Spavaća soba je mesto u kome ćete sa svojim partnerom uvek pronaći mir. Iz tog razloga neophodno je pažljivo osmisliti svaki kutak tako da oboje osetite šta znači komfor i kvalitetan san nakon koga ste raspoloženi i puni energije.

Svakako, kruna svake spavaće sobe, naročito one uređene u klasičnom stilu, jeste bračni krevet. Zašto je investicija u italijanske tradicionalne bračne krevete pametna odluka i zbog čega se ističe brend Nicoline? Čitajte dalje da bi otkrili odgovore na ova pitanja i još mnogo toga.

KOMFOR SPAVAĆE SOBE U TRADICIONALNOM STILU

Klasika je uvek provereno dobra. Nikada neće prestati biti aktuelna i poželjna. Tako je i kod uređenja enterijera i ukoliko odlučite da Vašu spavaću sobu uredite baš u tradicionalnom maniru nećete napraviti grešku. Uredićete prostoriju za spavanje koja će Vas služiti ceo život i svo vreme zadržati funkcionalnost i lepotu ako pažljivo odaberete svaki element, a naročito bračni krevet čiji izbor nikako ne treba shvatiti olako.

BRAČNI KREVET KAO CENTRALNI ELEMENT KLASIČNE SPAVAĆE SOBE

Dok se vodite klasičnom stilu uređenja enterijera, spavaću sobu sastavljate i kompletirate tek kad izaberete prvo krevet. Prvo bračni krevet koji odgovara partneru i Vama pa tek sve ostalo. Sam krevet treba da bude raskošan, od prirodnih materijala, komforan i otporan na uticaj vremena. On će čitavoj prostoriji dati dozu luksuza i predstavljati odličnu podlogu za spavanje na kojoj ćete se osećati ušuškano i sigurno. Pomoći će da stvorite romantičan kutak za najlepše snove koji asocira na neka lepa vremena.

SAVETI ZA ODABIR KLASIČNOG BRAČNOG KREVETA

Doneli ste odluku da kupite bračni krevet u klasičnom stilu i za početak odredite približne dimenzije i poziciju kreveta u prostoriji koju ćete pretvoriti u spavaću sobu. U salonu slobodno i Vi i partner prvo jedno po jedno pa zajedno isprobajte krevet koji Vam se dopada. Birajte model od pažljivo odabranih prirodnih materijala i ukoliko je proizvođač iz Italije to je dodatni plus.

KLASIČAN NAMEŠTAJ IZ ITALIJE – DEFINICIJA KVALITETA

Želite li nameštaj koji nećete morati da menjate na svakih nekoliko godina? Imate nameru da  pametno uložite u enterijer i okrenete se istinskom kvalitetu? Italijanski proizvođači nude najbolje moguće opcije jer su lideri u svetu kada se govori o produkciji i prodaji nameštaja. Modeli iz Italije su precizno izrađeni uz posebno definisane standarde kvaliteta i to ručno, a u čitavom procesu učestvuju najbolji dizajneri i majstori. Otporni su, praktični i lepi, a ako odlučite da nešto od svog italijanskog nameštaja jednog dana prodate, budite sigurni da će imati veliku vrednost.

NEKOLIKO REČI O BRENDU NICOLINE

Osnivač kompanije Nicoline, Nicola Palasciano, svoju karijeru je započeo već sa devet godina i svoj život posvetio stvaranju nameštaja. Početkom devedesetih godina prošlog veka rodio se jedan od vodećih italijanskih lidera koji je napravio pravi bum na tržištu nameštaja. Danas, Nicoline je ozbiljan brend koji se ceni širom sveta, a sav nameštaj se pravi ručno uz ozbiljnu proceduru koju prati detaljno planiranje, odabir materijala, izrada i testiranje što sve prolazi kroz rigoroznu kontrolu kvaliteta. Svi materijali korišćeni u izradi modela imaju svoje garancije i sertifikate. Sasvim dovoljno da se zaključi da se radi o ozbiljnoj kompaniji koja mnogo ulaže da svojim klijentima dostavi najbolje od najboljeg.

ZAŠTO DA OBRATITE PAŽNJU NA NICOLINE KLASIČNE BRAČNE KREVETE?

Nicoline asortiman mahom obuhvata tapaciran nameštaj – krevete različitih dimenzija, garnuture i fotelje. Bračni kreveti u klasičnom stilu su zasebna kategorija i svaki model je priča za sebe. Neke karakteristike su im zajedničke, poput svetlih tonova (mahom bela, krem i bež boja dominiraju), raskošnog naslona i debelog i kvalitetno izrađenog dušeka. Prisutne su obline i glatke površine. Mnogi modeli ispod dušeka imaju mnogo prostora za odlaganje posteljine. Korisno je što je proizvođač dozvolio kupcima da mogu svaki artikl prilagoditi svojim potrebama i ukusu. Recimo možete birati da tapacirung bude od štofa ili kože različitih kategorija. Da sjajni detalji budu u zlatnim ili srebrnim nijansama. Postoji čak i opcija ugradnje Swarovski kristalnih dugmića umesto zlatnih ili srebrnih. Struktura svakog kreveta je mahom izrađena od kvalitetnog drveta.

NAJLEPŠI MODELI TRADICIONALNIH BRAČNIH KREVETA PROIZVOĐAČA NICOLINE

Bristol je bračni krevet u klasičnom stilu koji može svojim izgledom i strukturom zadovoljiti svakog kupca. Odlično se uklapa u postojeći enterijer i njegov obli tapacirani naslon privlači pažnju zbog svoje forme. Royal apsolutno može da opravda svoj naziv jer izgleda izgleda kraljevski i luksuzno. Krase ga tapacirani kožni naslon sa pozlaćenim dugmićima i interesantne nogare. Prestige je klasičan model koji ima detalje koji se javljaju i na modernom nameštaju nalik geometrijskoj formi i jasnih linija. Izgleda glamurozno, a spavanje na njemu je priča za sebe. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.