Moderno doba iznedrilo je brojne novine, ne samo u poslovnom svetu već i u privatnom životu. Danas nijedno veliko preduzeće ne može da zamisli kraj poslovne godine ili korporativnu proslavu bez neke zakuske i obeležavanja toga dana. Pravilo broj jedan poslovne kulture svakako je organizacija korporativne proslave. Različiti povodi za proslavu mogu biti.

Naime, mnoge velike kompanije dva do tri puta godišnje prave neko svečan okupljanje. Recimo, na početku godine organizuje se proslava povodnom početka nove poslovne godine ili pak se priprema prezentacija ove linije proizvoda. Takođe, jedan od razloga za korporativno slavlje uvek je neki posebni datum, bilo da je reč o jubileju, pet, deset godina postojanja ili tri godine od lansiranja nekog proizvoda i slično. Razloga za slavlje uvek ima, samo je važno da se pripremi promocija odnosno slavlje po meri i ukusu.

Za mnoge danas je rešenje svih proslava ketering za firme. Čitava organizacija slavlja podrazumeva brojne pripreme, od spiska gostiju, prostora za proslavu, dekoracije, hrane i piće, pa i samog programa, a za sve se treba pobrinuti. Kada unajmite kompaniju koja priprema ketering za firme i organizuje proslavu onda ste pola posla završili. Važno je unapred osmisliti kakvu biste hranu i piće želeli, jer osim što bi trebalo da budete vi zadovoljni svakako je najvažnije da vaši gosti budu oduševljeni vašom korporativnom proslavom.

Odmah i u svakom trenutku…

Danas je ketering za firme sve više rasprostranjen i dostupan odmah. Treba samo da pozovete nekoliko dana ranije, obavestite kompaniju koju se izabrali za ketering za firme i da ugovorite detalje. Najvažnije jeste da unapred isplanirate budžet koji biste želeli da potrošite na hranu i piće. A upravo cena po kojoj se obračunava ketering za firme može da bude različita. Mnogo je faktora koji uslovljavaju cenu keteringa. Naime, važan je broj gostiju koji će doći. Takođe su bitne i usluge konobra, jer uz ketering za firme možete dobiti i kompletnu uslugu konobara kako ne biste ni o čemu morali da razmišljate, jer neko drugi je odgovaran da sve što je u vezi sa posluženjem protekne u najboljem redu.

Naravno, svaka usluga košta, baš kao što ketering za firme ima različiti dijapazon cena. Sve zavisi od vaših želja. Dostupne su različite vrste hrane i pića, a u skladu sa sopstvenim mogućnostima i budžetom možete da osmislite šta biste želeli da se nađe u vašem keteringu. Naravno, debljina novčanika, tačnije visina budžeta koja je planirana utiče i na usluge koje kompanije koje se bave keteringom mogu da pruže.

Osim što je danas najpopularniji ketering za firme, uvek se možete odlučiti i za ketering za neku privatnu proslavu, za slave, dečiji rođendan, za godišnjicu braka. Naravno, postavlja se glavno pitanje koliko će sve to da košta, a sve zavisi od broja gostiju i želje domaćina i debljine novčanika. Međutim, dok se nekada organizacija keteringa vezivala samo za imućne porodice i uspešne velike kompanije, danas se kompanije odlučuje i za ketering za firme kao svakodnevni obrok za zaposlene. Takođe, ubrzani način života doprineo je da je sve više ljudi koji poručuju keterig za slavu ili rođendan, jer ne mogu sami da pripreme sve onako kako bi trebalo. Zato, ako ne znate kako, ima onih koji su tu da urade umesto vas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *