednostavno se realizuju odabirom kvalitetne motorne testere za privatne i poslovne korisnike. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *