Izrada jedinstvenih promotivnih materijala danas je značajno otežana postojanjem brojnih i raznovrsnih opcija na tržištu. Nekada je teško osmisliti nešto novo, biti neponovljiv i izazvati oduševljenje uz odlične efekte reklamiranja. Štampa na tekstilu predstavlja način da se dobiju odlični promotivni efekti uz praktične stvari, koje su svima potrebne. 

Široka rasprostranjenost digitalne štampe koja je namenjena tekstilnim podlogama od različitih materijala, iznedrila je brojne kreativne elemente koji su neizostavan deo marketinga. Uz unikatno prezentovan logotip, naziv i kontakt podatke kompanije, kao i privlačne ilustracije i zvučne poruke, štampa na tekstilu pruža veliki broj prednosti modernim biznisima, koji daju diferenciranje i unikatnost.  

Štampa vrhunskog kvaliteta za sjajan utisak i stil

Štampa na tekstilu neizostavan je deo marketinga kompanija, jer obezbeđuje transfer boja na tkanine koje mogu biti vrlo plikadne za reklamiranje. Naime, posebno pogodna vrsta prenošenja boja jeste digitalna sublimaciona štampa za tekstil i za potpuno pamučne predmete, jer stvara unikatne majice, kačkete, torbe, kecelje, stolnjake, zastave, ešarpe i mnogo toga drugog. Pun kapacitet štampača i inovativni kolori daju prenos boja na živopisan način, precizno, brzo i lako. Boje se pod uticajem visoke temperature pretvaraju u gasovito stanje i „ispisuju“ unapred pripremljena prava umetnička dela. 

Na majicama i drugim odevnim predmetima mogu se naći logo i nazivi firmi, u potpuno identičnoj varijanti i tonovima kao što je to na drugim promotivnim materijalama, u tv reklamama i na veb sajtu. Štampa na tekstilu kreira funkcionalne i praktične predmete koji se mogu nositi svakodnevno i biti veoma vidljivi svima. Dalje, to stvara svest javnosti o postojanju kompanija, može da izazove interesovanje za dalje raspitivanje, čak i stvori želju kod pojedinaca da baš taj tekstilni komad „prošetaju“ narednih dana. 

Fantastičan utisak i široka primena promotivnih materijala od tekstila

Dugačka lista modernih kreacija koje stvara štampa na tekstilu, učinila je da u modernom vremenu doživi neverovatnu popularnost. Gotovo nijedan događaj ne može da prođe, a da se ne vide unikatno dizajnirani odevni predmeti sa promotivnim detaljima, prateći pokloni od tekstila i niz drugih kreativnih inovacija. Široka primena tekstilnih predmeta u vidu promotivnih poklona, ili za reklamiranje proizvoda i usluga, čini da različite varijante budu vrlo prisutne i na poslovnom i na tržištu finalne potrošnje. 

Štampa na tekstilu daje visok kvalitet boja u željenoj kombinaciji, bez rasipanja i škartova, kao i uz odlične cene. Sjajna pogodnost je to što se za sve veći broj primeraka koji se štampaju dobijaju sve niži troškovi po poručenoj jedinici proizvoda. Uz odličan kvalitet, unikatan stil i dizajn, to je jedan od važnih razloga zbog kojeg moderne firme daju prednost reklamiranju uz promotivne materijale, pre nego da se odluče za druge vidove, znatno skupljeg marketinga, sa često sporijim efektima u javnosti. Kombinacija niskog troška i visokih rezultata za brendiranje daju mnogostruko koristi kompanijama. 

Bez obzira na vrstu delatnosti, obim preduzeća i strategiju, štampa na tekstilu je u svim sferama savršen marketinški alat. Kao stvaralac unikatne štampe na tekstilnim predmetima, čini da se predviđeni motivi firmi vide svuda – u kancelarijama, na utakmicama, specijalnim događajima, ili prilikom organizovanja nagradnih igara i drugih vrsta darivanja. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *