Mnogi će reći da nije važno koliko imate godina već kako se osećate.

To donekle jeste tačno. Međutim, u misiji pridržavanja te matre često nam ne pomaže spoljašnji izgled, koji se najpre ogleda na licu. Bore, te nepoželjne brazde na licu, najveći su neprijatelj ženama, koje upozoravaju da godine prolaze. Velika prednost današnjice jeste to što postoji toliko načina da se ti znaci starenja ublaže, pa čak i potpuno uklone. Loša strana je ta što mnogi u želji da izgledaju što mlađe, izgube kompas, pa preteraju i izgledaju neprirodn. Hajde da vidimo kako da se pronađe zlatna sredina.

Za estetske zahvate i protiv njih

Botoks, hijaluron, mezoterapije, liftinzi, vitaminski kokteli… spisak je dug, a sve se koristi u borbi proti staračke kože. Mnogi im se pak protive, naročito pobornici prirodnog starenja, a drugi pak ne bi mogli zamisliti život bez njih. Zavisnost bilo koje vrste, pa tako i zavisnost od estetskih zahvata je loša, a umerenost je nešto što može obezbediti prirodniji izgled. Za i protiv postoji u svim odlukama koje treba doneti, pa je ključno informisati se na pravom mestu i u ovom slučaju poveriti svoje lice stručnjacima.

Kada kažemo hijaluron usne cena je nešto što mnogo govori

Pravilo je jasno – ono što je prejeftino znači da najverovatnije nije ni dobro. Zašto je to tako? Pre svega zato što jednu cenu čini mnogo toga – plaća se stručnost onog ko radi estetsku procedutu, materijal koji se koristi, aparatura koja je potrebna i tako dalje. Zato kada želimo da uradimo, recimo, hijaluron usne cena nam govori upravo o tome – kakav je kvalitet onoga što ćemo dobiti. Popusti su često nešto što nas dodatno zbuni pa se pitamo da li su prvobitne cene realne ili ne. Mnoge estetske intervencije neretko su na popustima, pa neka preporuka ili nečiji pozitivni kometar uvek dobro dođe.

Nerazdvojni hijaluron tretmani i izbeljivanje zuba

Kada se neko odluči na izbeljivanje zuba, to je svakako korekcija izgleda koja pruža licu poseban sjaj i mladalački izgled. Postoje različiti načini da se zubi izbele, pa čak i kod kuće, ali stomatolozi su tu kao nezamenljivi pratilac celog procesa. I sad, uzmimo za primer nekog u zrelijim godianama ko je izbeleo zube, a usne su mu bez onog volumena i definisanosti koji krase mlado lice. Upravo zato se obično uz izbeljivanje zuba preporučuje i da se usne i njihove konture ispune hijaluronom, koji kao prirodan sastojak na umeren i i sto tako prirodan način daje svežinu čitavom licu.

Procedura i efekti hijalurona

Hijaluron se kao prirodan sastojak ubrizgava u željnenja mesta za popunjavanje kao gel, i to putem vrlo tankih igala. Koristi se za popunjavanje finih bora i usana, a primenjuje se gotovo na čitavom licu. Sam zahvat ne boli, radi se u lokalnoj anesteziji, a efekat se vidi odmah, ali najpotpunije u roku od dve nedelje. Ono što će hijaluronske tretmane uvek izdvajati od ostalih jeste to što se vrlo lako koriguje oblik i veličina, a takođe nema nekog posebnog perioda oporavka, što omogućava vraćanje u svakodnevne aktivnosti odmah.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *