Dilema kojoj nema kraja jeste šta kupiti za poklon, a da poklon ne bude ponovoljen, da ima vrednost bilo novačnu, bilo sentimentalnu, a da ispuni ono najvažnije – upotrebljivost. Prvi savet jeste da se udaljite od poklona koji lepo izgledaju, a koji nemaju nikakvu vrednost u smislu daljeg korišćenja, poput nekih dekorativnih elemenata, plišanih igračaka kada su u pitanju odrasle osobe, jer jedini poklon koji ima vrednost iako brzo propada jeste cveće i kada je u pitanju poklon za žensku osobu cveće ne zaobilazite i znajte da sa njim nikada nema greške. Ali, ovih nekoliko ideja ne razlikuje žene i muškarce, jer svaki od ovih poklona može da ide u ruke oba pola i činjenica je da nikada nisu greška.

Satovi su uvek dobra ideja

Ukoliko niste sujeverni, jer sat zaista ne može okončati ljubav, niti prijateljstvo, jer on ne otkucava kraj nečega, već pokazuje uvek pravo vreme, onda satovi jesu dobar izbor. Ovo je poklon sa kojim ne može da se pogreši, posebno kada znate na osnovu nečijeg stila i ukusa da odaberete koji su to satovi najbolji izbor, jer ostaju dugo da se koriste i postaju ozbiljna uspomena.

Jedna od dobrih stvari jeste što prodaja satova postoji i putem interneta, pa uvek možete videti mnogo veći izbor od onoga koji možda postoji u vašoj okolini/mestu u kojem živite, jer na internetu postoje apsolutno svi satovi. Uz to, prodaja satova na ovaj način često nudi i brone povoljnosti, pa se može naići na odlične popuste, posebno u danima određenih praznika i prilika.

Gde su satovi tu je i nakit

Kada već govorimo o satovima, oni jesu deo nakita, ali samo deo. Nakit je uvek dobrodošao kao poklon, posebno kada govorimo o ženama, ali ni muškarci nisu toliko imuni na neke ogrlice, narukvice, pa čak ni prstenje kada znate da predstavljaju deo nečijeg stila. Ako želite da poklonite nekome nešto što je večno i šta će uvek ostati kao uspomena, onda nakit jeste pravi odgovor. Možda samo pre kupovine nije na odmet da proverite koji nakit u kojim prilikama bi trebalo izbegavati

Poklon vaučeri za masaže

Kada želite da svojoj bliskoj osobi, nekome koga volite, napravite i poklonite trenutke opuštanja i uživanja, onda je masaža nešto što može da vam pomogne u takvom naumu. Potražite neki spa ili wellness centar u okolini koji će vam omogućiti da nekome pružite relaks ili neku aromatičnu masažu, spa iskustvo kroz saune, bazene ili tretmane koji će prijati svim čulima. Ovo je zaista poklon koji je i upotrebljiv i spaja lepo i korisno u svakom mogućem smislu.

Putovanja su skuplji, ali pametan izbor!

Godišnjice, posebni datumi, velika dešavanja, sve to zahteva, odnosno lepo je da se obeleži nekom prigodnom proslavom. Umesto klasičnih proslava uz muziku i vino, mada to ne mora da se odvaja, sve može da se proslavi i negde dalje. U nekom gradu, drugoj državi, na planini ili primorju, slavlja dobijaju novu dimenziju, pa tako poklon putovanje postaje poklon izuzetne vrednosti. Na putovanju se stvaraju nove uspomene, stiču nova iskustva, pa to ostaje jedan od poklona koji budi i najviše emocija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *