prevoz do aerodroma

Često stresne situacije pred polazak ili po povratku sa odmora, potisnu sve lepe uspomene, to se dešava kada na vreme ne dogovorimo prevoz do aerodroma, u žurbi nemamo vremena da stignemo do stanice za gradski prevoz, a baš u tom trenutku nema slobodnog taxi vozila ili se operateri ne javljaju.

Ne treba da dozvolimo da nam stres pred putovanje umanji lepotu uživanja u odmoru, zato na vreme treba da dogovorimo prevoz do aerodroma, gotovo u isto vreme kad i rezervaciju samog smeštaja. Ukoliko putujemo pojedinačno, onda sami organizujemo i prevoz do aerodroma, ukoliko putovanje organizuje agencija, ona često ponudi da organizuje prevoz do aerodroma.

Dogovoren prevoz do aerodroma – preduslov za putovanje bez stresa

Ukoliko planirate odmor, posetu rodjacima ili prijateljima koji daleko žive, pa je putovanje avionom neophodno, treba da znate da odmor ne počinje kada se spakujete, već kada na vreme rezervišete smeštaj i siguran prevoz do aerodroma. Ne samo polazak na aerodrom, već i dolazak sa aerodroma može biti stresan, ukoliko su letovi pomereni ili kasne, pa još nemate direktan prevoz od aerodroma do kuće, to će svakako povećati napetost i nervozu. Zato je najbolje da unapred dogovorite prevoz, da znate da Vas vozač u dogovoreno vreme čeka za polazak ili dolazak sa aerodroma, uz opciju da javite ukoliko let kasni ili je otkazan, prevoz se onda prilagodjava vremenu poletanja ili sletanja vašeg aviona. Na ovaj način možete da kontrolišete čak i nepredvidjene situacije, da ne čekate i maltretirate se u linijskom ili taksi prevozu. Dogovorenim prevozom do aerodroma stvarate preduslov da Vaš odmor bude odmor u pravom smislu, a ne jurcanje sa koferima po aerodromu u potrazi za prevozom. Takođe, korišćenjem kombi prevoza do aerodroma nemate troškova parkinga na aerodromu.

Rezervacija i plaćanje prevoza do aerodroma

Po ugledu na velike gradove u Evropi i u našim gradovima se sve brže razvija grupni prevoz do aerodroma, koji je daleko povoljniji od klasičnog taksi prevoza. Usluga prevoza se veoma lako rezerviše, uz samo nekoliko koraka na sajtu ili kratkim pozivom na telefon prevoznika, a cena je zagarantovana i proverljiva na sajtu prevoznika. Ukoliko nismo sigurni u ovu uslugu prevoza, treba samo da pratimo kako se stranci ponašaju kada su u Beogradu ili nekom našem drugom gradu. Oni se, uvek, prvo raspituju za (šatl) grupni prevoz do aerodroma ili od aerodroma, zato što je cena takvog prevoza unapred odredjena, jako je povoljna, a transfer je siguran, prevoz komforan i bezbedan, uz to postoji mogućnost da grupa bira rutu i kreira svoj put onako kako želi. Tako je zanimljivije, putnici biraju rutu prema svom interesovanju i na putu do aerodroma biraju trasu na kojoj su manje gužve u saobraćaju, pa umanjuju efekat stresa i nervoze pred put. Jedna od povoljnosti ovog prevoza je što vreme polaska možete da pomerite, samo na vreme treba da javite, transfer bez problema možete da otkažete, najkasnije dan pre poletanja. Plaćanje je vrlo jednostavno, postoji više opcija plaćanja prevoza do aerodroma, elektronski, uplatom na račun, gotovinom, zavisi za koju se opciju odlučite i kako se dogovorite sa prevoznikom, sve je moguće i stvar dogovora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *