poklon za muskarca

Izabrati najbolji poklon muškarcu nije uvek lako pogotovo zato što su interesovanja većine njih uska i teško je kupiti ono što bi želeli u nekom trenutku. Neki pokloni su skuplji, neki jeftiniji, ali svi treba da budu odabrani od srca i zato će sve biti mnogo posebnije nego kada se kupe praktični i darovi bez ikakve mašte.

Mi vam preporučujemo nekoliko predloga koji su univerzalni i dopašće se širem krugu pa ćete lako odabrati najbolji poklon ili makar jedan od onih koji su najboljih za darivanje.

Armaf Club De Nuit Intense – najlepši muški parfem kao poklon

Jedan od najtraženijih mirisa jeste Armaf Club De Nuit Intense koji ima drvenkasto-začinski miris sa notama: limun, crna ribizla, jabuka, anas. Srednje note su jasmin, ruža i breza a osnov je pačuli, mošus i vanila.

Ovaj Eau de pafum ima postojan miris, koji nije prejak, ali je traje dugo. Citrusni mirusi osvežavaju, a blaga osnova stvara kombinaciju koja će se dopasti i mlađim i starijim muškarcima. Armaf Club De Nuit Intense je prigodan i za posao i za izlazak, prijaće u svakoj prilici i dok god miris traje, biće lep podsetnik na jedan pažljivo odabran dar.

Ova kombinacija se dopada svima i bez obzira da li znate koji je parfem omiljen, Armaf Club De Nuit Intense će sigurno pronaći put do srca jer ima prijatan miris koji odgovara tokom čitavog dana ili noći.

Sezonske karate za omiljeni klub

U slučaju da muškarac kojeg želite da iznenadite ima svoj omiljeni klub, pravi poklon je komplet sezonskih karata za sve utakmice. To je poklon koji se ne zaboravlja.

I ne mora biti reč samo o fudbalu ili košarci, može to biti odbojka, rukomet, mali fudbal, boks… puno je izbora i potrebno je samo malo truda da se organizuje ovako fenomenalan poklon koji će većinu muškaraca oduševiti.

Budite sigurni da je ovo nešto što će retko kome biti ideja, a definitivno je dobar poklon za sve ljubitelje sporta.

Kožna galanterija

Među kožnom galanterijom se svakako krije odličan poklon koji može da odgovara poslovnim prilikama, ali i da se koristi svaki dan i tako se dopadne svima.

Koža je uvek moderna, uvek privlačna, izgleda lepo i nema rok trajanja pa je ovo odličan poklon koji muškarci ređe poklanjaju sebi, a svakako im treba.

Kaiš je nešto što je univerzalno, kaiš svi koriste, nekada je on samo deo dekoracije, a nekada ima i praktičnu namenu. Odabirom klasične šnale imate najširu mogućnost kombinovanja, ali ako poznajete osobu, onda možete i da joj kupite nešto konkretniji model, možda sa drugačijom šnalom ili širinom u odnosu na standardni kaiš.

Muške torbice su takođe odličan odabir, ne cepaju se, traju, praktične su i idealan su poklon za svakog muškarca.

Nabrajanje može da ide u nedogled. Ovom spisku se može dodati sat, putovanje, vikend odmor, nešto od tehničkih aparata… Postoji veliki broj ideja koje su savršene i na veran način će preneti vaše najlepše želje, trud i zalaganje da se kupi nešto što je specijalno odabrano tako da usreći osobu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *