TV komoda Dalas

Komoda, tradicionalni i bezvremeni komad nameštaja, ima svoje mesto i ulogu i u modernom enterijeru. Komoda – već samo njeno ime tako komotno zvuči… Upravo je ovo ime najbolje i opisuje – commode, reč koja na francuskom znači udobnost, komoditet, praktičnost.

Ova diskretna dama je oduvek bila riznica skrivenog blaga, čuvar tajni, u koju može stati čitav nečiji intimni svet. Njena gornja površina je kao mala galerija za izlaganje najvredinijih i najdražih predmeta, od skupocenih ogledala i uramljenih porodičnih fotografija, kutija sa nakitom, pa do vrednih umetničkih dela.

Funkcionalnost komode

Komoda je jedan od najpraktičnijih komada nameštaja u kući, ormarić sa fiokama koje se nalaze jedna iznad druge ili sa kasetama u nizu. Upravo je to prednost komode – prostrane kutije za skladištenje, čiji se prostor koristi u potpunosti, bez praznih mesta, kao i laka dostupnost stvarima.

Danas se ovaj komad namještaja ponovo vraća u modu i to slobodnije nego ikada, u svim formama i stilovima. Forma komode je tokom vremena evoluirala od uobičajenog jednostavnog modela sa fiokama, pa danas ona dolazi u brojnim konfiguracijama, tako da odgovara nameni prostorija i funkciji:

  • klasične – sa fiokama;
  • sa nišama – zatvorenim ili otvorenim;
  • kombinovane;
  • sa dodacima – ogledalima, policama ili staklenim vitrinama.

Komoda i stilizovanje enterijera

Komoda može da bude stilski ujednačena sa ostalim komadima nameštaja, ali može da bude i samostalno remek-delo. Ono što je najlepše dopunjuje i čini sa njom savršenu kompoziciju je ogledalo iznad nje, u kome se reflektuje svetlost i vizuelno povećava prostor.

Ako izaberate elegantnu komodu ovalnih linija i pozlaćenih kontura, kao što je komoda Tesla Ecru Gold sa okruglim ogledalom u zlatnom ramu, vaša soba će dobiti ekstravagantan i luksuzan izgled. Pretvorite celi zid u umetničku kompoziciju, pa komodi dodajte i umetničku sliku, uramljene fotografije, ukrasne figure i trofeje.

Tesla komoda

Možete kreirati moderan ambijent sa komodom ravnih i prečišćenih linija, kao što je komoda Pallazzo, čija belina ističe njene srebrne konture i fine detalje i okruglo ogledalo u srebrnom ramu. Ovakva komoda sa belom mermernom pločom savršana je podloga za ukrasni aranžman koga mogu da čine lampa, umetnička figura, vaza sa cvećem, uramljene fotografije i mirisne sveće.

Pogodna za svaki prostor

Nekada je ovaj komad nameštaja bio rezervisan samo za spavaću sobu, dok savremena komoda izlazi iz dosadašnjih zadatih okvira i osvaja svaki kutak doma svojom lepotom i funkcionalnošću. Danas je komoda prikladna za apsolutno svaku prostoriju, kako za spavaću sobu, tako i za dnevnu sobu, trpezariju, predsoblje, pa čak i za prostrana kupatila.

Ako se postavi u predsoblju, atraktivna komoda ostavlja prvi utisak kod gostiju i daje snažan pečat celokupnom izgledu vašeg doma. Trpezarija je prostor koji najviše imponuje komodi, u kome ona apsolutno dominira i u kome zauzima svoje počasno mesto kao kraljica prostora, umetnička muza oko koje se kreira kompozicija enterijera. U prostoru dnevnog boravka, komoda je doživela svoj najveći preporod, evoluirala u TV komodu i postala centralno mesto koje privlači najveću pažnju.

Dallas nameštaj za svaki deo vašeg doma

U salonima nameštaja Dallas možete pronaći moderan i funkcionalan nameštaj za svaki kutak vašeg doma. Savemenog dizajna i vrhunskog kvaliteta, svi modeli nameštaja kreirani su tako da odgovaraju potrebama i željama kupaca.

U bogatoj ponudi, svaki kupac će naći komad nameštaja po svom ukusu. Oplemenite svoj životni prostor odabirom Dallas nameštaja. Kompletan asortiman možete pogledati na njihovom veb-sajtu ili u salonima u Beogradu, Novom Sadu, Tutinu i Novom Pazaru.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.