zena koristi telefon

Nedavno je počeo sa radom jedinstveni servis na ovim prostorima, a tiče se onlajn oglašavanja! Reč je o sajtu SMS oglasi, a u nastavku ćemo objasniti za čega služi i kako se tačno koristi!

Sećate li se kako je bilo pre interneta?

Pre nego što krenemo na SMS oglase, da se prisetimo kako je bilo nekada. Ukoliko imate dovoljno godina, sećate se vremena kada su se mali oglasi predavali novinama lično ili telefonom, a potom izlazili u sledećem štampanom izdanju. Kakva vremena, stalno si nešto morao da čekaš, pa se onda desi da se potkrade greška u broju telefona, pa ti oglas propadne. Onda moraš da čekaš novo izdanje novina, a za to vreme zainteresovani po ceo dan zovu nekog mučenika, ni krivog ni dužnog, čiji je broj greškom upisan. „Ah, to su bila vremena“, što bi rekli oni malo sentimentalnije prirode. Postojali su čak i štampani oglasnici, pa kad ti nešto treba, ti odeš, kupiš lepo oglasnik i tražiš. Možda sve to postoji i danas, ali davno nismo prelistali papirne dnevne novine.

Mali oglasi otišli onlajn

Sve je prešlo na internet, pa tako i mali oglasi. Verovatno ima onih upornih, „stara škola“ ljudi, koji i dalje objavljuju oglase u štampanim dnevnim novinama, ali većina ode na neki internet oglasnik, postavi šta mu treba, posle obriše i rešen problem. Mnogo je oglasa, ali i oglasnika jer narod svašta kupuje, prodaje, izdaje i slično. Promet nekih stvari je postao toliko veliki, da danas imamo oglasnike specijalizovane za jednu kategoriju, kao što su poznati sajt za automobile ili neki od oglasnika za nekretnine, kojih ima najviše. Dakle, najviše su u opticaju vozila i delovi za vozila, kao i nekretnine. Pored toga, na oglasnicima ćete često videti mobilne telefone, kompjutere i kompjuterske komponente, ali i odeću i obuću, antikvitete, umetnine, pećke, radijatore, ma sve! Ne biste verovali šta sve ljudi pokušavaju da prodaju. Internet je praktično onlajn najlon pijaca.

Kao što ste i sami shvatili, internet je prepun raznih oglasnika, a svi oni imaju jednu stvar zajedničku: zahtevaju registraciju. Oh, ne opet! Opet moram da se registrujem. Koja mi je uopšte mejl adresa? Još jedna lozinka koju treba da pamtim, a ne znam ni ovu za mejl. Kako uopšte da potvrdim registraciju kad ne znam lozinku za mejl? Šta, potrebna je i fotografija? Toliko posla i vremena, a samo ste hteli da napišete da prodajete menjač za punta. Potrebno je odraditi toliko koraka da bi se postavio jedan mali, obični oglas, koji ionako neće dugo stajati na internetu. Da li je to uopšte neophodno?

Postavi SMS oglas bez registracije!

Postavljanje oglasa bez dosadne registracije? Da, moguće je! Već smo u uvodu teksta pomenuli SMS oglase, pa je red i da ih predstavimo. Servis smsoglasi.rs omogućava korisnicima da oglas pošalju SMS porukom, kao što i sam naziv kaže. Dakle, nema registracije, nema ostavljanja ličnih podataka, nema logovanja, potvrđivanja mejla, pamćenja još lozinki. Dovoljna je jedna obična SMS poruka u kojoj će pisati šta prodajete, kupujete, izdajete i slično.

Kako se postavlja oglas?

Da biste postavili oglas na sajt smsoglasi.rs, dovoljno je da ukucate ključnu reč OGL, zatim tekst vašeg oglasa i tu poruku pošaljete na broj 5666. Prosto ko pasulj, zar ne? Oglas će se automatski pojaviti na sajtu. Ukoliko servisu smsoglasi.rs pristupate preko mobilnog telefona, onda je još lakše jer postoji dugme koje pritisnete i odmah se otvara aplikacija za slanje SMS poruke, sa ukucanom ključnom reči i brojem telefona. Vaše je samo da iskucate oglas i pošaljete ga.

Pored toga, oglas možete i da naglasite kako bi bio vidljiviji, takođe slanjem SMS poruke, ali tako što ukucate ključne reči OGL NAGLASI i unesete jedinstveni broj oglasa, koji vam se automatski dodeljuje prilikom postavljanja oglasa. Oglas može da se obriše, ali i ne mora. Ako hoćete sami da ga obrišete, koristite ključnu reč OBRISI, ako nećete da ga brišete, ne morate jer će isteći posle 90 dana.

Jednostavno, zar ne? Hajde da vidimo šta vi tražite ili nudite, pošaljite jedan oglas na broj 5666.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *