Ukoliko je došao taj trenutak da vaša veza treba da se ozvaniči, sigurno se nalazite u dilemi oko odabira vereničkog prstena. S obzirom da on predstavlja krunu vaše ljubavi i dugogodišnjeg zabavljanja, važno je napraviti pametan izbor.

Verenički prsten je bitan simbol ljubavi za mnoge dame. Isto tako, predstavlja simbol vernosti i snažnih emocija među parovima koji žele da se njihova veza „popenje“ na jedan stepenik više.

U nastavku teksta dajemo vam par saveta kako da odaberete originalan verenički prsten koji će lepšu polovinu oboriti sa nogu i ostaviti je bez daha.

Prsten treba da se uklapa u njen svakodnevni stil odevanja

U zavisnosti od toga kakav stil oblačenja vaša draga preferira, zavisi kakav ćete verenički prsten izabrati. Ako je reč o osobi koja je po prirodi jednostavna, baš takav treba da bude i prsten. Klasičan prsten u odgovarajućoj boji zlata bez ikakvih dodataka poput cirkona i dragog kamenja može biti savršen poklon za krunisanje vaše ljubavi. Treba da znate da se ovde radi o posebno dizajniranom komadu nakita koji se nosi svakodnevno, u svim prilikama.

Ukoliko vam je voljena osoba ekscentrične prirode, slobodnog stila odevanja, gledajte da verenički prsten bude isti takav. Neobičan, a u drugu ruku unikatan. Birajte modele prstenja nepravilnog oblika sa zanimljivim dodatnim elementima, interesantnog dezena.

Kako da pogodite veličinu prstena?

Večita nedoumica koja ujedno muškom polu zadaje najviše glavobolje pored odabira adekvatnog modela, jeste i veličina vereničkog prstena. Naime, prsten ne sme da bude ni tesan ali ni prevelik da može lako da spadne sa ruke. Ovde vam može pomoći jedan trik. A to je da na trenutak ukradete neki prsten od bižuterije koji vaša draga povremeno nosi i odnesete ga do obližnje juvelirnice. Prodavac će odmah uzeti adekvatnu meru koja će biti od krucijalne važnosti za odgovarajuću veličinu vereničkog prstena.

Osluškivanjem pogodićete njen ukus!

Nepisano pravilo kaže da kada pažljivo slušate svoju lepšu polovinu, naročito kada je ukus u pitanju, veoma lako možete da dođete do zaključka kakav verenički prsten će je oduševiti u trenutku veridbe. Ili onako usput dok šetate pored neke zlatare, zastanite na trenutak i zajedno bacite pogled kroz izlog. Kroz šalu pitajte je koji joj se model najviše dopada, kao i da li je više privlači belo ili žuto zlato. Na taj način ćete barem okvirno imati predstavu o ukusu voljene osobe kada je odabir nakita u pitanju.

Ako vam cena nije presudna izbor vam je neograničen

Ukoliko nemate unapred definisan budžet i nemate nameru da se “stiskate” pri kupovini vereničkog prstena, imate impozantan izbor prilikom odabira jedinstvenog vereničkog prstena.

Za one dubljeg džepa, prstenje sa poludragim kamenjem ni jednu damu neće ostaviti ravnodušnom, bilo da se radi o prstenju sa dijamantima, smaragdima, rubinima ili safirima.

Verenički prsten se kupuje jednom u životu

Ovde se ne radi o bilo kakvom prstenu, već o prstenu koji se kupuje samo jednom u životu. Za lepšu polovinu, verenički prsten ima jaku simboliku. Zbog toga se trudite da to bude jedinstven, vanvremenski komad nakita koji privlači pažnju u svakom trenutku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *