Kredit za adaptaciju stana

Želite da preuredite deo stana ili ceo stan ali vas trenutni novac na računu u tome ograničava? Imate novac za takvu investiciju ali sa trenutnim nesigurnim vremenima ne želite odjednom da izdvojite tako veliku sumu?

Odlučili ste se za renovaciju ali tražite najpovoljniji i najsigurniji kredit za tako neki poduhvat? Ovo su samo neka od pitanja koje mnogi postavljaju gotovo svakodnevno. I potpuno su validna. Investicija u adaptaciju stana je velika odluka koja će sigurno imati uticaja na vašu budućnost.

Kako kroz poboljšavanje i unapređenje prostora u kojem vi i vaša porodica živite, tako i na vaše finansijske mogućnosti. I zato, ukoliko tražite kredit za adaptaciju stana ili kuće, pravi partner po vašoj meri jeste Addiko banka sa svojom izuzetnom ponudom kredita koji se odobravaju u maksimalno kratkom roku.

Za lepši i komforniji krov nad glavom

Upravo ste kupili stan ili kuću i želite da je renovirate pre konačnog smeštanja? Živite u postojećem stanu ili kući i odučili ste da jedan deo ili pak celinu osvežite određenim građevinskim i pejzažnim radovima? Oba slučaja imaju barem jednu zajedničku stvar a to je dobar majstor.

A dobar majstor i kvalitetni materijali znače i ozbiljnije troškove. Okvirno gledano, to je od par hiljada do čak par desetina hiljada evra za jedno takvo ulaganje. A to je za većinu ljudi na ovim prostorima ipak ozbiljan novac i zato je veoma važno napraviti pravu finansijsku konstrukciju i pronaći stabilnog i pouzdanog partnera.

Pročitajte još: Da li je Pi kriptovaluta?

Kredit za adaptaciju doma po vašoj meri

Addiko banka je maksimalno na usluzi kako svojim klijentima tako i klijentima drugih banaka koji traže sigurnog i pouzdanog partnera za investiciju u renoviranje ili adaptaciju stana ili kuće. Za manje radove, Addiko nudi Blic keš kredit u iznosu od 30.000 do 600.000 dinara, uz nominalnu kamatnu stopu od 9,99% do 13,99%, i rok otplate od 12 do 60 meseci.

Neke od prednosti ovog kredita jeste što je dostupan i klijentima drugih banaka, a klijent takođe ne snosi troškove naknade za obradu kredita, kao ni obrade kreditnog zahteva, povlačenja izveštaja iz Kreditnog biroa i izdavanja menice. Jedina obaveza klijenta jeste otvaranje tekućeg računa za otplatu kredita u okviru Start, Srebrnog, Zlatnog ili Platinastog paketa.

Adaptacija stana

Za one sa nešto većim i ozbiljnijim planovima kojima je potreban veći kredit za adaptaciju stana ili kuće, tu je Addiko 2 u 1 kredit. Ovaj kredit se odobrava na iznos od 30.000 do čak 3.000.000 miliona dinara, uz nominalnu kamatnu stopu od 7,49% do 9,99% i rok otplate od 12 do 71 mesec.

Za ovaj kredit, prenos zarade u Addiko banku je obavezan, kao i mesečna naknada od 150 dinara za vođenje kreditne partije. Međutim, kao i kod prethodno pomenutog Blic keš kredita, klijent ne snosi troškove naknade za obradu kredita, kao ni obrade kreditnog zahteva, povlačenja izveštaja iz Kreditnog biroa i izdavanja menice.

Pravi izbor za sigurnu investiciju

Adaptacija ili renoviranje stana ili kuće više ne mora da bude pusti san koji se konstantno odlaže za nekada u budućnosti. Uz sigurnog i priznatog partnera kao što je Addiko banka, ispunite sve vaše želje i planove, lako, brzo i jednostavno, i uz minimalnu količinu dokumentacije i minimalan broj odlazaka u ekspozituru.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *