U svetu u kome tehnologija nastavlja da napreduje, vlasnici sada imaju prednost u polju veterine. Aplikacija za pse je sve u jednom, pojednostavljuje i poboljšava pristup pregledima i intervencijama za vaše krznene prijatelje. Uz ovu aplikaciju možete da se fokusirate na njene ključne funkcije – naručivanje hrane, preporuku veterinara, zakazivanje pregleda kod izabranog veterinara i održavanje elektronskog kartona vašeg ljubimca. Ova aplikacija za pse je postala nezamenljiv alat za održavanje zdravlja vašeg psa i pomoći će vam u mnogim situacijama kada nemate vremena!

Naručivanje hrane

U užurbanosti svakodnevnice, obezbeđivanje prave hrane može predstavljati izazov. Postoji veoma širok spektar hrane namenjen vašim mezimcima. Kako izabrati pravu? Aplikacija za pse se direktno bavi ovim problemom i omogućava vam da jednostavno i brzo rešite taj problem naručivanjem hrane. Pogodnost koju ovaj aspekt pruža je sveža zaliha omiljene hrane vašeg psa uz samo par dodira na ekranu.

Vrlo brzo, upravo ta hrana, će vas sačekati na vašem pragu. Odabirom aplikacije za pse štedite vreme i garantujete svom psu da neće ostati bez svoje zdrave i bogate večere. U izabranom asortimanu hrane možete pronaći zdravu hranu koja odgovara vašem psu. Kako ne bi ste slučajno pogrešili, najbolje je da se savetujete sa veterinarom i zajedno dodjete do informacije koja hreana je najbolja za vašeg psa.

Preporučeni veterinari

Jedan od najvažnijih aspekata odgovorne brige o kućnom ljubimcu je pouzdan veterinar. Potrebno je da verujete izabranom veterinaru i da imate dobar odnos sa njim kako bi osigurali što bolju negu za svog ljubimca. Aplikacija za pse vam može pomoći da izaberete profesionalca kojem možete verovati. Baza podataka aplikacije uključuje iskusne profesionalce koji će se postarati da vaš pas dobije najbolju moguću negu. Ovaj aspekt je vrlo dragocen za nove vlasnike koji ne znaju kome da se obrate il iza vlasnike koji se nalaze u nepoznatoj sredini a potrebna im je pomoć.

Zakazivanje pregleda

Osnovna stavka brige o kućnom ljubimcu su redovni veterinarski pregledi i služe kao preventiva zdravstvene zaštite. Vrlo je bitno da je vaš ljubimac zdrav u svakom trenutku. Dalje vakcinacije i preglede možete zakazati preko aplikacije za pse koja vam nudi funkcije zakazivanja termina. Vrlo korisna funkcija koju vam aplikacija za pse pruža jesu blagovremeni podsetnici za prethodno zakazane preglede.

Ovo osigurava odlaske na rutinske preglede i ojačava vezu između vas, vašeg psa i veterinara čime stičete veće poverenje i izbegavate nelagodnosti propuštenih termina. Integracija zakazivanja termina u aplikaciju pokazuje kako se može iskoristiti tehnologija da se podstakne odgovorna briga o kućnim ljubimcima.

Istorija bolesti

Praćenje medicinske istorije vašeg ljubimca može biti teško. Ta stavka može biti još više otežana ako je vaš ljubimac pacijent više veterinara. Kako bi ste lakše ispratili kompletnu medicinsku istoriju, aplikacija za pse vam pruža jednostavno rešenje. Ovaj proces obezbeđuje centralizovano skladište za sve prethodne termine i intervencije u veterinarskim klinikama. U ovoj aplikaciji vam je organizovana istorija vakcinacija, planovi lečenja i budući termini. Ovaj pristup pomaže u potražnji novog veterinara i u komunikaciji. U hitnim slučajevima, potrebno je da možete brzo da pristupite medicinskoj istoriji svog ljubimca kako bi se situacija što brže i efikasnije sanirala.

Hitni slučaj

Kako bi ste izbegli stres prouzrokovan  iznenadnom povredom, potrebno je da brzo delujete. Iako verovatno mi doživimo najveći stres u ovakvim situacijama, mi razumemo šta se dešava i znamo šta treba da uradimo. Ukoliko možemo na bilo koji način da otklonimo stres našeg ljubimca, potrebno je da to i učinimo. Uz elektronski karton ljubimca, eliminišemo mogućnost da nemamo medicinsku istoriju našeg psa. Posete veterinaru, naročito više veterinara, može da izazove zbrku oko kartona kućnog ljubimca. Elektronski karton je na dohvat ruke i ne postoji šansa da nešto izostavite.

Interface

Aplikacija za pse je napravila velik korak napred, prilagodila je svoj izgled aplikacije da bude što jednostavniji kako bi bio pristupačan ljudima svih uzrasta. Čak i oni koji nisu upućeni u tehnologiju mogu da koriste aplikaciju bez poteškoća. Dizajn aplikacije je jedna od prednosti. Vrlo je jednostavna za korišćenje, a njena jednostavnost ne oduzima od prvobitne funkcionalnosti. Pri prvom korišćenju ćete uspeti da nađete sve što vam je potrebno.

U našem životu, gde se tehnologija i društvo prepliću, aplikacija za pse je tu da nam pomogne da vodimo računa o našim najmilijim. Neprimetnom integracijom tehnologije u svakodnevni život, rešava ključne probleme poput kartona naših ljubimaca i upravljanja termina kod veterinara. Ona stvara udobnost i komfort za vlasnike koji nemaju mnogo vremena i podstiče dublju vezu sa vašim psom i veterinarom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *