Inovativni Xiaomi modeli 11T i 11T Pro predstavljeni domaćem tržištu u svečanoj atmosferi beogradskog kluba Laffayette 

Beograd, Srbija, 8. oktobar 2021. – Globalni tehnološki lider Xiaomi predstavio je svoje nove modele telefona sinoć u Beogradu. Predstavljeni su najavljivani modeli 11T i 11T Pro sa revolucionarnim funkcijama na poljima videografije i neverovatnom baterijom koja se može napuniti za svega 17 minuta. U svečanoj atmosferi u beogradskoj Beton hali posetioci su uz puno iznenađenja i bogat program mogli da se upoznaju sa svim inovacijama koje donose novi telefoni iz serije 11T.

„Za Xiaomi, inovacije su u jasnoj sprezi sa poslovnim uspehom. Istraživanje i razvoj

novih tehnologija je gorivo koje pokreće naš brend, omogućava nam da kreiramo

neverovatne proizvode i pružimo korisnicima najbolje moguće iskustvo. Kao brend,

imamo vrlo jaku vezu sa našim korisnicima još od osnivanja kompanije Xiaomi“, istakao je Ninko Đurić, direktor lokalne Xiaomi kancelarije.

Xiaomi nastavlja sa revolucijom u fotografiji i videografiji pametnih telefona nudeći mnoštvo inovativnih funkcija snimanja filmova uz Xiaomi 11T i Xiaomi 11T Pro. Dani teške i skupe opreme za snimanje filmova su prošli, Xiaomi 11T serija nudi korisnicima vrhunske tehnologije iz industrije filmova, sada sve na dlanu jedne ruke.

Xiaomi 11T Pro:  snimanje filmova i fenomenalne performanse

Xiaomi je postigao još jednu prekretnicu lansiranjem kinematografske kuće Xiaomi 11T Pro – prvog Xiaomi pametnog telefona koji je lansiran na globalnom nivou sa vlasničkom tehnologijom Xiaomi HiperCharge od 120 V. Vodeća tehnologija u industriji omogućiće 100% punjenje u samo 17 minuta, svodeći zastoje na minimun i obezbeđujući celodnevnu upotrebu. To se postiže inovativnim tehnologijama kao što su pumpe sa dvostrukim punjenjem, struktura dvoćelijskih baterija, MTV, aplikacija Graphene na Li-ion bateriji i Mi-FC tehnologija. Bezbednost baterije garantuje TUV Rheinland Safe Fast-Charge Sistem Certification, 34 funkcije punjenja i bezbednosti baterije, praćenje temperature u realnom vremenu i druge mere. Sve to dok vodeća mobilna platforma Kualcomm® Snapdragon 888 isporučuje snagu potrebnu za pokretanje mnoštva AI funkcija.

Ne samo da Xiaomi 11T Pro sadrži mnogo performansi, već ima i moćnu trostruku kameru postavljenu sa širokim uglom od 108 MP, 2k telemakro i 120 ° ultraširokougaonim objektivom. Povrh toga, pametni telefon se može pohvaliti impresivnim mogućnostima računarske filmografije sa AI Cinema režimima jednim pritiskom, 8K snimanjem i HDR10+, omogućavajući korisnicima da snimaju snimke sa istom pametnom ISO tehnologijom koja se nalazi u digitalnim fotoaparatima.

Pravi Cinemagic motor ne bi bio potpun bez zapanjujućeg, izdržljivog i odzivnog ekrana. DisplaiMate A+ ravan AMOLED ekran od 6,67 “ FHD+ 120Hz opremljen je TrueColor, Dolbi Vision® i HDR10+. Prikazuje preko 1 milijardu boja, može se pohvaliti sa 1000 nita najveće osvetljenosti, nudi brzinu uzorkovanja do 480Hz i zaštićen je najjačim Corning® Gorilla® staklom do sada – Corning Gorilla Glass Victus ™. Ekran takođe sadrži brojne funkcije za negu očiju koje štite korisnike od naprezanja očiju, kao što je True Displai koji automatski prilagođava temperaturu boje prema uslovima okruženja, kao i režim čitanja 3.0. Ksiaomi 11T Pro dodatno nadopunjuje Dolbi Vision, kao i namenske dvostruke zvučnike sa SOUND BI Harman Kardon.

Xiaomi 11T: za kreiranje sadržaja

Xiaomi 11T nastavlja misiju da učini kinematografiju dostupnim svima nudeći funkcije kao što je trostruka kamera visoke rezolucije, zajedno sa paketom alata sa AI-om za povećanje vaše kreativnosti i produktivnosti.

Uživajte u snimcima koji oduzimaju dah sa Xiaomi 11T trostrukom kamerom sa širokougaonim fotoaparatom visoke rezolucije 108 MP, ultraširokougaonim 120 ° i 2k telemakro kamerom. Pametni telefon ovo kombinuje sa svojim AI bioskopskim režimima jednim klikom kako bi destilirao trikove profesionalnih snimatelja, poput Time Freeze, Night Time-Lapse, Magic Zoom i drugih vrsta komplikovanih snimaka u samo jedan klik, dok se najmanji zvuk dovede do bioskopski život sa Audio Zoom -om.

Xiaomi 11T 6,67 “ 120Hz ravni AMOLED ekran podjednako isporučuje HDR10+ sa zapanjujućom oštrinom i kristalnom jasnoćom, preko 1 milijardu boja, okomitim granicama funkcija za negu očiju i brzinom uzorkovanja do 480Hz, osiguravajući da će i najmanji dodir ekrana omogućiti korisnicima da snimite savršen snimak čak i u kratkom trenutku.

Bez obzira da li snimate ili montirate sopstvene bioskopske snimke, Xiaomi 11T će vas pratiti ceo dan zahvaljujući energetski efikasnom čipsetu MediaTek Dimensiti 1200-Ultra, masivnoj bateriji od 5000 mAh i žičanom turbo punjenju od 67 V koje dostiže 100% energije samo 36 minuta.

U periodu od 8. do 21. oktobra uz kupovinu telefona iz Xiaomi 11T serije kupci mogu dobiti Xiaomi Mi Air Purifier 3H prečišćivač vazduha za samo 1 dinar.  

O kompaniji Xiaomi: 

Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. godine i uvrštena u glavnu listu hongkongoške berze 9. jula 2018. (1810.HK). Xiaomi je internet kompanija sa fokusom na pametne telefone i pametni hardver, zajedno povezanim Internet of Things (IoT) platformom.

S jednakim naglaskom na inovacije i kvalitet, Xiaomi kontinuirano slijedi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi nevjerovatne proizvode po fer cijeni kako bi svi na svijetu uživali u boljem životu putem inovativne tehnologije.

Xiaomi je trenutno četvrti brend pametnih telefona po veličini na svijetu i uspostavio je vodeću svjetsku potrošačku IoT platformu sa 271 miliona pametnih uređaja povezanih na svoju platformu, ne računajući pametne telefone i laptope. Xiaomi proizvodi su prisutni na više od 90 tržišta širom svijeta.

U avgustu 2020. godine, kompanija se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mjesto, što je za 46 mjesta bolja pozicija u odnosu na prošlu godinu. Kompanija je takođe zauzela 7. mjesto među internet kompanijama na listi. U maju 2020. kompanija se ponovo našla na Forbsovoj Global 2000 listi i rangirala još bolje na 384. mjestu.

Xiaomi je sastavni dio Hang Seng indeksa, Hang Seng indeksa, Hang Seng China Enterprises indeksa i Hang Seng TECH indeksa.

Za više informacija o kompaniji posjetite https://blog.mi.com/en/.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *