Iznajmljivanje apartmana u srpskoj prestonici je sada brže i lakše nego ikada ranije, jer sve što je potrebno da uradite jeste da kliknete par puta mišem vašeg računara i to je to.

Na sajtu Klik Apartmani – http://klikapartmani.com/, možete pronaći smeštaj u Beogradu koji je baš po vašoj meri. Bilo da tražite stan samo na dan ili je možda u pitanju višednevni boravak, u daljem tekstu saznajte kako da rezervišete apartman očas posla i bez stresa.

Kako da rezervišem apartman?

Svakako je jedan od prvih koraka to da koristeći navigaciju na sajtu nađete slobodan apartman koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Pretragu možete vršiti po lokaciji, a zatim i prema veličini apartmana tj. da li vam je potreban studio, jednosobni, dvosobni ili možda čak trosobni apartman.

Takođe, jako je bitno naglasiti koliko će osoba boraviti u apartmanu u željenom periodu.

Ako apartman rezervišete za nekoga ko nikada nije bio u prestonici, pročitajte i gde izvesti prijatelje kada dođu u Beograd, kako bi iskusili najbolje od ovog grada

Kada ste pronašli pravi smeštaj, možete ga rezervisati na čak 3 različita načina, na vama je samo da izaberete koji vam najviše odgovara.

#1 Rezervacija putem mejla

Na samom sajtu Klik apartmana napišite zahtev i pošaljite e-mail. Kada to uradite, odgovor ćete dobiti u jako kratkom roku.

#2 Rezervacija na sajtu

Kada odaberete apartman, na strani na kojoj se nalazi njegov detaljni opis popunite formu za rezervacije. Odmah ćete dobiti povratnu informaciju o prijemu rezervacije na e-mail koji ste napisali u okviru forme.

O potvrdi vaše rezervacije bićete obavešteni putem mejla ili telefonskog poziva.

#3 Rezervacija putem telefona

Najjednostavniji način rezervisanja apartmana je upućivanje poziva na broj telefona koji se nalazi na sajtu i putem direktnog razgovora sa agentom saznaćete sve informacije o željenom smeštaju.

Šta se dešava nakon što pošaljem rezervaciju?

O dostupnosti odabranog apartmana ćete dobiti informacije istog trenutka u većini slučajeva. Pored potvrde rezervacije, dobićete i baš detaljne intsrukcije o načinu plaćanja, vremenu ulaska i izlaska iz smeštaja iliti o svemu što vam može biti potrebno.

A sama potvrda vaše rezervacije će sadržati:

  • tačnu adresu željenog apartmana;
  • ukupan iznos za plaćanje;
  • ime i kontakt telefon agenta.

Ukoliko se dese neki tehnički problemi u vezi sa rezervacijom, ne brinite, agent iz Klik Apartmana će vam iste sekunde poslati ponude sličnih raspoloživih apartmana.

Kako i kome se plaća?

Plaćanje se vrši agentu po dolasku u apartman za koji ste izvršili rezervaciju. Ono se vrši ili u kešu na licu mesta, ili preko računa prilikom rezervacije.

Međutim, obavezno je plaćanje u dinarima, po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan kada se vrši plaćanje.

Novac u stranoj valuti neće predstavljati veliki problem, jer se svi raspoloživi apartmani na sajtu nalaze u neposrednoj blizini neke od menjačnica i banaka.

Da li mi važi rezervacija ako nema odgovora?

Rezervacija ne može nikako biti važeća sve dok ne dobijete potvrdu putem e-maila. Naravno, ukoliko rezervišete telefonskim pozivom, potvrda je validna.

Ako je odgovor pozitivan, vaša rezervacija je sigurna, pa je željeni apartman za taj period bukiran a na vama je samo da odlučite koje znamenitosti Beograda ćete posetiti.

Šta se dešava ako želim da otkažem rezervaciju?

Ako se desi da iz nekog razloga morate da otkažete rezervaciju, nije nikakav problem, samo je potrebno da to uradite blagovremeno, ili istog momenta kad saznate da vam apartman nije potreban. Otkazivanje je moguće putem mejla, telefonskim pozivom ili pak SMS porukom.

A u slučaju da želite da skratite vreme boravka u apartmanu, deo ranije uplaćenog iznosa biće vam vraćen.

Pročitajte još i kako da svoj stan zaštitite od provala i krađa, jer vam neki od ovih saveta mogu pomoći i tokom dužeg boravka u apartmanima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *