Leto je godišnje doba u kome najviše ljudi kreira isti plan – odlazak na letovanje, turističko putovanje ili neki drugi povod da se koferi nestrpljivo spakuju. Kuda otputovati je pravo pitanje, a odgovor leži u željama, mogućnostima i ambicijama. Bilo da se radi o odlasku na more, turističkoj ili šoping turi, putovanje je često „lek“ za mnoge probleme. 

Ono što je ključno kada se radi o odlasku na letovanje jeste dobra organizacija. Samostalno obezbediti sve uslove za uspešno putovanje može biti vrlo uspešno, ukoliko pronađete adekvatne prečice i bavite se svim detaljima. Koliko će vam vremena biti potrebno, zavisi od toga za kakav vid putovanja ste se odlučili, kao i kada je tačno potrebno da sve bude pripremljeno za put.

Prevoz do Temišvara

Ukoliko je vaša destinacija za putovanje Temišvar na primer, verovatno ste zaljubljenik tuirstičke i šoping ture. Naravno, ovakvo putovanje se razlikuje od klasičnog letovanja. Mada i Temišvar može biti izvor ideja za odlično proveden deo leta. U svakom slučaju, kada se radi o ovako bližoj destinaciji, samostalna organizacija putovanja je izvodljiva, realna i jednostavna. Neophodno je da odredite termine putovanja, prevoz Beograd Temišvar i razmislite kako želite da provedete raspoloživo vreme u ovom gradu. Možete odabrati kombi prevoz Beograd Temišvar, kao vrlo popularno rešenje. Tu su i autobuski prevoz, avio karte ili samostalna vožnja automobila. Ipak, ovde napominjemo da je kombi prevoz vrlo napredovao, pa je za ovako relativno kraće relacije putovanja dosta pogodan za putnike. Toplo vam preporučujemo  kombi prevoz Pexonteam-a, jer članovi tima imaju  višegodišnje iskustvo u putovanjima, koji će vašu  relaciju do Temišvara učiniti  prijatnom i udobnom.

Za svega nekoliko sati i kartu od ne više od 15 evra, možete bezbrižno otputovati u Temišvar. Tu su i drugi načini prevoza putnika, ali kombi je vrlo popularan, posebno za ovakve ture i jednostavna putovanja. Niže cene karata postižu se za kupovinu povratnih tura, rane rezervacije i polaske izvan udarnih datuma i satnica. Kombi prevoz Beograd Temišvar je vrlo pogodan i iz razloga što je izrazito fleskibilan. Prilagođavajući se potrebama putnika, privlači sve veću njihovu pažnju i tražnju za kartom više. Naime, kombi prevoz može doći po putnike na određene adrese, jednostavan je za okretanje, parkiranje i snalaženje na putevima. Takođe, može putnike odvoziti do tačnog odredišta, bez potrebe za plaćanjem taksi vozila, presedanjem na druge vrste prevoza i slično. 

Avio prevoz – odlično putovanje

Avio karte su odličan način da otputujete na željenu destinaciju brzo, jednostavno i vrlo bezbedno. Avionski prevoz važi za nešto skuplji, ali vrlo komforan, brz i udoban način transporta putnika sa jednog mesta na drugo. Ipak, to da je skup ne mora uvek da bude neoboriva činjenica. Naprotiv, „low cost“ kompanije su tu da to jasno demantuju. Za sve pravce, cene karata mogu biti vrlo pristupačne, što zavisi od niza faktora. Svi ti faktori utiču na izrazito povećanu tražnju za avionskim kartama za različite pravce. 

Tako „low cost“ letove organizuju ove avio kompanije uz znatno niže troškove, pa i cene za avio karte budu takođe niske. Usluge koje pružaju su u vezi sa kartom isključivo, dok se dodatne pogodnosti i procedure odvojeno naplaćuju. Ove kompanije targetiraju veliki obim tržišta, na osnovu čega se stvara mogućnost za niže cene letova. Avio karte cenovno mogu biti jeftinije ukoliko se rezervišu izvan sezone za određene polaske, ili više meseci unapred. Pored svega navedenog, ukoliko odaberete avio karte za oba pravca, odnosno povratne karte, umesto samo odlazni let. Pogodnosti avionskog prevoza proizilaze i iz činjenice da „od kuće“ možete rezervisati vaše avio karte, putem interneta, odnosno „online“. Tako odmah znate raspoloživost, termine i cene. Uz avio karte možete pogledati šta one obuhvataju. Kod „low cost“ letova, to je samo putovanje. Kod standardnih avio prevoznika tu je obuhvaćen i niz taksi, manji ili veći prtljag, obrok i dodatne usluge. Samostalnom organizacijom putovanja možete uštedeti novac koji biste inače potrošili na skupe turističke aranžmane i usluge agencija. Vaše je samo da na vreme organizujete godišnji odmor, kupite avio karte i spremate se za put.

Letovanje – destinacija Krit

Ako se u vašem slučaju ne radi o letovanju kao turističkoj ili šoping turi, već pravoj morskoj avanturi, tu je neprevaziđeno ostrvo Krit. Ovo najveće ostrvo Grčke privlači veliki broj turista tokom čitave godine, a posebno u letnjoj sezoni. Smešteno na krajnjem jugu zemlje, u Sredozemnom moru, obiluje turističkim atraktivnostima i mogućnostima za odmor, relaksaciju i uživanje. Letovanje na Kritu uveličava i minojska civilizacija, koja je ostavila neizbrisiv trag na istoriju ove destinacije, a krasi je i čuvena palata u Knososu. Kritske plaže su daleko poznate i omiljene mnogim turistima. Neprolazna lepota ovog ostrva čini da broj turista iz godine u godinu raste i ne jenjava. Letovanje Grčka generalno je popularno odredište za veliki broj turista, prvenstveno zbog odličnih plaža, a ujedno i pristupačnih cena. Letovanje na Kritu važi za nešto skuplje, ali i znatno kvalitetnim. Ukoliko odlučite da samostalno organizujete svoju letnju avanturu, Krit je sjajan izbor. Važno je da na vreme pronađete avio karte po pristupačnim cenama, a prethodno dogovorite i utvrdite termin godišnjeg odmora. Zatim razmotrite „online“ ponude hotela, hostela ili apartmana. Tu ključna može biti i preporuka porodice ili prijatelja. Zatim ostaje da uživate, a letovanje na Kritu vam to nedvosmisleno omogućava i garantuje. Uz avio karte, bezbedno ćete sleteti, na primer na aerodrom Hanja, koji je udaljen oko 30 kilometara od istoimenog grada. Onda možete izabrati raspoloživo taksi vozilo, ili neki autobuski prevoz, koji će vas prevesti bezbedno do željene lokacije na ovom ostrvu. Uglavnom, tokom letovanja turisti uživaju u svakodnevnom kupanju na odličnim plažama, šetnjama i noćnim izlascima. Svakako, postoji mogućnost da organizujete neke fakultativne izlete po želji. To može biti upoznavanje atrakcija Krita, ili poseta drugim plažama, okolnim mestima i slično. Vaše je samo da razmotrite koje sve mogućnosti imate za odlično letovanje na Kritu i samostalno se organizujete. 

Letovanje je period godine kada se svi maksimalno trude da pronađu slobodnih nekoliko dana za odlazak na putovanje i odmaranje. Jednostavno, možete samostalno biti kreator i vodič svog idealnog letovanja na Kritu, putovanju u Temišvar, ili bilo koju drugu destinaciju prema vašoj želji. Prečica za to je mnogo, a počinju sa „online“ ranom rezervacijom avio karte prema raspoloživom godišnjem odmoru, a završava se izborom atrakcija, plaža ili klubova za posećivanje. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *