Nova godina 2019

Decembar je mesec kada vladaju gužve u svakom gradu, kupuju se pokloni, avionske, autobuske i vozne karte za putovanja, pripremaju popisne komisije u svim preduzećima, vrše generalna čišćenja domova, dvorišta, spremaju ukrasi za jelke i kuće, kupuje garderoba i vrše mnoge druge praznične pripreme. U moru poslovnih obaveza, nedostatku slobodnog vremena i skupih aranžmana za doček Nove godine, mnogi odlučuju da čari praznika provedu u toplini porodičnog doma.

Mišljenja su različita u pogledu dočeka Nove godine kod kuće i odlaska na organizovana putovanja i proslave, od toga da je najbolje ostati kod kuće, do toga da je nezaboravan provod moguć jedino u klubovima, kafićima, na putovanjima i drugo. Navodimo neke od razloga koji govore u prilog kako i gde može da se dočeka Nova godina 2019.

Toplina doma za dočen Nove godine 2019 je nenadmašiva i neuporediva

Retko šta može da zameni u ambijentalnom i emotivnom smislu sopstveni prostor, posebno još kada u njemu vlada praznična atmosfera, a nasmejana i razigrana lica krase novogodišnje veče. Mirno slavlje uz pripremljenu večeru, nekoliko poklona ispod jelke i zagrljaje najdražih teško može nadmašiti večernji izlazak. Doček Nove godine kod kuće ujedno je i dobra prilika da provedete jedno opušteno veče sa porodicom, razgovarate i smejete se bez poslovnih obaveza, čestih telefonskih poziva i radom za računarom, što se niže do kasno u noć. Zato, to posebno veče šansa je da otpočnete neke nove razgovore i uz muziku, trepet sijalica i mirisnu večeru dočekate Novu godinu u krugu porodice.

Niski troškovi uz jedinstven doček Nove godine 2019

Porodica predstavlja pokretačku snagu svakog pojedinca. Upravo zbog toga, vrednost dočeka Nove godine sa najdražima nadmašuje sve druge troškove koje možete imati, a generalno posmatrano, troškovi proslave kod kuće su višestruko niži nego za organizovani izlazak. Iznos novca koji je potreban za odevnu kombinaciju, prevoz, večeru, piće i muziku, često je izuzetno veliki. Uz sve navedeno stoji to da je potrebno uspešno zaobići gradsku gužvu, bezbedno stići na određeno odredište i vratiti se u ranim jutarnjim časovima, priznaćete vidno umorni i iscrpljeni. Kada se uporede svi troškovi i koristi dočeka Nove godine kod kuće sa porodicom i odlaska na doček u restoran, kafanu ili neko putovanje, sigurno je da su i finansijske uštede kućne proslave izrazito velike, kao i pogodnosti.

Opušten doček 2019 bez pritiska i objašnjavanja

Često je slučaj da kada se ne izjasnite gde ćete za doček Nove godine, krene niz nagovora što na poslu, što privatno, da idete u neki restoran, kafanu, klub, kafić, pa onda se vrte priče oko egzotičnih destinacija, popularnih turističkih odredišta, lokalnih trgova i mnogih drugih mesta, na kojima se organizuje novogodišnja proslava ili žurka. Onda dalje ide dilema oko toga kada je najbolje rezervisati svoje mesto, da li tokom decembra, ili ste već zakasnili. Takođe, tragate danima i danima za pravom odevnom kombinacijom, posebno žene, oko toga kakva frizura je odgovarajuća, šminka i kozmetički tretman.

Da biste izbegli sve te prevelike pripreme i opterećivanja, za doček Nove godine kod kuće možete da izgledate opušteno i onako kako se najbolje osećate. Ne morate da objašnjavate zašto ste odabrali jedan restoran umesto drugog, kao i zašto slavite sa tim prijateljima, a ne nekim drugim. Kućna atmosfera omogućava da zaista uživate u prazničnom duhu, vašoj porodici i pravom odmoru, bez stresa i opterećivanja.

Doček Nove godine 2019 u kućnoj atmosferi kao izraz kreativnosti

Ukoliko ste zanemarili sve ponude za odlazak na doček Nove godine izvan vašeg doma, imate priliku da napravite jedinstvenu proslavu. Možete da pustite mašti na volju u pogledu dekoracije kuće, izbora boja balona, konfeta, svetlucavih lampica, prskalica i mnogih drugih zanimljivih sitnica koje će uneti prazničnu euforiju u vaš dom. Takođe, večera može da bude puna raznih dekorativnih detalja, koja će privući pažnju i osmehe. Organizujete aktivnosti koje volite: birate muzičke numere, društvene igre, karaoke, crtanje, muzičke stolice ili nešto drugo. Ovo je prilika da učinite vaš doček jedinstvenim i ostavite takav utisak da svako želi da ponovo dođe i sledeće godine.

Način na koji organizujete doček Nove godine prilagodite vašoj ličnosti i potrebama, kao i potrebama članova porodice. Ukoliko odlučite da ostanete kod kuće, sigurno je da ćete imati priliku da budete kreativni, uštedite novac, a opet provedete praznike u najlepšem okruženju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *