Kalkulator registracije

Već par godina pre registracije pronađem neki online kalkulator registracije, ukucam sve što traži i dobijem neku cifru. Još se nije desilo da ta cifra bude približna onoj koju platim. Ove godine sam rešio da malo više istražujem.

Sada svaka agencija za registraciju ima neki svoj kalkulator i svi daju drugačije rezultate. Odradio sam nekoliko, sačuvao rezultate i uporedio nakon same registracije. Ne znam po kom principu svi oni rade, ali rezultati su ponižavajući.

Da li ste koristili ranije online kalkulator registracije?

Mnoge agencije su videle od drugih da imaju neki formular za računanje registracije pa zašto i oni ne bi ubacili. Odrade neki jednostavan čisto da imaju, pa tako i odrade posao, čisto da ga urade.

Zašto su rezultati različiti? Smatram da je većina tih kalkulatora zastarelo sa cenama, da ih ne ažuriraju nakon promena. Time pokazuju kako rade svoj posao, nisu posvećeni maksimalno. Drugi razlog može biti da ne znaju da postave sve funkcije da bi krajnji rezultat bio tačan.

Možda za njih to nije važno, ali nama vozačima jeste. Želimo da znamo koliko će nas koštati registracija kako bi spremili dovoljno novca za taj izdatak.

Koji kalkulator registracije je najtačniji?

Kao što rekoh, testirao sam više različitih formulara, a jedan onih koji je zahtevao najviše informacija je na sajtu “don-registracija.com”. Razmišljao sam, čim traži sve te informacije trebalo bi da rezultat bude precizniji.

Na cenu registracije vozila utiče više osnovnih i sporednih faktora. Osnovni faktori su vrsta vozila (putničko-teretno), da li registrujete za sopstvene potrebe ili za firmu, opština u kojoj živite, godište i snaga motora, premijumski stepen i odabir osiguravajuće kuće. Pored same registracije računa se tehnički pregled vozila, izdavanje tablica i saobraćajne kao i zelenog kartona. Sporedne usluge su one koje agencija može uraditi za vas a to je popunjavanje svih dokumenata i odlazak po saobraćajnu u SUP.

Pogledao sam malo detaljnije sajt na osnovu neke intuicije i informacija koje pružaju na sajtu odlučio sam se da ovu registraciju uradim u DON centru. Živim u Zemunu, video sam da jedno od predstavništva je baš u mom kraju.

Najbrža registracija automobila ikada

Dok sam gledao njihov sajt shvatio sam da je to velika i ozbiljna firma. Smislili su način funkcionisanja koji je jako jednostavan i efikasan, da mi je ovo najbrža registracija vozila u svojoj vozačkoj karijeri.

Kontaktirao sam ih telefonom i zakazao termin koji mi odgovara, imali su veliki izbor jer poseduju više tehnoloških linija. Doterao sam auto u dogovoreno vreme i rekli su da će me zvati kada sve bude gotovo. 

Nakon skoro 3h zvali su me da preuzmem auto sa novom nalepnicom. Sve su sami odradili onako kako smo se dogovorili. Posebno me je iznenadilo što su prilikom određivanja cene koristili upravo njihov kalkulator registracije na sajtu. Što znači da je 100% tačan.

Prednosti saradnje sa DON centrima

Oduševilo me što u okviru tehničkog pregleda imaju svoj servis, pa ako je kvar manje prirode odmah rešavaju. Ne moramo više ići kod majstora pa ponovo da dolazimo i tražimo slobodan termin. 

Da su ozbiljna firma pokazuje i činjenica da imaju platni promet i menjačnicu, tako da bukvalno sve rešavate kod njih. Pružaju čak i mogućnost plaćanja registracije na rate, mnogim vozačima će ova opcija značiti puno.

A pohvalio bih i centar za podršku koji možete pozvati za sva pitanja. Sve što vam nije jasno pozovite i pitajte na vreme, nemojte čekati da prvo pogrešite.

DON centar za tehničke preglede

Sada pravac na sajt DON registracija

Ako sam ja bio prezadovoljan uslugom, sigurno ćete biti i vi. Raspitajte se detaljno pre zakazivanja kako ne bi trošili svoje i njihovo vreme, idite spremni.

Sada možete posetiti njihov sajt https://don-registracija.com, pronađite za početak online kalkulator registracije. Zatim istražite sve ostale stranice koje pružaju dosta korisnih informacija. Imaju više centara u gradu, pa možete birati onaj koji vam je najbliži.

Ako i vi budete zadovoljni njihovom uslugom, nemojte čuvati to za sebe. Preporučite ih vašim prijateljima i olakšajte još nekom sledeću registraciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *