kuvanje-par

Niko ne voli da traći vreme u kuhinji i stoji kraj šporeta dok se kuva ručak. Za optimalni utrošak vremena potrebno vam je odgovarajuće posuđe. Šta je sve potrebno za dobar ručak?

Pravi recept, vrhunski sastojci, vešte ruke, vreme, i na kraju, oprema koja vas neće u poslednjem času izdati.

Iz jednačine je moguće izbaciti jednu stvar – a to je vreme. Nažalost, još uvek nismo pronašli magičnu aparaturu koja kuva, prži, peče i dinsta u sekundi, tako da ćete ipak morati malo da sačekate i predvidite dobar trenutak za pripremu i serviranje.

Ipak, Lupo Marshall online shophttp://lupomarshall.com/ nudi pomoć u kuhinji – aparate koji vam za vreme kuvanja ostavljaju odrešene ruke, da odmarate ili se bavite drugim stvarima! Pored toga, tu su i posebni višenamenski sudovi koji smanjuju broj kuhinjskih sitnica koje skupljaju prašinu na radnoj površini.

Izdvojili smo najekonomičnije od njih, za uštedu vremena, novca, prostora i energije.

Halogena pećnica: tehnologija za uštedu energije

Naravno, treba jesti zdravo i u toplim danima – što često znači da treba stajati kraj usijane rerne koja zrači toplotu po kuhinji i čini atmosferu gotovo nepodnošljivom, a rerne troše i mnogo struje u svom radu.

Turbo tornado halogena pećnica je dobar način da se doskoči ovoj neugodnosti: ona koristi 70% manje energije od prosečne rerne, a vreo vazduh koji cirkuliše ravnomerno i ubrzano peče. Pri ovome, hranu nije potrebno prethodno odmrzavati, što dodatno štedi dragoceno vreme – kada zaboravite da izvadite meso iz zamrzivača prethodne noći.

Ima dva sprata, pa možete istovremeno peći meso i povrće ili hleb, a nije potrebno ni dodavati ulje ili druge tečnosti. Pećnica je napravljena tako da višak sokova curi, sliva se na dno i isparava, tako da se ručak neće obariti u tom soku, a on će kružiti i snabdevati hranu aromom.

Slow cooker: idealan za multitasking u kuhinji

Dugo i tiho krčkanje ima svoje prednosti: ovako spremljena kolenica i suvo meso prosto se tope u ustima, nema žilavih delova, a hrana ostaje ukusna i aromatična kada se svi sastojci spremaju zajedno, bez isparavanja mirisa.

Slow Cooker iz Lupo Marshall radnje prima veliku količinu hrane, za obilan ručak koji će okupiti celu porodicu. Dok celodnevno krčkanje traje, ne morate svaki čas obilaziti ovaj lonac: ipak on radi za vas, ne vi za njega! Posvetite se važnijim stvarima nego što je kuvanje, a uveče vas čeka spreman ručak – u tome se ogleda njegova ekonomičnost.

Hrana se krčka na temperaturi ispod sto stepeni – ne ključa jako da se hrana ne bi raspala, i nema zagorevanja. Idealan je za pripremu sarme, podvarka, kupusa i sličnih, tipično „zimskih” jela našeg podneblja, svežih ili zamrznutih, a pri tome pametno koristi toplotu i štedi energiju; keramička posuda koja se nalazi iznutra čuva vrelinu, a lako se pere.

Multi cooker: zamenik za celu četu aparata!

Pleh za kolače. Pleh za Pogaču. Pekač za hleb. Friteza. Gril. Barenje, dinstanje, krčkanje. A za sve to, samo jedna kuhinja.

Potreban je drugačiji pristup opremanju prostora za pripremu hrane, bez gomile lonaca i svih njihovih poklopaca za spremanje različite vrste hrane kojima morate da žonglirate i stalno nešto oko njih pospremate. Objedinite sve i ne bacajte pare na 8 različitih proizvoda!

U Multi cookeru možete da spremate desetine različitih vrsta jela: od sočnih komada najbolje jagnjetine i prasetine, laganih i ukusnih veganskih jela od povrća i začina, tofu, sarme, krofne, pomfrit… Najbolje od svega je što je bezbedan za upotrebu – posle dva sata će se sam ugasiti!

Ušteda vremena i energije koja svakodnevno odlazi na pripremu hrane izuzetno je važna – toliko je lepših stvari kojima se možete baviti, a uz pomoć svih dobrih strana ekonomičnog posuđa kakvo smo opisali, ubrzo ćete zaboraviti kako izgleda cupkanje kraj rerne!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *