Vrijeme sutra, kakvo će sutra biti vrijeme? Kada su u pitanju planovi ili planiranje nekog događaja, pitanje „kakvo će sutra biti vrijeme“ je neizostavan dio dogovora.

Iako danas odgovor na pitanje kakvo će biti vrijeme sutra možemo pronaći bilo gdje, od tv-a, interneta, pregledavanjem aplikacija na mobitelu i sl. Ponekad se one razlikuju. Što onda? Kojem izvoru najviše vjerovati?

Ako su danas oblaci na nebu ne znači da vrijeme sutra će biti kišovito, isto tako ako je vani sunčano ne znači da se ne može pojaviti kiša.

Vremenska prognoza je dosta tražen pojam na internetu, osobito kada se očekuje određeno nevrijeme ili mogućnost kiše ili snijega. 

Kad će biti kiša, kada će pasti temperatura, kada će konačno pasti snijeg, pitanja koja se vežu uz prognozu su mnogobrojna kao i mjesta na kojima možemo pronaći odgovore na pitanja.

Gomila meteoroloških aplikacija je danas dostupno za naš pametni telefon, i upravo je ovo danas najčešći način kako većina nas provjerava vremensku prognozu.

Vrijeme sutra, stranice za provjeru prognoze

Danas prognozu možete provjeriti u bilo koje vrijeme na raznim web stranicama. Mnoge aplikacije za mobitel tako danas nude uvid u vremensku prognozu iz sata u sat.

Kada upišete vrijeme sutra na internet pretraživanje, vaše pretraživanje vam automatski izbaci trenutno vrijeme prema vašoj lokaciji i temperaturu kroz razdoblje cijelog dana, također vam nudi uvid u vrijeme narednih par dana. Ako scrollate malo dolje vidjet ćete doslovno na stotine rezultata pretraživanja.

Ono što je super kod nekih stranica za vremensku prognozu je što vam nude i opciju Rain alarma koji vam pokazuje satelitsku snimku kretanja oblaka nad područjem koje vas trenutno zanima.

Vrijeme sutra možete tako provjeriti na više web stranica i aplikacija kako bi bili uvjereni u prognozu. Isto tako možete provjeriti i popis najboljih aplikacija za gledanje vremenske prognoze za vaš mobilni uređaji te skinuti i isprobati koju.

Vrijeme sutra, aplikacije za mobitel

Iako većina novijih mobitela danas već dolazi s određenom aplikacijom koja prati vremensku prognozu, ona često nije najtočnija i nekada se bori s traženjem lokacije. Kako provjeriti vrijeme sutra pomoću aplikacije na mobitelu?

Popis najbolje funkcionalnih aplikacija za mobitele vezano za vremensku prognozu možete pronaći na internetu ili play store-u. Među favoritima su danas svakako Weather Radar App, AccuWeather, NOAA Radar, Yr. no i novi sajt VrijemeSutra.com

Ovakve aplikacije rade na jednostavnom principu gdje je bitno da imate samo uključenu lokaciju dok ste u aplikaciji kako bi se moglo locirati mjesto za koje vas zanima primjerice vrijeme sutra. Navedene aplikacije vam tako nude mogućnosti pokazivanja temperature, mogućnosti padalina, tlaka u zraku i sl.

Aplikaciju je najbolje odabrati pomoću recenzije drugih korisnika. Ako vam se ipak ne da instalirati posebne aplikacije, tada vrijeme možete provjeriti brzim pretraživanjem za prognozu i određeni grad koji vas zanima. Također i na internetu postoje i određene stranice gdje možete pratiti uživo satelitske snimke promjene vremena na određenom području.

Rain alarm kao aplikacija je zato postala iznimno popularna, ne samo da daje uvid u oblake i kišu, nego i količine samih padalina na određenom području.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *