hrana iz restorana

Najbolji restorani u Beogradu više nisu ono što su bili. I to samo zbog globalne pandemije. Svet se promenio pa tako i ova grana ugostiteljstva u kojoj smo toliko uživali. Uživanje u našem omiljenom restoranu više nije tako lako kao što je nekada bilo.

A to nekada je samo dve godine za nama. I dok se nadamo da će se situacija polako stabilizovati i da ćemo se uskoro vratiti našim redovnim aktivnostima i najlepše provedenim trenucima u našim omiljenim restoranima, savetujemo vam kako možete ipak uživati u vašem najdražem restoranu u Beogradu čak i u doba korone. 

Dostava hrane 

To je opcija koja vam je uvek dostupna. Svi dobri restorani u Beogradu rade dostavu i vrlo verovatno se i vaš omiljeni restoran nalazi na tom spisku. Sredite se lepo, kao i vaš cimer, prijatelj, prijateljica, partner i postavite sto kao da ste u restoranu. Sačekajte da stigne hrana, upalite sveće, neku divnu muzikicu koja vas podseća na vaše omiljeno mesto i prepustite se uživanju. Nije stvar samo u dostavi hrane, nego i u atmosferi koju ste voleli u vašem omiljenom restoranu i koju želite da priredite i sebi u svom domu. Naravno da nikada neće biti isto, ali svakako će vas uspomene poneti i biće vam lepo.

Spremajte jela iz vašeg omiljenog restorana

Kontaktirajte vaš omiljeni restoran i zamolite ih da vam proslede neke recepte, tačnije one vaše omiljene. Recite da zbog trenutne situacije ne možete da idete u restorane, ali da vam baš fale. Kada dobijete recept potrudite se da ispadne isto ili makar slično kao u vašem omiljenom restoranu. Verujemo da ćete se zabaviti priremajući neka jela, koja nisu niti malo laka i koja u vašem restoranu u Beogradu spremaju profesionalci. Međutim, ovaj proces zaista može da vas mislima ponese u najlepše trenutke koje ste doživeli u tom restoranu.

Pokupite hranu iz restorana i uživajte u parku ili u kući

Ako restoran nema baštu, onda naručite hranu i pokupite je kada bude vreme za to. A onda sednite negde u parku ili na nekom lepom mestu. Pokušajte da nađete neku klupicu.  Dok jedete hranu iz restorana svaki ukus i miris doprineće dobroj atmosferi. 

Okupite ljude sa kojima ste izlazili

Obično jedno društvo ima svoj omiljeni restoran. Ništa vas bolje neće vratiti u to vreme od ljudi koji su bili sa vama. Naravno, hrana se naručuje iz tog restorana. Ne bi bilo loše i da se svi ipak nađete ispred tog restorana i onda se zajedno uputite ka nečijem stanu. Tako ćete bar za trenutak uživati u blizini vašeg omiljenog restorana i verujemo da se na taj način mogu prizvati i sve lepe stvari, koje nam sigurno dolaze nakon što se pandemija završi. Do tada, na nama je da ostanemo glavna podrška našim omiljenim restoranima, samo iz razloga da ne bi bili sami u svemu ovome. Njima očigledno i te kako treba podrška, a mi ih naručivanjem hrane podsećamo da ih nismo zaboravili. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *