Kia Sportage 2019 Kovilovo

U sportskom centru Kovilovo predstavljena je novi SUV iz C segmenta Kia Sportage za 2019 godinu Srbija. Nova KIA će se sigurno svideti mnogima jer ima dinamičnu sportsku liniju. Ono što je novina je da sad u ponudi imaju i laki hibrid koji značajno smanjuje potrošnju goriva.

Kia Sportage 2019

Kia nudi atraktivnu cenu, nenadmašnu 7-godišnju garanciju ili 150.000 predjenih kilometara kao i dugu listu standardne i dodatne opreme.

Unapređeni Kia Sportage nudi laki hibrid, nove tehnologije i osvežen dizajn

Unapređeni Kia Sportage donosi brojna poboljšanja kojima učvršćuje svoj položaj perjanice sportskih terenaca i Kijinog evropskog prodajnog hita. Novi Sportage spaja moderan dizajn spoljašnjosti i unutrašnjosti sa novim bezbednosnim i infotainment tehnologijama kao i efikasnijim motorima koji ispunjavaju emisione standarde koji još nisu ni stupili na snagu. Modifikacije su doživele i verzije GT Line.

Kia Sportage bočni izgled

Novi napredni EcoDynamics48-voltni laki hibridni dizel je prvi motor koji Kia predstavlja kao deo svoje globalne strategije elektrifikacije motorne ponude. Zahvaljujući tom razvoju, Kia je postala prvi proizvođač koji u svojoj bogatoj ponudi modela nudi tehnologije hibrida, priključnog hibrida, električnog pogona i 48-voltnog lakog hibrida.

Kia će do 2025. godine ponuditi 16 modela sa naprednim motorima, od toga 5 novih hibrida, 5 priključnih hibrida, 5 električnih vozila, a 2020. i novo vozilo na gorive ćelije.

Kia Sportage prednji deo

2017. godine stranke su širom Evrope kupile više od 131.000 primeraka Sportagea što je predstavljalo četvrtinu Kijine evropske prodaje. U svetu je svakih 69 sekundi prodat jedan Sportage, zbog čega je ovaj model Kijina višegodišnji međunarodni uspeh. U martu 2018., tri meseca nakon 25. godine rođenja modela, proizveli su 5-milionitog Sportagea.

Kia Sportage instrument tabla

Za Evropu se inače Sportage proizvodi u slovačkom gradu Žilina, u jednoj od najsavremenijih automobilskih fabrika na svetu.

detaljnije na portalu autonadlanu.com

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *