Bosch

Bosch Concept Store u šoping centru UŠĆE sa radošću vas obaveštava da je došlo vreme za slavlje! Ovo je naš zajednički rođendan, jer su verni potrošači ti koji nam daju smisao postojanja.

Pre tačno godinu dana, uveli smo u Srbiju svojevrsnu revoluciju. Po uzoru na svetske trendove, prvi u našoj zemlji uneli smo inovaciju u vidu profesionalnog asistenta pri kupovini. Takav, nesvakidašnji koncept brzo je postao velika atrakcija jer su kupci prepoznali da šoping koji se odnosi na tehniku, ako je dobro osmišljen, može biti potpuno uživanje.

Kompanija specijalizovana za Bosch i kojoj već godinama verujete, Dr Techno, je povodom prvog rođendanskog jubileja omogućila svim potrošačima da putem jednog klika odaberu vrhunske Bosch proizvode, povoljno!

Ponuda tehnike po sniženim cenama aktuelna je do 30.06. 2022. godine.

Biće sunca u junu, ali i popusta

Vaš omiljeni Bosch Concept Store će tokom vrelog meseca juna kupcima pružati mogućnost da kupovinom Bosch uređaja u prodavnici preuzmu vaučere sa popustima koji će moći da iskoriste za narednu kupovinu. Sjajna vest je da će potrošači moći da iskoriste vaučere sve do kraja tekuće, kalendarske godine.

Na Vama je da uz samo jedan klik otkrijete proizvode koji su, povodom rođendana, znatno povoljniji. Zato, požurite na drugi sprat UŠĆE Šoping Centra.

A pre toga, OTKRIJTE rođendansku ponudu meseca koja će se dopunjavati tokom juna.

Pametne Bosch tehnologije uz pametan koncept kupovine

U našem modernom i prijatnom prostoru, kupce dočekuju profesionalni savetnici za kupovinu, koji su tu da olakšaju proces i daju konkretne savete i preporuke. U našoj prodavnici pred potrošačima su uređaji za kompletno domaćinstvo, ali uz koncept koji je osmišljen tako da kupovina postaje zadovoljstvo.

Ovakvim pristupom, Bosch Concept Store je pre godinu dana doneo novo iskustvo kupovine, budući da više nema potrebe da se brojne ponude na internetu pretražuju satima. Kupac, u razgovoru sa savetnikom bira uređaj koji najviše odgovara njegovim potrebama, uz uštedu vremena. Tako je po prvi put u našoj zemlji, kupovina Bosch uređaja postala personalizovana.

Bosch kućni aparati prepoznatljivi su po tome što  olakšavaju svakodnevni život. Oni su izuzetni pomagači uvek ispunjavaju najviše zahteve svojih vlasnika bilo da je reč o frižiderima, veš mašinama, ugradnim rernama i pločama, mašinama za pranje posuđa, aspiratorima.

Požurite, olakšajte i oplemenite život u svom domu uz pomoć praktičnih uređaja vrhunskog kvaliteta!

KOMPLETNA PONUDA ponuda vrhunskih proizvoda čeka da je otvorite.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *