Dostava hrane je u Zapadnom svetu popularna već decenijama, a kod nas je uzela maha nakon doba pandemije. Uporedo sa tehnološkim razvojem, menjaju se i naše svakodnevne navike, odnosnno na sve moguće načine pokušavamo da olakšamo sebi i da „produžimo dan“. Nekada je bilo nezamislivo da domaćice, prosto ne uživaju u spravljanju raznih đakonija za svoje ukućane i familiju, dok je danas to prva stavka koje bi se svaka žena želela rešiti. Upravo na Zapadu kuvanje je postalo hobi, a ne obaveza. Dostupnost gotove hrane u svako doba i na svakom mestu je u najvećoj meri doprinela tome. 

Međutim, dostava hrane u glavnom ima smisla po velikim gradovima. Razlog tome nije veličina samog grada, već u razgranatost različitih kompanija, korporacija, preduzeća, firmi, veliki broj domaćinstava itd, kojih ima u mnogo većem broju u metropolama. Tako u slučaju naše male Srbije, dostava cveta mahom u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, premda postoji i u mnogim drugim gradovima. Glavni razloig je velika udaljenost između zamišljene tačke A i tačke B. Kao što se davno javilla potreba da se u okviru većih beogradskih naselja oforme bukvalno manji gradovi, tako se, između ostalog, javila i posebna potreba za dostavom hrane. Danas skoro svaka opština u Beogradu ima svoje dostavljače. Stoga, ukoliko se pitate gde je hrana savršena, a pri tom ste i u prolazu, proverite – dostava hrane Voždovac spremno vas čeka.

Šta se dobro klopa po Voždovcu?

Ukoliko vam je potrebna samo informacija gde i kome da se obratite za dostavu hrane na Voždovcu, možete verovati svakom prijatelju ili rođaku ili, jednostavno, upitati Google, i dobićete sve potrebne informacije. Međutim, ukolio ste neodlučni u pogledu izbora savršenog obroka na Voždovcu, pokušaćemo da izdvojimo glavnu ponudu.

Ako ste ljubitelji brze hrane – sendviča, burgera, palačinki, girosa i sl, širok je spektar ugostiteljskih objekata koji dostavljaju takvu hranu na Voždovcu i mogu da odgovore na vaše zahteve – Fast food „Carski poh“, „Churos bar“, ,, Panagia giiros“, palačinkarnica „Zvrk“, … U svim ovim objektima možete naći raznovrsnu, mahom, suvu hranu, ali koja nije svedena samo na fast food varijantu, već nude i različite vrste šnicli, pohovanih specijaliteta, čak i čorbica.

Ako ste, pak, ljubitelj italijanske kuhinje i, uopšte specijaliteta od testa, predlažemo vam – piceriju „Furuna“, „Pizza Napoli“, „Pizza haus“, „Pizzeriju afrodizijak“, piceriju „Paun“, „Caffe & pizzeria contrast 321“, piceriju „Jimmy“ i, recimo, pekaru „Trpković“.

Za one koji ne prihvataju obrok bez mesa, veliki broj restorana na Voždovcu nudi fantastične sprecijalitete sa roštilja, kao i njihovu dostavu. Samo bismo izdvojili par već proslavljenih – ćevabdžinice „Pink panter“ i „Gril Žar“.

Za ljubitelje kineske kuhinje dostava hrane Voždovac sarađuje sa – kineskom hranom „Vok“ i kineskim restoranom „Chaos. Oni koji ne mogu bez domaćih i tradicionalnih jela, mogu poručiti dostavu iz restorana „Pilence“, dok se sladokusci mogu „snabdeti“ u „Dessert radionici torti i sitnih kolača“, kao i u već pomenutim ugostiteljskim objektima.

Dostavu hrane na Voždovcu vrše svi poznati servisi ove delatnosti. Njihova usluga je besprekorna, jer ćete svu naručenu hranu dobiti na vreme, dok je još sveža i dok se još puši.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *