Garažna vrata segmentna

Kako vam zvuči “otvaranje garažnih vrata jednim klikom iz svog automobila”? Zvuči fantastično, slažete se?

Nove tehnologije donele su nam razne benefite i olakšale nam život. Na samom početku razvoja pametnih uređaja i tehnologija mogli su ih priuštiti samo imućni ljudi, danas je to potpuno drugačije. Garažna vrata nisu novitet, postoje duži niz godina, ali zbog velike konkurencije i sve više firmi koje su počele da se bave proizvodnjom ovih vrata, cene su postale pristupačne svima.

Ukoliko posedujete garažu, proizvodni pogon, radionicu ili neku vrstu ostave a razmišljate o ugradnji garažnih vrata, u ovom tekstu daćemo vam sve benefite ovih vrata i razloge zašto su pravo rešenje i za vas.

OTVARANJE POMOĆU DALJINSKOG UPRAVLJAČA

Neretko osnovni razlog za kupovinu garažnih vrata je jednostavnost, odnosno otključavanje i podizanje vrata iz automobila pomoću daljinskog upravljača. Više nećete morati da izlazite iz auta nekoliko puta samo da bi parkirali u garaži.

Posle određenog vremena proces parkiranja postane naporan, svaki put morate da izađete kako bi otvorili vrata, zatim da uđete u auto da ga parkirate, pa zatim ponovo da zatvorite i zaključate vrata. Ukoliko je potrebno to uraditi nekoliko puta dnevno, za vas je jedino rešenje kupovina garažnih rolo vrata.

BEZBEDNO SPUŠTANJE I PODIZANJE

Šta ako se desi da slučajno pritisnete dugme za spuštanje, a niste prošli celim automobilom, ili neko od vaših ukućana prođe ispod vrata u trenutku kada ste pritisnuli dugme za spuštanje?

Ne brinite, pored jednostavnosti rolo garažna vrata krasi bezbednost. Vrata poseduju foto ćelije koje se u momentu spuštanja ukoliko skeniraju kretanje zaustavljaju. Tako da možete biti sigurni da vrata neće oštetiti vaš automobil, drugi automobil koji naiđe ukoliko garažu delite sa nekim, a takođe ne morate brinuti ni za vašu decu i ukućane.

Još jedno pitanje koje se često postavlja “kako otvoriti vrata ukoliko nestane struja?”. Rešenje je brava za deblokadu pomoću koje gasite funkciju automatskog podizanja, pa možete podizati i spuštati vrata ručno, pomoću takozvane kurble.

ZAŠTITA OD PROVALNIKA

Osim praktičnosti, zaštitna uloga trebala bi biti među najvažnijim razlozima za kupovinu garažnih vrata. Rolo garažna vrata izrađuju se od aluminijumskih ili čeličnih lamelica koje su ispunjene poliuretanom. Zbog kvalitetnog materijala i dobre izrade, predstavljaju dobru zaštitu od raznih upada i krađa.

Kada niste kod kuće, možete biti sigurni da će vam garažna vrata biti dobra zaštita u svakom smislu.

DUG VEK TRAJANJA I DOBRA IZOLACIJA

Kupovina rolo vrata nije mala investicija, ali svakako da se isplati. Pored svih gore navedenih benefita, ova vrata krasi dug vek trajanja, što je jako bitno znati.

Zato, pri kupovini nemojte žuriti, izaberite proverenu firmu koja pravi visoko kvalitetna vrata, jer uz redovno održavanje i servisiranje mogu vam trajati čitavog života. Što se samih vrata tiče, potpuno su zaštićena od udara vetra, kiše, snega i drugih vremenskih neprilika, jedino je bitno servisiranje motora.

U zavisnosti do tipa garaže, da li je zaseban objekat ili u sklopu kuće, možete birati modele sa ili bez termo i zvučne izolacije. Ako je zaseban objekat, možete izabrati i model bez izolacije. Ukoliko je u sklopu stambenog objekta, savetujemo da izaberete model sa termo i zvučnom izolacijom.

MODERNA I UNIKATNA VRATA

Naravno, sve što je moderno bilo bi dobro da izgleda lepo. Danas u ponudi imate modele različitih boja i dezena. Paneli mogu biti ravni, linijski ili sa reljefnim pravougaonicima. Standardne boje su bela i siva, ali možete izabrati koju god boju želite.

Vrata se izrađuju po meri, tačno onih dimenzija kako bi se uklopile i savršeno funkcionisale na vašoj garaži. Tako da ćete dobiti unikatna vrata, u boji i dezenu koji vi izaberete.

Treba napomenuti i mogućnost ugrađivanja prozora, pešačkih vrata ili ventilacionog otvora. Ukoliko u prostoriji nemate dovoljno svetlosti možete ugraditi prozor, ako često prolazite da ne bi stalno uključivali motor možete postaviti vrata koja se takođe zaključavaju.

IZRADA GARAŽNIH VRATA

Nakon svih informacija sigurni smo da sada ozbiljnije razmišljate o kupovini. Ali, ne znate koja firma može ispuniti vaša očekivanja? Pomoći ćemo vam i oko toga, kako ne bi gubili dane na istraživanja i informisanja putem društvenih mreža.

Firma “Talaris Engineering” ima dugogodišnje iskustvo i dosta uspešnih projekata iza sebe, tako da savetujemo da ih kontaktirate i dodatno se informišete o uslovima saradnje, cenama, itd.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *