Jedna od daleko popularnih, atraktivnih i lekovitih banja u Srbiji jeste Vrnjačka banja. Smeštena je u Centralnoj Srbiji u Raškom okrugu, na 28 km od Kraljeva i nekoliko kilometra od Trstenika. Vrnjačka banja predstavlja najveću banju u Srbiji i poznata je odavnina po mnogim lekovitim svojstvima banjske vode, prelepim okruženjem i prirodnim lepotama poput planine Goč i obronaka Gledićkih planina koji je okružuju i svojim obroncima čuvaju od jakih vetrova i hladnih zima. Kroz samu banju prolaze dve reke, Lipovačka i Vrnjačka a sama banja smeštena je u dolini Zapadne Morave. Sve oko govovi o tome da je život u tako zdravom okruženju veoma kvalitetan i koristan. Ukoliko se dvoumite da li da kupite stan u Vrnjačkoj banji u daljem tekstu upoznaćete se sa onim što banja nudi što se tiče prodaje stanova u Vrnjačkoj banji.

Prodaja stanova u Vrnjačkoj Banji 

Poslednja decenija je u banji zabeležena kao vreme kada je sve veći broj  ineteresanata koji se vraćaju u ovo lepo mesto u kom su nekad živeli  ili onih koji kupuju nekretninu u banji kao svom novom mestu za život. Tako da je već neko vreme aktuelno pretraživanje na Guglu ,,Prodaja stanova Vrnjačka Banja”. Ukoliko se odlučite da kupite stan i zanima vas procedura prodaje stanova  u Vrnjačkoj banji pođite od toga da li će to biti novogradnja, starogradnja i da li biste želeli da to bude u centralnom delu Vrnjačke banje ili malo izolovanije od turista i drugog stanovništa. Takođe, treba imati u vidu opremljenost prostora, tehničke karakteristike gradnje, cenu i pogodnosti koje nusi sama lokacija na kojoj je mogući željeni stambeni prostor. Ukoliko ste neodlučni u vezi pitanja- koja lokacija, ako vam je bitna estetika samog objekta i okruženje, prodaja stanova u banji  ovde https://banjanekretnine.rs/nekretnine/slatinska-oaza/ možete pogledati šta se trenutno nudi u Vrnjačkoj banji. Na ovaj način  rešiće te se nepotrebnog razmišljanja koje vam oduzima i vreme i energiju i odabrati baš ono što vama odgovara, u skladu sa vašim potrebama, mogućnostima i željama. 

Kada izaberem Vrnjačku banju

Ukoliko pratite prodaju stanova u Vrnjačkoj banji i ukoliko je „odluka pala“ i ovaj prelepi biser od banje postao vaše buduće mesto za život evo šta ste dobili: 

  • Vrnjačka banja se nalazi na samo 200km od Beograda;
  • Zaljubljenici u lov i ribolov došli su na pravu lokaciju za svoje ribolovačke avanture;

Dobili ste mesto gde je oko 170 dana u godini bez vetra, prijatno za šetnju, obilaske prelepih predela i uživanje u banjskom svežem vazduhu. Vrnjačku Banju karakteriše i bujna vegetacija. Ona se nalazi u šumsko- planinskom vencu Kopaonik, prekrivenaje šumama listopadnog i četinarskog drveća. Vrnjačka banja je odlično  povezana sa svim krajevima Srbije drumskim i železničkim saobraćajem.Takođe, na ovom području ukrštaju se magistralni putevi Beograd – Sofija i Beograd – Atina.

Jedino ovde na planeti temperatura vode je ista kao i temperatura ljudskog tela, 36,50 C. Mineralna banjska voda idealna je za lečenje i preventivu  mnogih bolesti kao što su: šećerna bolest,  bolesti žučne kese i žučnih puteva, oboljenja pankreasa, oboljenja tankog i debelog creva, stanja posle hirurškog odstranjivanja žučne kese,  hronična ginekološka oboljenja i sterilitet, infekcije bubrežne karlice, mokraćne bešike i mokraćnih puteve,  reumatske bolesti, posttraumatska i degerativna stanja. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *