Poslednjih godina proizvođači kolica kao da se utrkuju ko će da napravi univerzalnija i multifunkcionalnija kolica koja će poslužiti za sve prilike i od rođenja do kraja korišćenja. Ipak, brend koji se godinama unazad učvrstio kao vodeći u tom pogledu, jeste brend Cybex. Evo i zašto:

Prednosti Cybex kolica

Materijal koji se koristi za Cybex kolica je vrlo kvalitetan. Modeli kolica su stabilni, ali nisu teški. Jedna od najvećih prednosti koje ističu roditelji koji koriste ova kolica su mogućnost sklapanja jednom rukom.
Dalje, korisnici Cybex kolica ističu da im nije žao novca koji su uložili u njihova kolica. Veoma su zadovoljni odnosom cena – kvalitet, a ni bebe nisu imale primedbi.
Većina modela Cybex kolica ima baldahin koji se može produžiti kada beba zaspi tokom šetnje i odličan je i u različitim vremenskim prilikama, a kao još jedna prednost ističe se visina kolica za koju su pojedini roditelji istakli da je idealna za restorane i kafiće kada kolica imaju ulogu i stolice za hranjenje.
Mogućnost da se sa istim kolicima funkcioniše i po gradu, ali i na najrazličitijim terenima još jedan su razlog zašto su mnogi korisnici izabrali upravo Cybex modele kolica za preporuku drugim roditeljima. Ti korisnici tvrde da su odlična i za put, i za svakodnevnu šetnju i za odlazak do prodavnice. Drugim rečima, odlična su za aktivne roditelje koji žele kupovinom jednih kolica da reše transport bebe u najrazličitijim prilikama.
Lakoća samih kolica, kao i lakoća manevrisanja i mogućnost da se jednom rukom drži prtljažnik, dok se ista smeštaju u njega dodatna su prednost ovih modela.
Većina modela ima mogućnost rotacije sedišta i više položaja što znači da se mogu koristiti duži period vremena.

Razlozi da izaberete Cybex auto sedišta

Brend Cybex u svojoj ponudi ima sedišta za bebe (za auto i za kolica) koja se mogu okretati napred i unazad, i koje poseduju podesive naslone za glavu i sa uklonjivim umetcima. Ova sedišta pogodna su za bebe do 18 meseci.
Dizajn njihovih autpsedišta je ergonomski. To znači da osim što možete biti mirni jer je vaše dete postavljeno u bezbednom sedištu, znate da će mu biti i udobno i da sedenje u sedištu neće uticati loše na posturu tela.
Cybex autosedišta su lagana i elegantna. To znači da ih možete koristiti svuda i u svim prilikama. Kolica se lako sklapaju i nisu glomazna što je jedna od velikih prednosti koje izdvajaju brojni roditelji koji su koristili ova kolica.
Kada smo već kod Cybex kolica, mogu se pronaći modeli koji su zgodni za upotrebu čak i na putovanjima. Ovi modeli poseduju točkove koji se rotiraju za 360 stepeni. Sedište se može koristiti i za kolica i za auto sedište. Sedište se može postaviti tako da beba bude okrenuta ka napred, ka vozaču ili kao buster.
Pojedini modeli pogodni su za korišćenje čak i na jako neravnim terenima.
Većina sedišta Cybex ima ISOFIKS sistem koji predstavlja dodatni standard na polju bezbednosti. Takođe, ISOFIX sistem omogućava da se sedište vrlo lako podešava kada se postavlja ili vadi iz automobila.
Cybex nudi modularni sistem. To znači da možete podesiti bazu auto sedišta kada je vaše dete preraste.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *