Kako radije deci proslavljate rođendane? Jeste li pre za igraonicu ili više volite kućnu atmosferu?

Odlična zabava kod kuća, da, da, moguća je. A evo i kako.

Ako želite da sve funkcioniše u najboljem redu i da uživate sa svjim detetom i drugarima, onda je vreme da pokažete kakvih ste organizacionih sposobnosti.

Ako uspete da osmislite zanimljive igrice proslava dečijih rođendana kod kuće može biti takođe veoma zanimljiva.

Prednost je što nećete morati da trošite novac na iznajmljivanje prostora, tako da ćete novac moći da uložite u neke druge aktivnosti. Treba ukrasiti kuću ili dvorište, pripremiti posluženje, tortu i svu potrebnu dekoraciju. Ne zaboravite balone, konfete, kapice i druge sitnice.

Mi smo vam pripremili spisak važnih stvari koje morate da pripremite za dečiji rođendan. Zato krenimo redom.

Svečano ukrasite prostor!

Za svako dete rođendan je poseban dan. A tek roditeljima koliko je taj dan važan. E pa, dragi roditelji, vreme je za pripreme. Osmislite najlepšu dekoraciju kako biste prostor svečano ukrasili. Nabavite balone, mašnice, ukrasne trake, ulepšajte dom, enterijer posebno ukrasite i izabirite dekoraiju u omiljenoj boji vašeg mališana.

Obezbedite dovoljno prostora za sve goste!

Iako je kuća atmosfera lepša i za mališane udobnija, jer nekako imaju slobodu da uživaju bez ograničenja, ipak nekada može da bude nezgodno, jer nema dovoljno prostora za svu decu. A da vam se to ne bi desilo, onda na vreme smislite rođendansku proslavu. Ako imate mnogo gostoju, a nemate dovoljno mesta, onda bi najbolje bilo da goste pdelite u dve grupe. Recimo, mališani bi trebalo da dođu ranije na ručak, jer znate da deca jedva čekaju da im dođu gosti, a starije goste možete pozvati na večeru.

I da, ne zaboravite, ako je prostor manji, veliki broj gostiju nije poželjan, jer smo sigurni da ne želite da se gosti osećaju nelagodno. Ipak, ako ima više gostiju, onda proslava dečijih rođendana može da traje i dva dana, jedan dan za decu, drugi dan za odrasle.

Jeste da dvodnevna proslava zahteva više posla, ipak nije rođendan svaki dan, tako da možete toliko da učinite da se svi osećaju lepo i prijatno.

Odredite poseban prostor za igru!

Ako će na rođendanu biti dosta drugara, onda je najbolje da odredite jednu sobu samo za igru. To bi mogla da bude soba vašeg mališana ili recimo dvorište, ako je lepo vreme. Deci treba postora za trčanje, igru i zabavu, tako da se potrudite da imaju dovoljno mesta.

Sve je mnogo jednostavniije ako imate dvorište. Deca mogu napolju da se igraju, a proslava dečijih rođendana u prirodi može da bude još zanimljivija. Doduše, mora vreme da vas posluži, inače od dobre zabave nema ništa.

Ukusna hrana i lepa torta ne sme da izostane!

Proslava dečijih rođendana ne sme da prođe bez ukusnog posluženja. A tek lepa torta ne sme da se preskoči.

Omiljeni crtani junak, torta u obliku princeze ili životinje ili nešto slično?

Zapamtite, ako želite da iznenadite svoje dete, priredite mu rođendan za pamćenje. Nije potrebno mnogo truda dovoljno je malo volje, malo novca i zabava može da počne!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *