Kod planiranja i organizacija proslava bez efektne dekoracije nemoguće je zamisliti stvaranje prijatne i svečane atmosfere koju će gosti dugo pamtiti. Dekoracija prostora predstavlja ozbiljan zadatak pa predlažemo da ovaj deo posla prepustite profesionalcima. Ljudi iz Baloni Beograd znaju kako da korišćenjem balona naprave dekoraciju savršeno uklopljenu u tematiku vaše proslave. Bez obzira da li je u pitanju proslava rođendana, punoletstva, venčanja, doček Nove godine ili poslovno okupljanje baloni predstavljaju odličan i jednostavan način da efekat dekoracije bude potpun. Velik izbor boja i oblika balona uz dobru ideju oživeće poruku koja dekoracijom želite da prenesete vašim zvanicama. Dekoracija balonima čitavog prostora uz naglašavanje delova prostora gde je planiran fokus dešavanja ali i korišćenje balona u ključnim trenucima događaja koji se proslavlja.

1. DEKORACIJA ZID OD BALONA

 

Vrlo efektna dekoracija gde su baloni različitih boja i veličina povezani tako da formiraju zid od balona. Na ovaj način dobijate savršenu podlogu za fotografisanje kao neizostavnog elementa svake proslave. Izgradite balonima zid na mestu gde planirate fotografisanje sa gostima, a prema temi proslave izaberite oblike i boje. Zid od šarenih balona ukoliko naglašavate veselu atmosferu ili zid od jedne ili odmerene kombinacije boja ukoliko želite da postignete elegantnu sliku i doživljaj.

Pozadina od belih balona vrlo je popularna za proslave venčanja, a često se zid od balona napravljen za ovu namenu kombinuje sa balonima u obliku srca ili cvetnim aranžmanima. S druge strane za proslave dečijih događaja često se gradi duga od balona načinjena od šarenih izduženih balona, onih istih od kojih se prave i različiti životinjski oblici od balona vrlo popularnim među najmlađima.

Za proslave gde se slavi ljubav vrlo efektna dekoracija je srce od balona, dekoracija u obliku velikog srca načinjenog od 19 pojedinačnih balona efektno uklopljena u pozadinu.

 

2. DEKORACIJA MREŽA OD BALONA

Za one smelije i one koji žele da dekoracija njihove proslave bude još glamuroznija i efektnija
predlažemo dekoraciju mrežama od balona. U zavisnosti od veličine prostora odnosno dela prostora gde se planira ova dekoracija baloni se smeštaju u mreže načinjene od 300, 500, 1000 ili 2000 balona. U zavisnosti od tematike proslave ove dekoracije mogu se praviti od jednobojnih ili šarenih balona. U određenom ključnom trenutku proslave baloni se ispuštaju iz mreže, a trenutak kada počinje da pada 300, 500, 1000 ili čak 2000 balona zasigurno će impresionirati sve prisutne. Korišćenjem običnih balona punjenih vazduhom baloni padaju na tlo, a korišćenjem balona punjenim helijumom u trenutku oslobađanja mreže dobija se efekat da baloni lete u nebo. U oba slučaja na izuzetno dinamičan i efektan način naglasićete trenutak koji je važan na vašoj proslavi.

Kod korišćenja mreža u zatvorenom prostoru mreže su najčešće oblika ravne površine kvadratnog ili pravougaonog oblika i dimenzija do 8m x 8m. Prednost ovih mreža je što zauzimaju relativno malu visinu od plafona, najčešće do svega pola metra, ali važno je da pri postavci ovih mreža nema nikakvih strujanja vazduha koji mogu izazvati ispadanje balona. Pri postavljanju mreža na otvorenom prostoru ili zatvorenim prostorima gde postoji strujanje vazduha koriste se cilindrične mreže u prečnicima od 1-2m i dužinama od 6-30m. Ove mreže omogucuju da se određenom dinamikom otvaranja reguliše količina balona koji iz njih padaju ili uzleću što daje dodatni efekat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *