Sa dolaskom nove godine stigla je i nova moda u uređenju enterijera. A koji su to trendovi sada in? Mi smo vam pripremili kratak vodič za uređenje doma po najnovijoj modi. Evo šta treba da znate o novom trendu za uređenje stana.

Bez neutralnih boja ove sezone uređenje stana ne može da prođe!

Zemljane boje nastavljaju tradicionalno da dominiraju u enterijeru, ali ove 2020. godine stručnjaci sve više uvode i klasičnu plavu, flaširanu zelenu i boje u nijansama crnog vina. Paleta modernih boja biće potpuna ako za uređenje stana koristite i tzv. prljavo roze, belu, boju breske, svetlo narandžastu. Jači tonovi će enterijer osvežiti, ali sklad pronađite u neutralnim bojama koje treba i da preovladaju u vašem enterijeru.

U dnevne sobe se vraća i crna boja, a posebno je interesantna paleta mat boja za ekskluzivni nameštaj koji se može naći u vašem domu.

Dnevni boravak upotunite foteljom, a oplemenite prostor i posebnim dekorativnim detaljima. Izaberite najlepše tepihe, jer oni svaki dom upotpunjuju i čine ga toplijim. Neka se vaša podna prostirka savršeno uklopi u vaš enterijer. Mi vam preporučujemo da izaberete plavo-zelene tepihe, jer su oni ove godine u trendu. Azašto baš plavo-zelena boja?

Naime, ova boja osim što je ove sezone popularna, ona posebno odmara um i prija očima.

Uređenje stana – novi trend u kupatilu

 Novi trendovi kažu da je u kupatilu sada obavezna samostojeća kada. Ako vam je kupatilo prostrano, onda ako kada može da stoji u samom centru, eto rešenja. Pored kade se može dodati polica ili stočić koji će poslužiti za preparate koje koristite tokom kupanja i tuširanja.

Noviteti u uređenju kupatila jesu i baterije za kupatilo. Dok se na sudoperama jošuvek stavljaju slavine, baterije za kupatilo imaju različit dizajn, a pre svega su izuzetno funkcionalne. Zato su baterije za lavabo sa senzorima sve popularnije.

Ekskluzivni nameštaj je u modi!

Ne sviđa vam se više stari nameštaj?

Želite nešto da promenite, a ne znate ni sami šta tačno?

Onda je pravi trenutak da izaberete ekskluzivni nameštaj po vašoj meri. Sada je u trendu izrada unikatnog nameštaja, pa onda ne iznenađuje što će se mnogi odličiti upravo za ovakav nameštaj za svoj dom. Bilo da želite moderne fotelje ili ugaone garniture, poručite namaštaj baš onakav kakav ste zamislili.

Sami možete da osmislite i dizajnirate fotelje ili trpezarizski sto, a u ponudi sui  kreveti po meri. Izaberite željene plakare za hodnik ili spavaću sobu, a elegantni nameštaj uptedeće na prostoru, a pritom imaćete dovoljno mesta za sve stvari. Da li je onda ekskluzivni nameštaj pravo rešenje?

Mi smo u to uvereni, a vi pogedajte ponudu, osmislite idejno rešenje i uverite se i sami.

Ekskluzivni nameštaj od kože

Koža je tradicionalno ponovo u trendu. Pa to ne iznenađuje, a pošto je udobna i uvek moderna, ni ove sezone neće promaći zainteresovanim potrošačima. Izaberite kožni kauč i uživajte u gledanju omiljenih filmova. Oplemenite dnevni boravak kožnom foteljom ili izaberiite kožnu ugaonu garnituru. Još jedna prednost kožnog nameštaja jeste u tome što je koža laka za održavanje, pa se udobno smestite u svoju novu fotelju i uživajte!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *