Online keš kredit

Moderno kapitalističko potrošačko društvo iz godine u godinu stavlja sve veći pritisak na finansije pojedinca. Uvek se nađe neka stvar ili usluga na šta se može potrošiti novac, bilo iz nužde ili iz želje.

Zato se sve više ljudi danas odlučuje da sa vremena na vreme podigne neku vrstu kredita kako bi konsolidovali svoje finansije i olakšali sebi život. Iako je sinonim za postupak podnošenja i dobijanja kredita često višestruko odlaženje u banku i brdo papirologije, uz Addiko mKredit, sve to postaje prošlost!

Dobrodošli u bankarstvo za 21. vek i online kredit bez dokumentacije koji se podnosi i dobija brzo i jednostavno, i to iz udobnosti vašeg doma!

Maksimalno iskoristite sve prednosti digitalnog bankarstva

Zaboravite na redove, višestruke odlaske u banku i brdo papirologije. Budućnost je stigla uz Addiko mKredit koji vam omogućava da konsolidujete svoje finansije brzo, lako i jednostavno! Uz ovu uslugu Addiko banke možete podneti zahtev za keš kredit preko mobilnog telefona, bez odlaska u banku i bez i jednog papira jer se čitav proces obavlja potpuno online, a nakon odobrenja, sredstva se isplaćuju na vaš račun u najkraćem roku.

Povoljan i siguran online kredit

Podnesite online zahtev za kredit čak i ako niste klijent Addiko banke! Preuzmite Addiko Mobile aplikaciju, otvorite Addiko mRačun potpuno online uz kratku video identifikaciju u par minuta i to je to –  sada pronađite ratu koja vam najviše odgovara i podnesite zahtev! 

Online kredit bez dokumentacije brzo i lako

Ukoliko imate otvoren račun u Addiko banci i na njemu ste primili više od 3 zarade, možete podneti zahtev za kredit u iznosu od 60.000 RSD do 600.000 RSD uz veoma povoljnu fiksnu kamatnu stopu i rok otplate od 12 do 60 meseci.

Takođe, oslobođeni ste troškova obrade kreditnog zahteva, kao i povlačenja osnovnog izveštaja iz Kreditnog biroa. Treba napomenuti sjajnu mogućnost da možete sami odrediti datum dospeća mesečne rate – da li će to biti 1., 8., 15. ili 22. dana u mesecu.

Ukoliko niste klijent Addiko banke ili imate račun ali ste primili manje od 3 zarade do sada, na raspolaganju vam je kredit u iznosu od 30.000 RSD do 90.000 RSD uz takođe povoljnu fiksnu kamatnu stopu i rok otplate od 12 do 24 meseca.

I u ovom slučaju ste maksimalno oslobođeni svih dodatnih troškova u vidu povlačenja osnovnog izveštaja iz Kreditnog biroa i obrade kreditnog zahteva. A takođe imate priliku da birate datum dospeća mesečne rate kao i u prethodnom primeru.

Iskoristite sve prednosti digitalnog bankarstva Addiko banke i usluge Addiko mKredit i podnesite zahtev za online kredit bez dokumentacije već danas, iz udobnosti vašeg doma, dok čekate negde u redu ili gde god vam to odgovara, potpuno online, bez odlaska u banku i bez nepotrebne papirologije.

Neka Addiko banka, sa svojim uslugama koje su maksimalno usmerene na svoje klijente i dizajnirane tako da maksimalno ispune njihova očekivanja i potrebe, bude siguran finansijski partner koji će vam pomoći da ostvarite sve vaše želje i planove!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *