Kupatilo bi u svakom domu trebalo da predstavlja oazu mira, opuštenosti i mesto za relaksaciju. Zato je veoma bitno posvetiti dosta pažnje uređenju tog prostora i učiniti da pomenuta prostorija izgleda što komfornije i prijatnije. Mnogi ne znaju kako urediti kupatilo na pravi način, pa samim tim više obraćaju pažnju na neke druge prostorije u svom domu, ali uz pomoć nekih naših ideja za kupatilo koje nudimo i veliki asortiman proizvoda u ponudi sajta homeart.rs sigurno ćete uspeti da skockate vaše kupatilo na najbolji mogući način.

Kako urediti malo kupatilo

Kupatilo ne mora uvek da bude veliko i prostrano da bi bilo savršeno stilizovano i funkcionalno. Manja kupatila su, zato, pravi izazov kada je u pitanju uređenje i dekorisanje. Uz pomoć malo mašte i kreativnosti, ali i uz pomoć nekoliko trikova za uređenje malih kupatila vaše kupatilo može vizuelno izgledati veće nego što zaista jeste.

Najbolji način je da što je više moguće koristite staklene površine u svom kupatilu. Ogledala, stakleni pregradni zid na tuš kabini, a sve to uz pravilo podešeno osvetljenje doprineće da vaše kupatilo zaista na prvi pogled deluje prostranije. Važna stvar je i pravilno kombinovanje boja, a u zavisnosti od toga kakvo kupatilo želite – da li želite toplo, udobno, ušuškano kupatilo ili, pak, veselo, mladalačko, urbano, odabraćete i odgovarajuće boje na zidovima, kao i boje pločica.

Prostirke za pod kupatila, kao i zavese za tuš ili kadu, takođe, ćete odabrati u zavisnosti od stila za koji ste se opredelili da bude primaran u vašem kupatilu. Za one koji preferiraju svedeniju varijantu tu su jednobojne prostirke i zavese ili one sa kombinacijom pastelnih boja, a za one koji žele da njihovo kupatilo bude upečatljivo tu su prostirke i zavese veselih tonova, sa raznolikim dezenima.

Prava stvar za uređenje malih kupatila jeste nabavljanje nekog od kupatilskih organizatora. Ove praktične stvarčice odlične su za čuvanje svih onih sitnih predmeta, ali i kozmetičkih preparata, koji uvek zauzimaju dosta mesta, a svakodnevno su potrebni da nam budu na dohvat ruke.

uređenje kupatila

Nekoliko saveta za uspešno dekorisanje vašeg kupatila

Ako ste uspeli da otkrijete kako urediti kupatilo na pravi način i ukoliko je taj posao sada iza vas, na red dolazi još jedan, možda i podjednako važan zadatak, a to je dekoracija za kupatilo. U širokoj ponudi asortimana Home Art online prodavnice možete pronaći gomilu sitnica i ostalih potrepština koje će svakako biti značajan detalj u vašem kupatilu.

Korpe za veš su neophodna i veoma bitna stvar u svakom kupatilu, ali ukoliko odaberete neku neobičnih boja i dizajna, onda svakako mogu predstavljati i dekorativni momenat u vašem kupatilu. Sjajne ideje za kupatilo mogu biti i stakleni dozeri za tečni sapun ili držači i kutijice za standardni sapun. Tu su i nezaobilazne čaše za četkice za zube, koje pored toga što mogu biti odlična dekoracija za kupatilo, čuvaju vaše četkice od vlage i bakterija.

Saksijske biljke mnogi izbegavaju da drže u kupatilu, što zbog manjka prostora, što zbog manjka sunčeve svetlosti, ali neko prikladno veštačko cveće sigurno će naći mesta na nekoj od polica, a pritom uneti svežinu i oplemeniti vašu prostoriju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *